27 Ιουν 2017

Ανατριχιαστικό: Μητέρα έπλενε και έντυνε για τρεις εβδομάδες την 9χρονη νεκρή κόρη της

Ανατριχιαστικό: Μητέρα έπλενε και έντυνε για τρεις εβδομάδες την 9χρονη νεκρή κόρη της

Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε στη Βρετανία, με πρωταγωνίστρια μια χαροκαμένη μητέρα η οποία άνοιξε την καρδιά της για την απώλεια της εννιάχρονης κορούλας της και το πώς αδυνατούσε να αποχωριστεί το σώμα της μετά το θάνατό της.

Η Νιάμ πέθανε μετά από τρία χρόνια μάχης με μια σπάνιας μορφής καρκίνου που προσβάλλει τους νεφρούς των παιδιών, με την οικογένεια της να αποφασίζει να κρατήσει το σωματάκι της στο σπίτι για τρεις εβδομάδες πριν ταφεί.

Η μητέρα, Γκίλι, Ντέιβιντσον, είπε ότι της δόθηκε η ευκαιρία να πει αντίο στην κόρη της: «Μπορούσα να την κάνω μπάνιο και να την ντύνω με τα αγαπημένα της ρούχα. Το βασικό για μένα ήταν να αποδεχθώ τον θάνατό της. Αν η Νιάμ είχε εξαφανιστεί από το σπίτι και μετά εμφανιζόταν μέσα σε ένα φέρετρο χωρίς να μπορέσω να την δω ξανά, ακόμη θα την έψαχνα».

Η τραγική μητέρα αποφάσισε να μιλήσει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της κόρης της, το Νοέμβριο του 2014 και αποκάλυψε ότι κρατούσε τη μικρή σε μια πολυθρόνα με τις χαμηλές θερμοκρασίες λόγω της εποχής να διατηρούν το σώμα της. «Δεν θα μπορούσα να την αφήσω κάπου αλλού. Δεν μου φαινόταν σωστό. Μόλις είχε γίνει 9 ετών. Ακόμη ένιωθα ότι ήταν ένα κομμάτι από μένα».

Όμως η μητέρα βρήκε παρηγοριά στο τελευταίο δώρο της κόρης της προς τον κόσμο, καθώς τα μάτια της Νιάμ πήγαν σε κάποιους που τα είχαν ανάγκη. Σε έναν έφηβο και σε έναν ακόμη νεαρό, επιτρέποντας στη μικρή να ζει μέσω εκείνων. Η δωρεά οργάνων ήταν κάτι που είχε γίνει βίωμα στην οικογένεια, καθώς ο γιος της Γκίλι, Ήθαν, ζει χάρη σε μεταμόσχευση καρδιάς στη οποία υποβλήθηκε όταν ήταν μωρό.

Η Νιάμ θάφτηκε σε ένα ξέφωτο δάσους, με την οικογένεια να μην αποδέχεται ότι η κόρη τους θα «έμενε» πια σε ένα σκοτεινό νεκροταφείο.

Στην κηδεία της η οικογένεια άφησε δεκάδες μπαλόνια στον ουρανό, ενώ τόσο οι φίλοι της όσο και οι συγγενείς έφεραν μαζί τους τα κατοικίδια τους, καθώς η μικρή ήταν πολύ φιλόζωη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ανατριχιαστικό: Μητέρα έπλενε και έντυνε για τρεις εβδομάδες την 9χρονη νεκρή κόρη της
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats