Κατάντια : Να βγει ο Στρατός να μαζέψει τα σκουπίδια …Επιλέγουν οι Συριζαίοι!
Κατάντια : Να βγει ο Στρατός να μαζέψει τα σκουπίδια …Επιλέγουν οι Συριζαίοι!

Την ώρα που οι συμβασιούχοι που έχουν λήξει η σύμβασή τους και δεν έχουν κανένα απολύτως λόγο να παραμένουν στην εργασία τους «εκβιάζοντας το κράτος» για να προσληφθούν παράνομα ,για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους… Οι Συριζαίοι συζητούν να βγεί ο Στρατός να μαζέψει τα σκουπίδια!!!

Χθες ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έριξε ευθύνες στη ΝΔ και «σε φιλικά ΜΜΕ» για τις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων στους δήμους.

Ο Τζανακόπουλος απέκλεισε την επιστράτευση των συμβασιούχων, λέγοντας ότι ο σχετικός νόμος έχει καταργηθεί και δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόθεση να επανέλθει… Ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ο στρατός για την αποκομιδή των σκουπιδιών.

«Θα χρησιμοποιηθούν όλοι οι διαθέσιμοι κρατικοί μηχανισμοί που μπορούν να βοηθήσουν ώστε να μην κινδυνέψει η δημόσια υγεία» τόνισε ο Ατσαλάκωτος Συριζαίος

Αν το καταλάβατε καλά μετά την χρησιμοποίηση του Στρατού στο Λαθρομεταναστευτικό που συνεχίζεται & σήμερα …Θα έχουμε τώρα και χτίσιμο καριέρας τώρα και στο Σκουπιδαριό;

Βρε κατάντια κανά όχι θα τολμήσει να πει κάποιος Αρχηγός ή θα τρέξουν πάλι με τις μπάντες στα πανηγύρια;

Σχόλιο: Σύμφωνα με νομικούς κύκλους μπορούν οι γονείς των κληρωτών να προσφύγων στην δικαιοσύνη για την χρησιμοποίηση των οπλιτών -να μαζέψουν τα Σκουπίδια των Πολιτών !!

veteranos.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications