1 Ιουν 2017

Η Αδελφότητα, σπάνια βρέθηκε σε θέση να έχει έλλειψη από ηλίθιους ή από κεφάλαια

Η Αδελφότητα, σπάνια βρέθηκε σε θέση να έχει έλλειψη από ηλίθιους ή από κεφάλαια

Ο πρώην υπάλληλος του FBI Ted Gunderson είναι το εγελιανό εργαλείο σε αυτή την περίπτωση που σας οδηγεί μακριά από τους σατανιστές, ένα αδιέξοδο όπου θα κυνηγάτε την ουρά σας γύρω, γύρω, γύρω. Δεν πιστεύω ότι ο Ted ξέρει ότι χρησιμοποιείται σε αυτό το θέμα. Μπορεί να κάνω λάθος. Η Shirley McClain καταλαβαίνει τη φιλοσοφία, αν και πιθανότατα όχι με τη σωστή ερμηνεία της. Είναι μέλος με υπόληψη. «Εγώ είμαι ο Θεός» είναι το μήνυμά της.

Η Φωτιά (Νόηση, φως, φωτισμός) είναι ο Θεός των Μυστηρίων και Ιερείς της είναι οι φιλόσοφοι της Φωτιάς (Illumined Ones ή Illuminati).

Πιστεύουν ότι οποιαδήποτε έννοια της δημιουργίας πρέπει να περιέχει την ιδέα ότι όλα τα πράγματα είναι εκδηλώσεις μιας υπέρτατης δύναμης (Πανθεϊσμός). Επειδή ο άνθρωπος είναι η μόνη δημιουργία με νοημοσύνη και πρωτότυπη σκέψη, πιστεύουν ότι η συνδυασμένη ή συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας, είναι το μυαλό του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος- συνεπώς ο άνθρωπος ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ. Και αυτό θα πρέπει να σας «φωτίσει» αυτό βρίσκεται στην πηγή μερικών -από τις πιο δύσκολες να κατανοηθούν – έννοιες του κινήματος της Νέας Εποχής.

Παρακαλώ, μην μπερδεύετε τους ηλίθιους, βλάσφημους κι ανόητους της Νέας Εποχής Ανοησιών, με τους αληθινούς μύστες, ή τους Fraternitis Rex Mundi, ή την Αδελφότητα (Illuminati) του βασιλιά του κόσμου, Εωσφόρος ή Σατανάς. Εκείνοι που δεν μπορούν να καταλάβουν τη φιλοσοφία μέσα από την απόκρυφη γλώσσα των συμβόλων, την αφηρημένη έννοια των λέξεων και να κάνουν την αλλαγή στον τρόπο σκέψης και δράσης τους, για την επόμενη χιλιετία είναι καταδικασμένοι σε αφανισμό. Οι εκπρόσωποι της Νέας Εποχής δεν κρύβουν τις προθέσεις τους στον τομέα αυτό.

Αυτή είναι η εποχή της εξαπάτησης

Ο κόσμος βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Το ένα μισό έχει προγραμματιστεί να εξολοθρευτεί αν αυτοί οι άνθρωποι επιμείνουν στον δικό τους τρόπο και, το άλλο μισό έχει προγραμματιστεί να υποδουλωθεί όταν η μυστική ένωση ανάμεσα στο φεγγάρι IS (Isis ή Εκκλησία) και το RA ήλιο (Όσιρις ή Δόγμα) χαιρετήσει τον Υιό του πρωινού EL (Horus ή γεμάτο σώμα Μυστών) στον ορίζοντα (ύψωση του Horus) στη New Dawn (ΙΣΡΑΗΛ ή υλοποίηση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης).

Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί μια νέα παγκόσμια Σοβιετική Ένωση θα προκύψει για να “αραιώσει το κοπάδι” να διατμήσει τους προβατανθρώπους και να τους οδηγήσει μακριά σε υποδούλωση ή σφαγή ανάλογα με την ατομική ικανότητα τους να αποδεχθούν και να συμμορφωθούν με επανεκπαίδευση. Ένα πρωταρχικό παράδειγμα του συμβόλου των σχολών μυστηρίου είναι το ακόλουθο λογότυπο Art Bell.

Μέρος δεύτερο

Προσέξτε τα κρυφά μηνύματα, AL και RT Bel; Μπορείτε να τα αποκρυπτογραφήσετε; Παρατηρείτε ότι υπάρχει μία κορωνίδα; Παρατηρείτε ότι το Bel βρίσκεται πάνω από την κορωνίδα του ιπτάμενου βέλους; Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Μήπως μπορείτε να εντοπίσετε το “μάτι που τα βλέπει όλα” Εδώ υπάρχει ένα στοιχείο … AL είναι η συντομογραφία για το λατινικό που μεταφράζεται Έτος του Φωτός για το έτος 6000, όταν οι Illuminati πιστεύουν ότι ο Προμηθέας, ο Εωσφόρος, Βάαλ, Bel, ο Σατανάς, ο άγγελος του φωτός, που έπεσε από τον ουρανό, θα θριαμβεύσει πάνω από το Θεό και θα ανεβάσει το θρόνο στα βόρεια. Μια μεταφορά για το θρίαμβο του σοσιαλισμού επί της θρησκείας, εθνών κρατών και της κοινής αγέλης.

Το AL μπορεί να βρεθεί με την προσθήκη στο 4.000, του τρέχοντος έτους, 1998 + 4000 = 5998.

Όλοι όσοι λένε ότι είναι Εργάτες του Φωτός έχουν εμπλακεί στη μάχη ενάντια στον Θεό για λογαριασμό του Εωσφόρου.

Έχω αναγνωρίσει εδώ και καιρό ότι το Art Bell είναι ένα δόλωμα για την Οσμή του Νέου Κόσμου. Επιβεβαιώνεται στο βιβλίο του. Η Παγκόσμια Κυβέρνηση είναι, στην πραγματικότητα, το θέμα του βιβλίου.

Γνωρίζατε ότι η θάλασσα (mare ή Mary) είναι ένα σύμβολο του τεράστιου αριθμού των ατόμων, των μαζών στον μαρξιστικό συμβολισμό; Παρατηρήσατε ότι η πυραμίδα ανεβαίνει από τη θάλασσα (People) και δεσπόζει στην σκηνή ως μια υπόσχεση, ή σωτήρας; Γνωρίζετε ότι, από την πυραμίδα λείπει η κορωνίδα που αντιπροσωπεύει την Μεγάλη (ημιτελή) Εργασία της Σχολής Μυστηρίου; Γνωρίζατε ότι το Μεγάλο Έργο αντιπροσωπεύει την κοινωνική μηχανική (σοσιαλισμός) που εργάζεται για την αποθέωση του αγώνα (να τελειοποιηθεί ο άνθρωπος, φυλή έκτης ρίζας), όπως είχε υποσχεθεί ο Σατανάς στον Αδάμ και την Εύα και, μια Νέα Παγκόσμια Τάξη;

Παρατηρήσατε ότι το όνομα Art Bell καβαλικεύει την κορωνίδα που σημαίνει ότι, αυτός είναι Εργάτης του Φωτός, ή Πεφωτισμένος άνθρωπος, ή Master Mason, ή ο Ώρος,ο , ή τελειοποιημένος Θεάνθρωπος, ή ο Σωτήρας, που ολοκληρώνει το Μεγάλο Έργο;

Προσέξατε το Λαμπρό Άστρο που πέφτει από τον ουρανό ακριβώς πάνω από την κορωνίδα; Ξέρετε ποιον ή τι αντιπροσωπεύει; Βλέπετε τα χίλια σημεία φωτός που λειτουργούν στη σιωπή πίσω από τα πέπλο (σύννεφα) στους ουρανούς.

Ο Διαφωτισμός (Illuminism) είναι ο μαρξισμός.

Είναι μια ψεύτικη υπόσχεση ότι η ανθρώπινη φυλή θα τελειοποιηθεί δημιουργώντας μία τέλεια ουτοπική κοινωνία μέσω της κοινωνικής μηχανικής. Αυτός είναι ένας μηχανισμός πλύσης εγκεφάλου μέσω του οποίου μπορεί να δημιουργηθεί μία ανίδεη φυλή σκλάβων που να κυβερνάται από μία ολοκληρωτική σοσιαλιστική παγκόσμια κυβέρνηση.

Ο Art Bell είναι Ελευθεροτέκτονας Είναι μέλος των Illuminati.

Το βιβλίο του Art Bell The Quickening (η επιτάχυνση) είναι ένα από τα πιο κραυγαλέα κομμάτια της προπαγάνδας της νέας παγκόσμιας τάξης που έχω δει ποτέ. Σε αυτό ο Art Bell, ισχυρίζεται ότι είναι ένας πατριώτης αμερικάνος, υποστηρίζει χωρίς αιδώ το σχηματισμό μιας παγκόσμιας ολοκληρωτικής σοσιαλιστικής κυβέρνησης.

“Θα υπάρξει έτσι, μια παγκόσμια κυβέρνηση με έναν καλοπροαίρετο δικτάτορα, εποπτεία της διεθνούς νομοθεσίας,παγκόσμια αστυνομία και ένα παγκόσμιο δικαστικό σώμα, σε μια προσπάθεια να κάνουν τον κόσμο καθαρότερο, ειρηνικό και ακμάζων; Αν αυτό είναι ό, τι χρειάζεται για την επίτευξη των στόχων αυτών, τότε ας γίνει έτσι” -. Από το Quickening του Art Bell, σελ. 309. Οι ραδιοφωνικές εκπομπές του ArtBell, Overnight και Dreamland σερβίρουν γελοίες, εξωφρενικές και φανταστικές φαντασιώσεις συνωμοσίας.

Περιστασιακά ο Bell αναδεύει νόμιμες, πραγματικές και επικίνδυνες συνωμοσίες Αν και ο Art Bell προσποιείται ότι είναι σοβαρός, ο συνδυασμός της απίστευτης φαντασίας και του γεγονότος, χρησιμεύει για να καταρριφθούν όλες οι συνωμοσίες. Ο Bell εμφυτεύει αποτελεσματικά την ιδέα ότι, όποιος πιστεύει σε οποιαδήποτε συνωμοσία είναι πέρα για πέρα τρελός που θα πρέπει να είναι κλειδωμένος σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Είναι ένας αποτελεσματικός πράκτορας αλλαγής, που ενεργεί για λογαριασμό των εχθρών μας. Η συνωμοσία είναι ρατσιστική και θεωρεί τους μαύρους, τους ισπανόφωνους και τους Ιθαγενείς Λαούς, κατώτερες φυλές χαραμοφάηδων.

Πιστεύουν ή τουλάχιστον πρεσβεύουν ότι η Αγγλο Άρια φυλή είναι το πραγματικό Ισραήλ (Βρετανικό Ισραήλ και χριστιανική ταυτότητα για τα κορόιδα και έναν Αγγλόφιλο κοσμικό ανθρωπισμό για τους ηγέτες) και ως εκ τούτου, η Κυρίαρχη Φυλή. Έχουν πείσει τους λεγόμενους “χαραμοφάηδες” πως είναι φίλοι, ευεργέτες και προστάτες. Εν τω μεταξύ, σχεδιάζουν να υποδουλώσουν αυτούς τους φτωχούς ανθρώπους στο σοσιαλισμό ή να τους εξαλείψουν εντελώς. Οι Illuminati τους έχουν πείσει ότι ο Καρλ Μαρξ είναι ο σωτήρας τους, και οι προβατάνθρωποι ακολουθούν την κατσίκα του Ιούδα με ανυπομονησία.

Δεν θα υπάρχουν προσωπικά δικαιώματα αλλά μόνο προνόμια. Αυτά θα χορηγούνται ή θα απορρίπτονται κατά βούληση από την ανώτερη παγκόσμια κυβέρνηση.

Όλα τα ακίνητα πρέπει να ανήκουν στο κράτος.

Θα υπάρξει μια ανακατανομή του πλούτου.

Σχεδιάζουν να εξαλείψουν τις ταξικές διαφορές και να μειώσουν το βιοτικό επίπεδο σε ένα χαμηλότερο επίπεδο των προηγμένων χωρών, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, και σε ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο στις λεγόμενες χώρες του Τρίτου Κόσμου. Αυτή η ισοπέδωση του βιοτικού επιπέδου θα επιτευχθεί μέσα από μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση που βρίσκεται στα αρχικά στάδια της. Η οικονομική κατάρρευση θα εκπληρώσει το στόχο του Μαρξ και του Engles “Το Κομμουνιστικό Μανιφέστο θα επιβάλει την κατάργηση της μεσαίας τάξης”

Ο κλιμακωτός φόρος εισοδήματος, ήταν η πρώτη εφαρμογή αυτής της διαδικασίας και αποτελεί μία από τις σανίδες του Κομμουνιστικού Μανιφέστου. Η NAFTA και η GATT είναι ένα μέρος αυτής της διαδικασίας ενθαρρύνοντας τη βιομηχανία να προχωρήσει σε έθνη του Τρίτου Κόσμου, προκειμένου να εκμεταλλευτούν το φθηνό εργατικό δυναμικό. Όλες οι υπάρχουσες θρησκείες θα εξαφανιστούν. Η μόνη θρησκεία θα είναι η θρησκεία του κράτους (ανθρωπισμός ή Διαφωτισμός- Illuminism).

Όλες η Κομητειακές και Πολιτειακές κυβερνήσεις θα πρέπει να εξαλειφθούν και να αντικατασταθούν με την περιφερειακή κυβέρνηση. Αυτές οι περιφερειακές κυβερνήσεις είναι ήδη σε ισχύ. Η περιφερειακή συνεργασία παίρνει σταδιακά τον έλεγχο σε όλη την Αμερική. Δεν θα υπάρχουν πλέον μετρητά. Το εμπόριο θα πραγματοποιείται με ένα σύστημα πιστώσεων των λογαριασμών μέσω υπολογιστών, με πρόσβαση μέσω χρεωστικών καρτών ή με εμφυτεύματα τσιπ. Οι κάρτες ή τα εμφυτεύματα θα χρησιμεύουν επίσης ως προσωπική ταυτότητα, άδεια οδήγησης, κλπ. Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί η ανθρώπινη φυλή θα είναι αλυσοδεμένη σε έναν υπολογιστή σε έναν ατελείωτο κύκλο χρέους. Καμία ενέργεια ή κίνηση δε θα είναι ποτέ ξανά ιδιωτική.

Το σχέδιο για τη δημιουργία μιας σοσιαλιστικής παγκόσμιας κυβέρνησης προστατεύεται από μια τεχνητή εξωγήινη απειλή από το διάστημα. Το γενικότερο φαινόμενο των UFO και το κίνημα της Ουφολογίας, έχει δημιουργηθεί για την επιπλέον προστασία και την ενεργοποίηση του σχεδίου.

Εντός της MAJESTY TWELVE, υπάρχει η επιχείρηση Majority που δικαιολογεί το σχέδιο παρουσιάζοντας μια εξωγήινη απειλή ως λόγο για την ανάγκη μιας παγκόσμια κυβέρνηση του στυλ: «Ποιος μιλάει για τον πλανήτη Γη … η Αργεντινή;» ακριβώς με τον τρόπο με τον οποίο ο Stanton T. Friedman τελειώνει τις διαλέξεις του με τίτλο: “Τα UFO είναι πραγματικά”. Η επιχείρηση Majority, πήρε το όνομά της από το κόμμα των Μπολσεβίκων το οποίο πυροδότησε τη Ρωσική Επανάσταση. Μπολσεβίκ σημαίνει πλειοψηφία.

Το σχέδιο υποστηρίζει ότι, εάν ο αμερικανικός λαός μάθει για την εξωγήινη παρουσία, οι Εξωγήινοι θα καταστρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όλοι όσοι έχουν πρόσβαση στο σχέδιο ή που ανακαλύπτουν κατά λάθος το σχέδιο, έχουν σιγήσει από την προειδοποίηση αυτή. Πιστεύουν στην κυβέρνηση και ως εκ τούτου πιστεύουμε ότι στο ψέμα των εξωγήινων. Αυτοί οι ανόητοι, δε γνωρίζουν ότι οι Illuminati είναι οι εξωγήινοι που σχεδιάζουν να καταστρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, εν πάση περιπτώσει.

Ο φυσικός σκεπτικισμός των αναφορών εξασφαλίζει ότι, όποιος πιστεύει στην εξωγήινη επίσκεψη ή συνδέει τη λεγόμενη εξωγήινη απειλή με τον ερχομό της παγκόσμιας κυβέρνησης, θα γελοιοποιηθεί και θα απαξιωθεί. Όταν είδα την επιχείρηση Majority ενώ υπηρετούσα στο Ναυτικό πίστεψα ότι η εξωγήινη απειλή ήταν πραγματική ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι. Δεν ήμουν σε θέση να καταλάβω μέχρι μετά από πολλά χρόνια που είχα πραγματοποίηση έρευνα και κατανόησα πλήρως τι ακριβώς ήταν αυτό που είχα δει.

Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να πιστέψω ότι η κυβέρνησή μου και το Ναυτικό των ΗΠΑ με είχαν χρησιμοποιήσει, ιδίως από τότε που είχα αφιερώσει την ζωή μου στην κυβέρνηση και τη στρατιωτική υπηρεσία. Το μεγαλύτερο ποσοστό του κυβερνητικού και στρατιωτικού προσωπικού, δεν μπορεί και δεν θα πιστέψει σε αυτό το σχέδιο.

Το σχέδιο είναι πραγματικό. Η εξωγήινη απειλή είναι τεχνητή.

Η απειλή αυτή παρουσιάζεται μέσα από την χρήση μυστικής τεχνολογίας που αναπτύχθηκε αρχικά από τους Γερμανούς στα προγράμματα των μυστικών όπλων τους κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, με ιδιοφυίες όπως ο Nikola Tesla, και πολλοί άλλοι. Στρατιωτικό και κυβερνητικό προσωπικό που έχει πρόσβαση στο υλικό αυτό, πιστεύει ότι είναι πραγματικό. Κανένας από αυτούς, ωστόσο, δεν έχει δει ποτέ κανένα αποδεικτικό στοιχείο για την ύπαρξη κανενός εξωγήινου πλάσματος, ούτε οποιαδήποτε άλλη προηγμένη τεχνολογία, εκτός της τεχνολογίας που είναι ανθρώπινης προέλευσης.

Δεν είναι αυτό που βλέπουν που τους πείθει ότι είναι εξωγήινης προέλευσης, αλλά ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται. Είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να πιστέψουν ότι Απόρρητα Μυστικά κρατικών ή στρατιωτικών εγγράφων θα μπορούσε να είναι ψέματα. Είναι η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση από τους άνδρες και τις γυναίκες που έχουν δώσει τη ζωή τους στην υπηρεσία της, που κρατά αυτό το μνημειώδες ψέμα ζωντανό.

Όλες οι λεγόμενες διαρροές, είναι εσκεμμένη παραπληροφόρηση, σχέδια που αποσκοπούν στην προώθηση του σεναρίου της εξωγήινης απειλής, ενώ επιτρέπει την πλήρη δυνατότητα άρνησης από την πλευρά της κυβέρνησης. Οι γελοιότητες των Vicki (Cooper) Ecker (CIA), Donald Francis Ecker III (Dupe), William Moore, Jaime Shandera, Stanton T. Friedman, Bruce Maccabee (CIA, ΓΠΝ), Barry Taff PhD. (Νευροψυχιατρικό Ινστιτούτο UCLA δούλεψε με τον πρόσφατα εκλιπών Δρ Louis Jollyn « Jolly » West), Whitley Strieber, Bud Hopkins (CIA), John Lear (CIA), Linda Moulton Howe Order of the Eastern Star και Αμερικανική Ομοσπονδία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (American συν-τεκτονισμός), Art Bell (Τέκτων), Glen Campbell, George Knapp (Τέκτων), Συνταγματάρχης Philip Corso (CIA , ένας μνημειώδης ψεύτης που τώρα απεβίωσε), Richard Hoagland και το πρόσωπο στον Άρη, η λεγόμενηταινία “εξωγήινη αλλοδαπόςαυτοψία” η NASA και οιαποστολές Απόλλων, ο λεγόμενος Μετεωρίτης του Άρη, που ψευδώς προωθήθηκε ως περιέχων ορυκτά στοιχεία ζωής στον Άρη, το War Of The Worlds και πολλοί άλλοι άνθρωποι και γεγονότα, είναι σχέδια αυτού του τύπου.

Κάποιοι (πολύ λίγοι) από αυτούς τους ανθρώπους είναι ακούσιοι συνένοχοι στην παρωδία και πραγματικά πιστεύουν στην εξωγήινη απειλή. Οι περισσότεροι από αυτούς -άλλοι κατονομάζονται άλλοι όχι, είναι ενεργοί και με πλήρη γνώση, παράγοντες του Διαφωτισμού / σοσιαλισμού.

Οι πιο γνωστοί, είναι ενεργοί συνοδοιπόροι, κομμουνιστές πράκτορες της KGB, της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ή μία από τις πολλές ψυχολογικές υπηρεσίες πολέμου που ιδρύθηκαν από τη Στρογγυλή Τράπεζα του Ομίλου του Ρόδου (Ο Όμιλος), το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων και το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων. Έκθεμα Α Έκθεμα B Έκθεμα C Έκθεμα D Έκθεμα Ε. Το σχέδιο για τη δημιουργία μιας τεχνητής εξωγήινης απειλής για τη Γη, αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον μαρξιστή, John Dewey.

“Κάποιος παρατήρησε ότι ο καλύτερος τρόπος για να ενώσει όλα τα έθνη σε αυτόν τον πλανήτη θα είναι η επίθεση από κάποιο άλλο πλανήτη. Στο πρόσωπο του εξωγήινου εχθρού, οι άνθρωποι θα ανταποκριθούν με μια αίσθηση ενότητας του συμφέροντός τους και του σκοπού” John Dewey, Νέα Υόρκη 1917

Η πρόταση αυτή, ελέγχθηκε για την αξιοπιστία με την παρουσίαση από CBS του “ο πόλεμος των κόσμων” στο CBS Radio Network από τον Όρσον Γουέλς και το Mercury Theatre. Στις 8:00 μμ, το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου του 1938, το βράδυ πριν των Αγίων Πάντων, τώρα πλέον εορτάζεται ως Halloween, εκτιμάται ότι περίπου έξι εκατομμύρια Αμερικανοί άκουσαν την περίφημη εκπομπή του Orson Welles, “ο πόλεμος των κόσμων”. Η εκπομπή περιγράφει μια εξωγήινη εισβολή από τον Άρη. Υπολογίζεται ότι ένα εκατομμύριο προβατάνθρωποι ανταποκρίθηκαν με σταθερή ευπιστία και φόβο. Χιλιάδες ανταποκρίθηκαν με καθαρό πανικό.

Η εκπομπή ήταν ένα ψυχολογικό πείραμα πολέμου που διεξήχθη από το Princeton Radio Project.

Το Ίδρυμα Ροκφέλερ χρηματοδότησε το σχέδιο το φθινόπωρο του 1937. Ένα γραφείο του Radio Research συστάθηκε με τον Paul F. Lazarsfeld ως σκηνοθέτη. Οι Frank Stanton και Hadley Cantril ονομάστηκαν συνεργάτες διευθυντές. Ο Cantril χρησιμοποίησε μια ειδική επιχορήγηση από τη Γενικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης για να μελετήσει τις επιπτώσεις της εκπομπής. Ο Cantril δημοσίευσε τη μελέτη ως ένα βιβλίο με τίτλο The Invasion From Mars( εισβολή από τον Άρη) – Μια μελέτη πάνω στην ψυχολογία των πανικού.

Περιέχει ένα πλήρες σενάριο της εκπομπής. Το βιβλίο είναι ένα από μια σειρά μελετών που χρηματοδοτήθηκε από την Federal Radio Education Committee. “Ο πόλεμος των κόσμων”, μεταδόθηκε από το Mercury Theater στον αέρα, από ένα μικρόφωνο σε ένα στούντιο της Νέας Υόρκης της Columbia Broadcasting System.

Το μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων Frank Stanton, ήταν στέλεχος του CBS. Ο Stanton θα γινόταν αργότερα διευθυντής του Radio Free Europe. Όσον αφορά τον ρεαλισμό των προγραμμάτων, ο Cantril γράφει, “Η καθαρά δραματική υπεροχή της εκπομπής δεν πρέπει να αγνοηθεί. Ο ασυνήθιστος ρεαλισμός της απόδοσης μπορεί να αποδοθεί στο γεγονός ότι, τα πρώτα τμήματα της εκπομπής επέδρασαν στα υφιστάμενα πρότυπα της κρίσης των ακροατών”

Λίγες εβδομάδες πριν από αυτήν την εκπομπή, εκατομμύρια ακροατές είχαν κρατήσει τα ραδιόφωνα τους συντονισμένα για τα τελευταία νέα από την Ευρώπη που προφανώς θα πήγαινε για πόλεμο. Είχαν μάθει να περιμένουν ότι, τα μουσικά προγράμματα, δράματα, εκπομπές όλων των ειδών θα έπρεπε να κοπούν σε μια σοβαρή κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να ενημερώσουν ή να προειδοποιήσουν ένα πρόθυμο και ανήσυχοι κοινό.

Ένα μεγάλο ποσοστό των ακροατών, ιδίως εκείνων με τα χαμηλότερα εισοδήματα και εκπαιδευτικά στηρίγματα, έχουν μεγαλώσει μαθαίνοντας να βασίζονται περισσότερο στο ραδιόφωνο από ό, τι στις εφημερίδες για τις ειδήσεις … Σε αυτό το συγκεκριμένο βράδυ, όταν ο ακροατής ήταν συντονισμένος στο Θέατρο Mercury, άκουσε τη μουσική της «Ramon Raquello» και την ορχήστρα του που προέρχονται από το «Meridian Room» στο «Park Plaza Hotel»της Νέας Υόρκης.

Λίγο μετά, αφότου το πρώτο κομμάτι είχε αρχίσει μία εκφωνήτρια διέκοψε: «Κυρίες και κύριοι, διακόπτουμε το πρόγραμμά μας της χορευτικής μουσικής για να σας φέρουμε ένα ειδικό δελτίο από το Intercontinental Radio News» … Η αναφορά αυτή έφερε την ιστορία της πρώτης έκρηξης στον Άρη. Η μουσική ξανάρχισε για να ακολουθήσει μια άλλη διακοπή: «Κυρίες και κύριοι, μετά την είδηση που αναφέρθηκε στο δελτίο μας πριν από λίγο, η Κυβερνητική Μετεωρολογική Υπηρεσία ζήτησε από τα μεγάλα παρατηρητήρια της χώρας να συνεχίσουν την αστρονομική παρατήρηση…» Αυτό το ενημερωτικό δελτίο περιέχει την πληροφορία ότι, ένα «τεράστιο φλεγόμενο αντικείμενο, που πιστεύεται ότι είναι μετεωρίτης, έπεσε σε ένα αγρόκτημα στη γειτονιά του Grovers Mill, Νιού Τζέρσεϊ»

Η swing μπάντα συνέχισε για 20 δευτερόλεπτα ακόμα. Στη συνέχεια, η εισβολή συνεχίζεται αδιάκοπα … Η τελευταία ανακοίνωση έρχεται από τη Νέα Υόρκη, ο εκφωνητής λέει:

«Μιλώ από την οροφή του Broadcasting Building, στη Νέα Υόρκη. Οι καμπάνες που ακούτε χτυπάνε για να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους να εκκενώσουν την πόλη καθώς πλησιάζουν οι Αρειανοί. Εκτιμάται ότι τις δύο τελευταίες ώρες, τρία εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μετακινηθεί με κατεύθυνση στα βόρεια της Hutchison River Parkway που εξακολουθεί να διατηρείται ανοικτή για την κυκλοφορία των οχημάτων. Αποφύγετε τις γέφυρες στο Λονγκ Άιλαντ-είναι απελπιστικά μπλοκαρισμένες.

Κάθε επικοινωνία με την ακτή Jersey έκλεισε πριν από δέκα λεπτά. Δεν υπάρχουν άλλες άμυνες. Ο στρατός μας αφανίστηκε – το πυροβολικό, η αεροπορία, όλα αφανίστηκαν. Αυτή μπορεί να είναι η τελευταία εκπομπή. Θα μείνουμε εδώ μέχρι το τέλος – άνθρωποι παρέχουν φροντίδες στον καθεδρικό ναό. (ήχοι από ύμνους). Τώρα κοιτάζω κάτω στο λιμάνι. Πάσης φύσεως σκάφη υπερφορτωμένα με κόσμο που διαφεύγει, τραβώντας τον έξω από τις αποβάθρες. (ήχος από σφυρίχτρες σκαφών). Οι δρόμοι όλοι είναι μπλοκαρισμένοι. Θόρυβος στο πλήθος, όπως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην πόλη. Περιμένετε ένα λεπτό – Ο εχθρός φαίνεται τώρα πάνω από τα περιφράγματα.

Πέντε σπουδαίες μηχανές. Η πρώτη διασχίζει ποτάμι. Μπορώ να τη δω από εδώ, παρυδάτια του Hudson σαν ένας άνθρωπος υδροβατώντας μέσω ενός ρυακιού – Μόλις πήρα στα χέρια μου μία ανακοίνωση – Κύλινδροι από τον Άρη πέφτουν σε όλη τη χώρα. Ένας έξω από το Buffalo, ένα στο Σικάγο, στο St Louis – φαίνεται να είναι συγχρονισμένοι και χωρισμένοι σε διαστήματα. – Τώρα η πρώτη μηχανή φθάνει στην ακτή. Στέκεται παρακολουθώντας, κοιτάζοντας πάνω από την πόλη. Το χαλύβδινο – σαν αγελάδας – κεφάλι του, είναι ίσο με τους ουρανοξύστες. Περιμένει για τους άλλους. Υψώνονται σαν μια γραμμή νέων πύργων στη δυτική πλευρά της πόλης – Τώρα σηκώνουν τα μεταλλικά χέρια τους.

Αυτό είναι το τέλος τώρα. Καπνός βγαίνει – μαύρος καπνός, παρασύρεται πάνω από την πόλη. Οι άνθρωποι στους δρόμους τον βλέπουν τώρα. Τρέχουν προς τον ποταμό East River – χιλιάδες από αυτούς, πέφτουν μέσα σαν τα ποντίκια. Τώρα ο καπνός εξαπλώνεται γρηγορότερα. Έφτασε στην Times Square. Οι άνθρωποι προσπαθούν να τρέξουν μακριά του, αλλά μάταια. Πέφτουν σαν τις μύγες. Τώρα οι καπνοί διασχίζουν την 6η Λεωφόρο – την 5η Λεωφόρο- είναι 100 μέτρα μακριά – είναι 50 μέτρα –

Ο εκφωνητής διακόπτει, και ένας χειριστής ασυρμάτου ακούγεται:

«2x2L καλεί CQ … 2x2L καλεί CQ … 2x2L καλεί CQ … Νέα Υόρκη δεν είναι υπάρχει κάποιος στον αέρα; Δεν υπάρχει κάποιος … 2x2L_______ (διακοπή)»

Το XX (είναι ο λατινικός αριθμός 20), Χ-2, ή 2-X είναι κωδικά ονόματα κατασκοπείας για ένα διπλό σταυρό. Τα πλασματικά γράμματα κλήσης μπορεί να ερμηνευθούν από τους μυημένους ως: DOUBLE-CROSS [2X] TO HELL [2L].

Ο Hadley Cantril γεννήθηκε στην Hyrum της Γιούτα στις 16 Ιουνίου του 1906. Αποφοίτησε από το Dartmouth College με πτυχίο στην ψυχολογία το 1928. Σπούδασε στο Μόναχο και στο Βερολίνο (1929-1930). Έλαβε Διδακτορικό στην ψυχολογία από το Χάρβαρντ το 1931. Το 1949 ο Cantril έλαβε LL.D. από την Ουάσιγκτον και το Πανεπιστήμιο Lee. Ο Cantril δίδαξε κοινωνιολογία στο Dartmouth College (1931-1932), και ψυχολογία στο Χάρβαρντ (1932-1935), και το Columbia University (1935-1936). Το 1936 προσχώρησε στο τμήμα ψυχολογίας του Princeton. Παρέμεινε μέλος του τμήματος μέχρι το θάνατό του το 1969. Το 1950 έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο “Εντάσεις που Προκαλούν Πολέμους (1950)”

Ο Hadley Cantril ήταν ενεργό και ισχυρό μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων. Το κοινό πίστευε ότι ο Πόλεμος των Κόσμων, ήταν ένα πραγματικό δελτίο ειδήσεων θέτοντας έτσι τις βάσεις για την υλοποίηση ενός σεναρίου της εξωγήινης απειλής. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι η κατάσταση της τέχνης της τεχνολογίας εκείνη την εποχή δεν επέτρεπε μία πιστευτή παρουσίαση. Η ανάπτυξη των – σχήματος πιατάκι, χωρίς φτερά και ουρά – ιπτάμενων μηχανών από τους Γερμανούς κατά τη διάρκεια του 2ου Π.Π και η εφαρμογή του ψυχολογικού πολέμου εναντίον των προβατανθρώπων του κόσμου έλυσαν το πρόβλημα.

«Στην εμμονή μας με τους ανταγωνισμούς της στιγμής, συχνά ξεχνάμε πόσα ενώνουν όλα τα μέλη της ανθρωπότητας. Ίσως χρειαζόμαστε κάποια εξωτερική, καθολική απειλή για να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε αυτό το κοινό δεσμό. Εγώ μερικές φορές σκέφτομαι πόσο γρήγορα οι διαφορές μας θα εξαφανιζόταν αν βρισκόμαστε μπροστά σε μια εξωγήινη απειλή έξω από αυτό τον κόσμο» Πρόεδρος Ronald Reagan, σε μια ομιλία του στην 42η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, στις 21 Σεπτεμβρίου 1987. Αυτό, το χρησιμοποίησε σε οκτώ ομιλίες του κατά τη διάρκεια της θητείας του. Πες το ξανά Ron.

Το ακόλουθο έγγραφο της CIA που κυκλοφόρησε πρόσφατα, τα λέει όλα …
Μέρος Τρίτο

Η ανακοίνωση του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος, η πρόταση της Παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία θα αποτρέψει μελλοντικές γενοκτονίες ή πολέμους με το σχηματισμό των Ηνωμένων Εθνών το 1945, και η ανακοίνωση θεάσεων «ιπτάμενων δίσκων» από τον Kenneth Arnold, έναν πρώην αξιωματικό των Μυστικών Υπηρεσιών, το 1947 ξεκίνησε την απάτη.

Η φυσική ενοχή που υπέκρυπταν οι άνδρες της 509ης Πτέρυγας της Ατομικής Βόμβας μετά το βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, τους έκανε πρόθυμους συνωμότες στην ενορχήστρωση της ψεύτικης συντριβής ενός εξωγήινου σκάφους και της ανακάλυψης ξυρισμένων και χειρουργικά αλλαγμένων πιθήκων κοντά στο Ρόσγουελ, στο Νέο Μεξικό το 1947. Η τεχνητή εξωγήινη απειλή εμφυτεύτηκε έτσι στο μυαλό του κοινού. Αυτό το πρόσφατα κυκλοφορημένο έγγραφο του FBI, ξεμπροστιάζει το Ρόσγουελ.

Εφαρμόζοντας την ιδέα του Χίτλερ για το μεγάλο ψέμα η τεχνητή εξωγήινη απειλή ανατράφηκε και χτίστηκε σε μια πάντα παρούσα δυνατότητα για τα επόμενα 50 χρόνια. Τελικά, ένα μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού βρέθηκε να πιστεύει σε εξωγήινα σκάφη, εξωγήινες επισκέψεις, ακρωτηριασμούς ζώων από εξωγήινους, καθώς και σε απαγωγές ανθρώπων από εξωγήινους, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν οπουδήποτε στο σύμπαν, πολύ λιγότερο ότι, έχουν τυχόν επισκεφθεί ποτέ αυτόν τον πλανήτη.

Η τεχνητή απειλή προωθείται περαιτέρω μέσα από τον προγραμματισμό νοητικού ελέγχου των μαρξιστών και των κομμουνιστών στο Χόλυγουντ, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, διαφήμιση, τους εκδοτικούς οίκους, και το κίνημα της Ουφολογίας, τα οποία είναι υπό τον πλήρη έλεγχο των Illuminati και της Μυστικής κοινότητας. Ο φόβος ενσταλάχτηκε μέσα από την περιστασιακή χρήση του τρόμου εμπνευσμένη από τους ακρωτηριασμούς βοοειδών και ζώων, τα υποπροϊόντα των κυβερνήσεων μυστικής παρακολούθησης του χαμηλού επιπέδου της ακτινοβολίας και, από το λεγόμενο σενάριο εξωγήινης απαγωγής που επιτυγχάνεται με τις πιο πρόσφατες και εξαιρετικά εξελιγμένες επιχειρήσεις νοητικού ελέγχου.

«Η επίθεση προπαγάνδας κατά των αμερικανικών συνεχίζεται μέσα από τις ταινίες. Στο Star Wars ο Luke Skywalker (ο Απόλλων, ο Ώρος, ο Όσιρις), ΓΙΟΣ μιας χήρας, πηγαίνει σε αναζήτηση του εαυτού του (Μυστικός, Χαμένος Κόσμος, ή Μεγάλο Έργο). Ο Jedi Knight Darth Vader (Όσιρις, ο Πατέρας του Ήλιου, ο Απόλλωνας, το Δόγμα, ο Εωσφόρος, ο Δάσκαλος της Δύναμης [μαγεία], ο οποίος έχει περάσει στη Σκοτεινή Πλευρά (θρησκεία, εθνικισμός, δεισιδαιμονία) χωρίζει την πριγκίπισσα (ο τίτλος σημαίνει ΓΙΝΟΜΑΙ) Lea (Ίσις – Σελήνη -. Εκκλησία) από το Δόγμα (Φωτισμός) Ο Lucas ερωτεύεται τη Lea και ξεκινά μια χωρίς σεξ, αλλά πνευματική σχέση, με την πριγκίπισσα.

Αυτή η μυστική ένωση, δημιουργεί το παιδί Ώρος (θεός με κεφάλι γερακιού), ο οποίος, στην ταινία, προσωποποιείται με τον φωτισμό του Lucas μετατρέποντάς τον σε Μύστη ή Ιερέα (ιππότης Jedi – Γιος του Ήλιου – Μύστης – Μετενσαρκωμένος Όσιρις – Απόλλων – Θεός – Δόγμα) . Αυτός ξεκινά μια αναζήτηση στο Millenium (οι σωτήρες πάντα να επιστρέφουν στην χιλιετία) το Γεράκι (ο Ώρος ως σωτήρας) για να σώσει την πριγκίπισσα Lea , πράγμα που οδηγεί σε αντιπαράθεση με τον Vader που μεταδίδει τη γνώση (Νοημοσύνη – Φωτιά) με αποτέλεσμα ο Lucas να βρει το Άγιο Δισκοπότηρο (Γραμμή αίματος, Ταυτότητα, Χαμένος Κόσμος, Οβελίσκος, Πέος, Δημιουργική Δύναμη, Αποθέωση).

Με αυτή τη γνώση καταφέρνει την επανασύνδεση (ένωση με γάμο) της Δύναμης (δόγμα) με την πριγκίπισσα Lea (Εκκλησία), η οποία αποκαθιστά το Τάγμα των Ιπποτών Jedi (Εκκλησίασμα – γεμάτο σώμα Μύστες ή Ιερείς – φυλή έκτης ρίζας – εξέλιξε και ωρίμασε την ανθρωπότητα – Ο Θεός της Φυλής, Ώρος) παράγει χάος, εξέγερση, και την ίδρυση της Νέας Αυγής στον ορίζοντα (ο Ώρος υψώνεται), τη Νέα Εποχή, η Νέα Ατλαντίδα, μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, ο σοσιαλιστικός ουτοπικός κόσμος.

Το ίδιο μήνυμα και στην ταινία Lion King. Αλλά αυτή η ταινία πηγαίνει ακόμη πιο πέρα, αποκαλύπτοντας την πραγματική μοχθηρία αυτής της εξαπάτησης. Οι ύαινες απεικονίζουν αυτό που η “Τάξη” θεωρεί ότι είναι τα «άχρηστα παράσιτα του κόσμου» οι μαύροι, οι ισπανόφωνοι, και οι αυτόχθονες λαοί. Το Λιοντάρι είναι το σύμβολο της φυλής του Ιούδα, το λεγόμενο Ισραήλ, η Χριστιανική Ταυτότητα, το Βρετανικό Ισραήλ, ο Διεθνής Σιωνισμός, η ΑγγλοΆρια φυλή. Μην σκεφτείτε καν ως “σημαντικό” οποιαδήποτε από αυτά.. Είναι μόνο η χειραγώγηση μέσω της οποίας οι Illuminati σχεδιάζουν να αποσπάσουν τον πλήρη έλεγχο του κόσμου … με άλλα λόγια, εντελώς κουραφέξαλα!

Η αληθινή ιστορία αποκαλύπτει ότι «ο βασιλιάς Δαβίδ» δεν ήταν ποτέ ο κυβερνήτης του έθνους του «Ισραήλ», αλλά κατέκτησε το «Ισραήλ», ως βασιλιάς του «Ιούδα». Ήταν ο πόλεμος στον οποίο έστειλε τον σύζυγό της Bathsheba για να σκοτωθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Τα τρία προγράμματα ψυχαγωγίας που προσφέρονται στο Ξενοδοχείο Luxor (πηγή φωτός) στο Λας Βέγκας, διδάσκουν το ίδιο πράγμα. Μαζί ονομάζονται «Η αναζήτηση για τον Οβελίσκο» και είναι, στην πραγματικότητα, οι τρεις βαθμοί σε έξι πράξεις, των οποίων ο αριθμός είναι 18 ή 6 +6 +6, το σύμβολο ενός ανθρώπου, του φωτισμένου ανθρώπου Ώρος, ή Ιερέας Μύστης των Μυστηρίων. Όλοι οι «βέβηλοι» που παρακολουθούν το πρόγραμμα ψυχαγωγίας αναδύονται ως “Κύριοι Μασόνοι” άνευ χαρτοφυλακίου … όπως η εκπαίδευση από το Star Wars, το Lion King, και το Star Trek, η κατήχηση είναι ενσωματωμένη στον υποσυνείδητο νου όλων εκείνων που βλέπουν αυτή την προπαγάνδα.

Αυτές οι ταινίες αποτελούν μια ύπουλη πολιτική κατήχηση των λαών του κόσμου στο Δόγμα των Μυστηρίων.

Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα. Αν συνεχίζεται καθ ‘όλη τη διάρκεια της νεότητάς τους, είναι βέβαιο ότι θα ενταχθούν σε ένα από τα μυστικά δόγματα ή τουλάχιστον θα δώσουν την έγκρισή τους. Θα πρέπει να μάθετε να διαβάζετε την «συμβολική γλώσσα» των Μυστηρίων, προκειμένου να προφυλάξετε το μυαλό των παιδιών σας από την υποσυνείδητη κατήχηση η οποία εμφυτεύεται στο πρόθυμο μυαλό τους. Οι Σοσιαλιστές που κάνουν ταινίες έχουν απευαισθητοποιήσει το έθνος (ιδιαίτερα στους ευαίσθητους νέους) με τη βία και την αιματοχυσία.

Έχουν καλλιεργήσει την ιδέα ότι, “τα πάντα γίνονται αρκεί να μη σε πιάσουν” … ότι το ήθος είναι κακό. Οι κινηματογραφικές ταινίες, η τηλεόραση, και οι εξαιρετικά εξελιγμένες επιχειρήσεις νοητικού ελέγχου καταστρέφουν την κοινωνία μας. Ποιος από εσάς πιστεύει πραγματικά ότι, ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο τα μικρά παιδιά σε όλη τη χώρα παίρνουν πυροβόλα όπλα και αποφασίζουν να δολοφονήσουν τους γονείς τους, τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους;

Πόσοι από εσάς συνειδητοποιείτε ότι η πλειοψηφία αυτών των παιδιών λάμβαναν θεραπεία (ύπνωση και φάρμακα) από επαγγελματίες της ψυχικής υγείας; Πόσοι από εσάς συνειδητοποιείτε ότι, είναι αυτοί οι ίδιοι οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας οι οποίοι έχουν δημιουργήσει το φαινόμενο «απαγωγή από εξωγήινους» και «κακοποιημένα παιδιά» το οποίο έχει σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα; Πόσοι από εσάς έχετε ποτέ συνειδητοποιήσει ότι οι περισσότεροι αποκαλούμενοι επαγγελματίες ψυχικής υγείας είναι δεδηλωμένοι μαρξιστές; Πότε θα σταματήσετε να είστε ανίδεοι προβατάνθρωποι; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν πάντα λίγο πριν οι νομοθέτες χρειαστεί να ψηφίσουν για μία σημαντική νομοθεσία για τα όπλα;

Για να γίνουν πιστευτά τα διαστρικά ταξίδια δημιουργήθηκε η NASA.

Το διαστημικό πρόγραμμα Apollo πλάσαρε την ιδέα ότι ο άνθρωπος θα μπορούσε να ταξιδέψει και να περπατήσει στο φεγγάρι. Κάθε αποστολή του Apollo ήταν προσεκτικά πρoβαρισμένη και στη συνέχεια γυρίστηκε σε μεγάλες σκηνές της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας σε άκρως απόρρητο χώρο δοκιμών στην έρημο της Νεβάδα και σε ασφαλή και φυλασσόμενη ηχητική σκηνή στα στούντιο της Walt Disney, εντός της οποίας υπήρχε μια τεράστιας κλίμακας μακέτα με το φεγγάρι.

Όλα τα ονόματα, οι αποστολές, οι τοποθεσίες προσγείωσηςκαι τα γεγονότα στο διαστημικό πρόγραμμα Apollo επαναλαμβάνουν τις αποκρυφιστικές αλληγορίες, τελετές και τα σύμβολα της μυστικής θρησκείας των Illuminati. Η πιο ολοφάνερη ήταν η πλαστή έκρηξη στο διαστημικό σκάφος Apollo 13 με το όνομα «Υδροχόος» (νέα εποχή) στις 1:13 (1313 στρατιωτική ώρα) στις 13 Απριλίου του 1970, η οποία ήταν η μεταφορά για την τελετή έναρξης που συμπεριλαμβάνει το θάνατο (έκρηξη) τοποθέτηση στο φέρετρο (περίοδος αβεβαιότητας της επιβίωσής τους) επικοινωνία με τον πνευματικό κόσμο και τη μετάδοση της εσωτερικής γνώσης στον υποψήφιο (τροχιά και παρατήρηση της σελήνης, χωρίς φυσική επαφή), την αναγέννηση της μύησης (λύση του προβλήματος και επισκευές) και την άνοδο (ου Φοίνικα, η νέα εποχή του Υδροχόου) από το γράπωμα του ποδιού του λιονταριού (επαναφορά και ανάκτηση του Απόλλωνα 13)

Το 13 είναι ο αριθμός του θανάτου και της αναγέννησης, του θανάτου και της μετενσάρκωσης, της θυσίας, ο Φοίνικας, ο Χριστός (τελειοποιημένη ψυχή φυλακισμένη στην ύλη) και η μετάβαση από το παλαιό στο νέο. Μια άλλη αποκάλυψη για εκείνους που κατανοούν τη συμβολική γλώσσα των Illuminati είναι το κρυφό νόημα των ονομάτων των διαστημικών λεωφορείων «Μια κολομβιανή επιχείρηση να καταβάλουν προσπάθεια για την Ανακάλυψη της Ατλαντίδας … και όλοι οι ανταγωνιστές πρέπει να καταστρέφονται»

Η εξερεύνηση της σελήνης σταμάτησε επειδή ήταν αδύνατο να συνεχιστεί η απάτη, χωρίς να ανακαλυφθεί. Και φυσικά ξέμειναν από προ-γυρισμένα επεισόδια. Κανένας άνθρωπος ποτέ δεν έχει ανέβει ψηλότερα από 300 μίλια, πάνω από την επιφάνεια της Γης. Στο πλαίσιο του εν λόγω υψόμετρου οι αστροναύτες είναι κάτω από την ακτινοβολία της ζώνης Van Allen και η ζώνη Van Allen τους προστατεύει από την υπερβολική ακτινοβολία που διαπερνά το διάστημα. Κανένας άνθρωπος δεν μπήκε ποτέ σε τροχιά, προσγειώθηκε ή περπάτησε πάνω στη Σελήνη, σε κανένα δημόσια γνωστό διαστημικό πρόγραμμα. Αν ο άνθρωπος έχει ποτέ πάει πραγματικά στο φεγγάρι, θα έχει γίνει εν κρυπτώ και με μια πολύ διαφορετική τεχνολογία.

Η τεράστια ακτινοβολία που συναντάται στη ζώνη Van Allen, η ηλιακή ακτινοβολία, η κοσμική ακτινοβολία, οι ηλιακές εκλάμψεις, ο έλεγχος της θερμοκρασίας, και πολλά άλλα προβλήματα που συνδέονται με τα διαστημικά ταξίδια εμποδίζουν ζωντανούς οργανισμούς να αφήσουν την ατμόσφαιρά μας με το γνωστό μας επίπεδο τεχνολογίας. Κάθε νοήμων μαθητής γυμνασίου με ένα βασικό βιβλίο φυσικής μπορεί να αποδείξει ότι η NASA προσποιήθηκε τις προσγειώσεις του Apollo στο φεγγάρι.

Αν έχετε αμφιβολία για αυτό παρακαλώ να εξηγήσετε, πώς οι αστροναύτες περπάτησαν πάνω στην επιφάνεια της Σελήνης, φορώντας μια διαστημική στολή, με το πλήρες φως του ήλιου, απορροφώντας τουλάχιστον 265 βαθμούς θερμότητας περιστοιχισμένοι από ένα κενό … και αυτό, δε λαμβάνει καν υπόψη τις τυχόν επιπτώσεις της κοσμικής ακτινοβολίας, τις ηλιακές εκλάμψεις, τους μικρομετεωρίτες, κλπ.

Η NASA μας λέει ότι το φεγγάρι δεν έχει ατμόσφαιρα και ότι οι αστροναύτες που περιβάλλονταν από το κενό του διαστήματος. Η Θερμότητας ορίζεται ως, η δόνηση ή κίνηση των μορίων εντός ύλης. Όσο ταχύτερη είναι η μοριακή κίνηση τόσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία. Όσο πιο αργή είναι η μοριακή κίνηση τόσο πιο κρύα η θερμοκρασία.

Απόλυτο μηδέν είναι το σημείο εκείνο όπου παύει κάθε μοριακή κίνηση. Προκειμένου να έχουμε ζεστό ή κρύο, τα μόρια πρέπει να είναι παρόντα. Το κενό, είναι μια κατάσταση του τίποτα, όπου δεν υπάρχουν μόρια. Τα κενά υπάρχουν σε μοίρες. Ορισμένοι επιστήμονες μας λένε ότι, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το απόλυτο κενό. Το διάστημα είναι το πιο κοντινό πράγμα σε ένα απόλυτο κενό που είναι γνωστό σε εμάς. Υπάρχουν τόσα λίγα μόρια που υπάρχουν στις περισσότερες περιοχές αυτού που γνωρίζουμε ως «διάστημα», όπου, οποιαδήποτε έννοια του «ζεστού» ή «κρύου» είναι αδύνατο να μετρηθεί.

Ένα κενό είναι μια τέλεια μόνωση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα «θερμός» ή μία κενή φιάλη χρησιμοποιείται για την αποθήκευση ζεστών ή κρύων υγρών, ώστε να διατηρηθεί η θερμοκρασία για μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα χωρίς εκ νέου θέρμανση ή εκ νέου ψύξη. Ακτινοβολία όλων των τύπων θα ταξιδέψει μέσα από ένα κενό, αλλά δεν θα επηρεάσει το κενό. Θερμική ακτινοβολία από τον ήλιο ταξιδεύει μέσα στο κενό του διαστήματος, αλλά δεν «ζεσταίνει» το διάστημα. Στην πραγματικότητα, η ακτινοβόλος θερμότητα του ήλιου δεν έχει καμία απολύτως επίδραση μέχρι να χτυπήσει σε ύλη. Η μοριακή κίνηση θα αυξηθεί σε άμεση αναλογία με την ακτινοβολούμενη ενέργεια η οποία απορροφάται από την ύλη.

Ο χρόνος που χρειάζεται για τη θέρμανση της ύλης που εκτίθεται σε άμεσο ηλιακό φως στο διάστημα, προσδιορίζεται από το χρώμα του, τις στοιχειακές του ιδιότητες, την απόστασή του από τον ήλιο, και το ποσοστό της απορρόφησης της ακτινοβολούμενης θερμικής ενέργειας. Το Διάστημα ΔΕΝ είναι ζεστό. Το Διάστημα ΔΕΝ είναι κρύο. Αντικείμενα που θερμαίνονται δεν μπορούν να ψυχθούν από το διάστημα. Για να κρυώσει ένα αντικείμενο θα πρέπει πρώτα να απομακρυνθεί από το άμεσο ηλιακό φως.

Αντικείμενα που είναι στη σκιά ενός άλλου αντικειμένου τελικά θα ψυχθούν, αλλά όχι επειδή το Διάστημα είναι «κρύο». Το Διάστημα δεν είναι κρύο. Το Ζεστό και το Κρύο δεν υπάρχουν στο κενό του διαστήματος. Τα αντικείμενα θα ψυχθούν γιατί οι νόμοι της κίνησης υπαγορεύουν ότι, τα μόρια του αντικειμένου θα επιβραδυνθούν λόγω της αντίστασης που προκύπτει όταν θα χτυπήσουν σε άλλα μόρια μέχρι τελικά, κάθε κίνηση να σταματήσει με την προϋπόθεση ότι, το αντικείμενο είναι προστατευμένο από την άμεση ή / και έμμεση ακτινοβολία του ήλιου, και ότι δεν υπάρχει άλλη πηγή θερμότητας.

Δεδομένου ότι το κενό του διαστήματος είναι ο τέλειος μονωτής αντικειμένων, παίρνει πολύ χρόνο για να κρυώσουν ακόμα και όταν απομακρύνονται από όλες τις πηγές θερμότητας ακτινοβολούμενες ή άλλες. Η NASA επιμένει ότι, οι διαστημικές στολές των αστροναυτών που υποτίθεται ότι φορούσαν στην επιφάνεια της σελήνης ήταν κλιματιζόμενες. Ένα κλιματιστικό δεν μπορεί, και δεν θα λειτουργήσει χωρίς έναν εναλλάκτη θερμότητας. Ένας εναλλάκτης θερμότητας παίρνει απλώς τη θερμότητα που συγκεντρώνεται σε ένα μέσο όπως το φρέον από το ένα μέρος και την μεταφέρει σε άλλο. Αυτό απαιτεί ένα μέσο μορίων τα οποία μπορούν να απορροφούν και να μεταφέρουν τη θερμότητα, όπως μια ατμόσφαιρα ή το νερό. Ένα κλιματιστικό δεν πρόκειται και δεν μπορεί να λειτουργήσει σε κενό.

Μια διαστημική στολή που περιβάλλεται από ένα κενό, δεν μπορεί να μεταφέρει θερμότητα από το εσωτερικό του κοστουμιού σε οποιοδήποτε άλλο μέρος. Το κενό, να θυμάστε, είναι ένα τέλειο μονωτικό υλικό. Ένας άντρας θα ψηθεί μέσα στο κοστούμι του σε μια τέτοια περίσταση. Η NASA ισχυρίζεται ότι οι στολές ήταν ψύχονταν με ένα σύστημού νερό που διοχετευόταν σε όλο το σώμα και στη συνέχεια, μέσω ενός συστήματος πηνίων προστατευμένων από τον ήλιο στο σακίδιο. Η NASA ισχυρίζεται ότι το νερό ψεκάζονταν στα πηνία, προκαλώντας μία επικάλυψη πάγου. Ο πάγος στη συνέχεια, δήθεν απορροφούσε την τεράστια θερμότητα που συλλέγονταν στο νερό και εξατμιζόταν στο διάστημα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Αδελφότητα, σπάνια βρέθηκε σε θέση να έχει έλλειψη από ηλίθιους ή από κεφάλαια
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: