27 Ιουν 2017

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Μενίδι: Από δοκιμή όπλου η νέα «αδέσποτη» σφαίρα;

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Μενίδι: Από δοκιμή όπλου η νέα «αδέσποτη» σφαίρα;

Από θαύμα γλίτωσε ένα δεκατετράχρονο κορίτσι το απόγευμα της Κυριακής όταν «αδέσποτη» σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι του - Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η σφαίρα δεν προέρχεται από άσκοπο πυροβολισμό αλλά ότι πρόκειται για περίπτωση ευθείας βολής

Σε τρία με τέσσερα σπίτια που διαμένουν αλλοδαποί από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης επικεντρώνουν τις έρευνες τους οι αστυνομικοί προκειμένου να βρουν τον πιστολέρο που έριξε τη σφαίρα που πέρασε ξυστά από ένα 14χρονο κοριτσάκι που το απόγευμα της Κυριακής καθόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Μενίδι. Όλα δείχνουν ότι σε αυτή την περίπτωση δεν μιλάμε για τσιγγάνους αλλά πιθανότατα για αλλοδαπούς που διατηρούν το δικό τους βασίλειο στα δυτικά προάστια της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η σφαίρα δεν προέρχεται από άσκοπο πυροβολισμό αλλά πιθανότατα από δοκιμή όπλου που έκανε ένας από τους ένοικους των συγκεκριμένων σπιτιών με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει το εννιάρι πιστόλι και η σφαίρα να καρφωθεί στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Πώς η «αδέσποτη» σφαίρα πέρασε ξυστά από την 14χρονη

Ένα νέο συμβάν που δείχνει ότι η κατάσταση στο Μενίδι, όχι μόνο δεν ελέγχεται αλλά μέρα με τη μέρα το πρόβλημα γιγαντώνεται. Εκτός από τη μαφία κάποιων τσιγγάνικων οικογενειών, αλλοδαποί από την πρώην Σοβιετική Ένωση συνεχίζουν τη διακίνηση ναρκωτικών και όπλων, πυροβολούν σε ευθεία βολή και κανένας δεν μπορεί να τους ελέγξει. Η βολίδα μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και θα γίνει βαλλιστική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει βληθεί από όπλο που έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε άλλες παράνομες δραστηριότητες

Οι αστυνομικοί, πήραν κατάθεση από την οικογένεια και τους γείτονες, ήλεγξαν μια καταγγελία που έκανε λόγο για άσκοπους πυροβολισμούς σε γλέντι γάμου στο Ζεφύρι και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτό το συμβάν είναι κάτι διαφορετικό από την τραγική περίπτωση του μικρού Μάριου πριν από 18 ημέρες. Έτσι, εκτιμούν ότι η σφαίρα δεν προέρχεται από άσκοπο πυροβολισμό κάποιου μεθυσμένου τσιγγάνου που έριξε στον αέρα για να γλεντήσει αλλά για περίπτωση ευθείας βολής από κάποιον που είτε εκπυρσοκρότησε κατά λάθος το όπλο του ή σημάδευε κάτι και η σφαίρα του ξέφυγε και καρφώθηκε στον τοίχο. Αποκλείουν δε, κατηγορηματικά το ενδεχόμενο κάποιος να σημάδευε το παιδάκι και να πυροβόλησε για να του κάνει κακό.

Τέλος, παίρνουν καταθέσεις και ερευνούν το σενάριο, που όμως συγκεντρώνει μικρότερες πιθανότητες, κάποιοι να θέλησαν με τον τρόπο αυτό να στείλουν μήνυμα στην οικογένεια που το τελευταίο διάστημα έπαιρνε μέρος στις κινητοποιήσεις κατά της μαφίας των ναρκωτικών που δρα στο Μενίδι.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Μενίδι: Από δοκιμή όπλου η νέα «αδέσποτη» σφαίρα;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: