29 Ιουν 2017

Θα μπαίνουν στα σπίτια μας – Νομοσχέδιο ΣΟΚ

Θα μπαίνουν στα σπίτια μας – Νομοσχέδιο ΣΟΚ

Νομοσχέδιο στην Γαλλία αλλάζει την Ευρώπη, όπως την ξέρουμε και κάνει την αρχή, προκειμένου να επιβληθεί και στην Ελλάδα καθεστώς απόλυτης αστυνόμευσης, με αφορμή την τρομοκρατία και δυνάμεις ασφαλείας να εισβάλλουν ανά πάσα στιγμή στα σπίτια μας.

Η αντιτρομοκρατική νομοθεσία που πρότεινε η κυβέρνηση στη Γαλλία «θα οδηγήσει σε κανονικές τις καταχρηστικές πρακτικές», θα υπονομεύσει τις προσωπικές ελευθερίες και ενδέχεται να τροφοδοτήσει τις προκαταλήψεις εναντίον της μουσουλμανικής μειονότητας, κατήγγειλε σήμερα το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW).

Το νομοσχέδιο που κατατέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και μένει να εγκριθεί από το γαλλικό κοινοβούλιο περιλαμβάνει περιορισμούς στα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών, επισημαίνει η οργάνωση.

Ο νέος Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν επιθυμεί, όπως σημειώνεται, με το νομοσχέδιο αυτό να αντικαταστήσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που έχει επιβληθεί στη χώρα μετά τις τζιχαντιστικές επιθέσεις στο Παρίσι το 2015.

«Αντί να άρει εντελώς την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που διαρκεί επί 19 μήνες στη Γαλλία, η κυβέρνηση κάνει κάποιες από τις ενισχυμένες εξουσίες της μόνιμες», επεσήμανε ο Κάρτικ Ραζ του HRW.

Με άλλα λόγια η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που επιβάλλεται σε ευρωπαϊκές χώρες με αφορμή την ισλαμική τρομοκρατία, γίνεται μόνιμη, καθώς αυτός ήταν ο στόχος των παγκοσμιοποιητών, οι οποίοι στοχεύουν στο να φέρουν παγκόσμια δικτατορία στον πλανήτη με αντάλλαγμα την ασφάλεια των πολιτών.

Το νομοσχέδιο της Γαλλίας σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, έχει στόχο να ενισχύσει τις εξουσίες της αστυνομίας σε ό,τι αφορά τους ελέγχους σε ανθρώπους στον δρόμο ή τη διεξαγωγή ερευνών σε σπίτια. Μάλιστα, όπως αναφέρεται μέσα, οι αξιωματούχοι θα έχουν μεγαλύτερη ελευθερία να επικαλούνται τον κίνδυνο τρομοκρατίας ως δικαιολογία για τον περιορισμό ελευθεριών.

Σου δίνουν το πρόβλημα σου δίνουν και την λύση. Σταδιακά επιβάλλεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέλος της οποίας είναι και η Ελλάδα, καθεστώς απόλυτης αστυνόμευσης και παρακολούθησης της καθημερινότητάς μας, ειδικά στις μεγαλουπόλεις.

Ο πλανήτης αλλάζει! Οι χώρες μετατρέπονται σε τεράστια στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους πολίτες που θα ζουν σα ζόμπι με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα! Η αλήθεια είναι σκληρή, αλλά πρέπει να γίνει κατανοητή! Καθημερινά δυνάμεις ασφαλείας θα έχουν το δικαίωμα να μπαινοβγαίνουν στα σπίτια μας! Ιδιωτική ζωή τέλος! Όλα στο Κράτος!

Του Κίμωνα Χαραλάμπους .prisonplanet.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Θα μπαίνουν στα σπίτια μας – Νομοσχέδιο ΣΟΚ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: