Majesty Twelve (Οι 12 Μεγαλειότητες) η μέθοδος ελέγχου μεγάλου αριθμού ηλιθίων!
Majesty Twelve (Οι 12 Μεγαλειότητες) η μέθοδος ελέγχου μεγάλου αριθμού ηλιθίων!

Το απόλυτο “μυστικό” είναι η μέθοδος ελέγχου μεγάλου αριθμού ηλιθίων με την υπόσχεση ενός “μυστικού” στο οποίο έχουν οδηγηθεί να πιστεύουν ότι, θα τους κάνει έναν από τους “εκλεκτούς”

Veritas News Service

Το παρακάτω είναι γεγονός. Δεν είναι μια θεωρία, είναι μια πραγματική συνωμοσία.

Είδα τα Άκρως Απόρρητα έγγραφα, τα αρχεία Majic από τα οποία οι εν λόγω πληροφορίες είναι απόσπασμα, ενώ ένα μέλος του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών συνδέεται με την ομάδα Ενημέρωσης των Μυστικών Υπηρεσιών του ναυάρχου BernardClarey, που είναι Αρχηγός Στόλου του Ειρηνικού των Ηνωμένων Πολιτειών . Βεβαιώνω ότι οι ακόλουθες πληροφορίες είναι αληθείς και ακριβείς στο καλύτερο της μνήμης μου και της έρευνας που έχω πραγματοποιήσει.

Θα ορκιστώ γι αυτό σε οποιοδήποτε δικαστήριο. Μπορώ να προσκομίσω τα ονόματα των περίπου 38 αξιωματικών του Ναυτικού των ΗΠΑ και των στρατολογημένων ανδρών που ήταν μάρτυρες αυτών των εγγράφων, ενώ βρισκόταν στην υπηρεσία της χώρας τους. Μπορώ να προσκομίσω τα ονόματα των περίπου 8 ατόμων που εμπλέκονται στην απάτη των UFO, που έχουν δει αυτά τα έγγραφα. Μπορώ να προσκομίσω τα ονόματα των περίπου 80 άλλων τους οποίους υποπτεύομαι ότι έχουν δει αυτά τα ίδια έγγραφα. Δεν θα αποκαλύψω τα ονόματα, εκτός αν πρόκειται για ένα δικαστήριο που θα είναι πρόθυμο να ασκήσει δίωξη κατά των προσώπων και οργανώσεων που εμπλέκονται στη συνωμοσία για την ανατροπή της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για να προξενήσουν μια σοσιαλιστική ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση.

Για πολλά χρόνια, πίστευα ειλικρινά ότι υπήρχε μια εξωγήινη απειλή και ότι ήταν η πιο σημαντική κινητήρια δύναμη πίσω από τα παγκόσμια γεγονότα. Έκανα λάθος και γι ‘αυτό, ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Πριν από πολλά χρόνια είχα πρόσβαση σε ένα σύνολο εγγράφων που τελικά συνειδητοποίησα ότι ήταν το σχέδιο για την καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και το σχηματισμό μιας σοσιαλιστικής ολοκληρωτικής παγκόσμιας κυβέρνησης.

Το σχέδιο βρισκόταν μέσα σε ένα σύνολο άκρως απόρρητων εγγράφων, με τίτλο «MAJESTY TWELVE». Δεν υπήρχε χώρος μεταξύ του Majesty και του Twelve.

Ο όρος τίμησε τη σχεδιαζόμενη τοποθέτηση της απόλυτης εξουσίας, σε ένα σώμα σοφών, που προορίζονται να κυβερνήσουν τον κόσμο, όπως οι μαθητές ενός Μεσσία. Αυτό ο Μεσσίας, θα χρησιμεύσει ως ενδιάμεσος μεταξύ των σοφών και των προβατανθρώπων. Ανακάλυψα αυτά τα έγγραφα μεταξύ του 1970 και 1973, ενώ ήμουν μέλος της ομάδας Ενημέρωσης Μυστικών Υπηρεσιών του Αρχηγού Στόλου του Ειρηνικού -Ηνωμένων Πολιτειών.

Το “MAJESTY TWELVE” ήταν γραμμένα σε ένα ψηλό λεπτό στυλ γραμματοσειράς … φανταστείτε τον τίτλο συμπιεσμένο μεταξύ Μ και Ε με όλα τα γράμματα τεντωμένα κάθετα. Το κλειδί για την πρόσβαση ήταν Top Secret (Q) (SCI) διαβάθμιση ασφαλείας με τη διαμερισματοποίηση της λέξης «MAJIC» (δεν είναι μαγεία). Δεν μπορώ να θυμηθώ την ακριβή γραμματοσειρά εκτός από το ότι είναι μία ψηλή λεπτή έκδοση της San Serif … το ακριβές όνομα μου διαφεύγει μετά από όλα αυτά τα χρόνια … αλλά αυτό είναι το κλειδί για την πρόσβαση.

Το σχέδιο περιέγραφε το σχηματισμό μίας παγκόσμιας ολοκληρωτικής σοσιαλιστικής κυβέρνησης. Πρόκειται να κυβερνάται παρασκηνιακά από ένα συμβούλιο σοφών. Ο λεγόμενος “καλοπροαίρετος δικτάτορας”, θα παρουσιαστεί ως ο Μεσσίας. Το Σύνταγμα των ΗΠΑ και η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων θα διαλυθούν. Μια κοινοβουλευτική μορφή διακυβέρνησης θα πάρει τη θέση τους. Όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις και οι ιδιώτες πρέπει να αφοπλιστούν, εκτός από μια εσωτερική αστυνομική δύναμη η οποία θα φέρει μόνο τα ελάχιστα όπλα που απαιτούνται για τη διατήρηση της εσωτερικής τάξης.

«Όταν οργανωθήκαμε ως χώρα και γράψαμε ένα αρκετά ριζοσπαστικό Σύνταγμα με μια ριζοσπαστική Διακήρυξη Δικαιωμάτων, δίνοντας ένα ριζοσπαστικό ποσοστό ατομικής ελευθερίας στους Αμερικανούς … Και έτσι πολλοί άνθρωποι λένε ότι υπάρχει πάρα πολλή προσωπική ελευθερία. Όταν γίνεται κατάχρηση της προσωπικής ελευθερίας, θα πρέπει να κινηθείς για να την περιορίσεις. Αυτό είναι ό, τι κάναμε στην ανακοίνωση που έκανα το περασμένο Σαββατοκύριακο για τα δημόσια έργα στέγασης, για το πώς θα αποσύρουμε τα όπλα και περισσότερα πράγματα, όπως, να προσπαθήσουμε να κάνουμε τους ανθρώπους πιο ασφαλείς στις κοινότητές τους» Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, 3-22 -94, MTV «δεν μπορούμε να είμαστε τόσο προσκολλημένοι στην επιθυμία μας να διατηρήσουμε τα δικαιώματα των απλών Αμερικανών …» Μπιλ Κλίντον (USATODAY- 11 Μαρτίου 1993, σελίδα 2Α)

Η μόνη στρατιωτική δύναμη, θα είναι μια παγκόσμια αστυνομική δύναμη υπό τα Ηνωμένα Έθνη σε επαρκείς αριθμούς, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έτσι ώστε να μπορούν να παρατάσσουν συντριπτική δύναμη ενάντια σε κάθε απειλή κατά της ανώτερης παγκόσμιας κυβέρνησης – βλέπε Στέιτ Ντιπάρτμεντ Έκδοση 7277. Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, επί του παρόντος συμπληρώνει οποιαδήποτε απαίτηση. Το ανώτερο σώμα των αξιωματικών όλων των στρατιωτικών δυνάμεων μας, έχουν προδώσει τους όρκους υποταγής στο Σύνταγμα και έχουν προσχωρήσει στην συνωμοσία. Είναι αποστάτες οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά σε έσχατη προδοσία.

Η πηγή αυτής της συνωμοσίας θα βρεθεί στην οργάνωση που είναι γνωστή ως Illuminati.

Αποτελείται από τους υψηλότερους ειδήμονες του αθροίσματος του συνδυασμού των λεγόμενων “αδελφικών εντολών” και “μυστικών κοινωνιών”.

Δεσμεύονται μεταξύ τους με όρκους αίματος, μια μυστική θρησκεία, και την υπόσχεση ενός καθεστώτος της ελίτ στο πλαίσιο μίας περιφερειακής κυβέρνησης, ή μίας κυβέρνησης ανώτερης από τον κόσμο. Η θρησκεία τους βασίζεται στην Καμπάλα, την Luciferian Φιλοσοφία, και τη λατρεία του Ήλιου. Δεν δεσμεύονται από κανέναν όρκο ή υποταγής εκτός από τους δικούς τους. Δεν είναι πιστοί σε καμία κυβέρνηση ή ανθρώπους εκτός από τους δικούς τους. Και, δεν είναι πολίτες καμίας χώρας εκτός από της, ήδη μυστικής παγκόσμιας κυβέρνησής τους. Όπως οι ίδιοι λένε: “Αν δεν είσαι ένας από εμάς, δεν είσαι τίποτα” Για να συγκεντρώσετε κάποιο νόημα της “αίσθησης” για τη γενική ιδέα, δείτε την ταινία “They Live”. Είναι μία ευρέως “ανοιχτή” συνωμοσία, των μελών της, της δομής, των μεθόδων και των επιχειρήσεων, είναι θέματα δημόσιας καταγραφής, ωστόσο, διάσπαρτα και σκοτεινά. Ο τρόπος συντονισμού τους είναι άτυπος.

Δύο πυρήνες – ο ελίτ πυρήνας της κλίκας της Wall Street, που περιστρέφεται γύρω από τη Βουλή των Rockefeller και, ο ελίτ πυρήνας της ευρωπαϊκής χρηματοπιστωτικής κλίκας, που περιστρέφεται γύρω από τη Βουλή των Rothschild, συντονίζει αυτή την παγκόσμια συνομωσία διεξάγοντας ψυχολογικό πόλεμο στο υπόλοιπο των συνωμοτών, λέγοντας στον καθένα, όχι περισσότερα από όσα είναι απαραίτητα για αυτόν ώστε να εκπληρώσει το ρόλο του, συχνά με τη ρητή μη-αναγνώριση ούτε του ρόλου του, ούτε των αδιευκρίνιστων κανόνων που τον διέπουν.

Έτσι, το μεγαλύτερο μέρος των συνωμοτών, δεν ξέρει, αλλά μόνο υποψιάζεται, ότι αποτελούν μέρος της υπηρεσίας μιας δύναμης, κάπου, τόσο οργανωμένης, τόσο διακριτικής, τόσο προσεκτικής, τόσο αλληλοσυνδεδεμένης, τόσο πλήρους, τόσο διάχυτης, που, καλύτερα να μην μιλούν δυνατά όταν την κατακρίνουν. (απόσπασμα του Woodrow Wilson) -. Daniel Pouzzner

Δεν μπορεί να ελπίζεις στην κατανόηση της φιλοσοφίας (Illuminism) κανενός κλάδου της «Σχολής Μυστηρίου» (Illuminati) χωρίς πολλά χρόνια μελέτης και την πλήρη γνώση της “συμβολικής” τους γλώσσας. Πρέπει να καταλάβεις ότι, όπως πολλές άλλες οργανώσεις προσελκύουν όσους χάνουν εντελώς την βάρκα … ή είναι απλά πάρα πολύ ηλίθιοι για να “καταλάβουν”. Όταν ένα άτομο προσχωρεί σε οποιοδήποτε κλάδο της “Αδελφότητας”, με οποιοδήποτε όνομα, Ελευθεροτεκτονισμός, Θεοσοφική Εταιρία, Ανθρωποσοφική Κοινωνία, Fraternitis Rosae Crucae, Ναΐτες Ιππότες, Sovereign και Στρατιωτικό Τάγμα των Ιπποτών της Μάλτας, ή οποιουδήποτε άλλου “αδελφικού τάγματος” ή μυστικής κοινωνίας, κανείς δεν κάθεται ποτέ μαζί του για να του εξηγήσει την έννοια του οτιδήποτε.

Μία πραγματική κυριολεκτική μυστική εκπαίδευση, θα ήταν πολύ επικίνδυνη. Θα μπορούσε να οδηγήσει σε δημόσια έκθεση… κάτι που οι Illuminati πρέπει να αποφύγουν με κάθε κόστος. Αλλά για να δοθεί σε εκείνους που μπορούν να καταλάβουν εν συντομία … ο Illuminism, είναι ο κομμουνισμός.

Η οργάνωση του “Τάγματος”, είναι μια πυραμιδοειδής κατασκευή από “Βαθμίδες”.

Στη βάση, βρίσκεται η λεγόμενη «μπλε», στην οποία υπάρχουν ανίδεοι, υλιστικοί και ευκαιριακοί ανόητοι. Οι πολλά υποσχόμενοι υποψήφιοι, επιλέγονται να καθοδηγηθούν μέχρι τη σκάλα της μύησης, με τη βοήθεια εκείνων που έχουν περάσει πριν. Η μύηση παρουσιάζεται με τα αντικείμενα σπουδών, τα βιβλία, τα σύμβολα, το τελετουργικό, και τη συντροφικότητα … αλλά, ο “φωτισμός” πρέπει να προέρχεται από μέσα. Κάθε Βαθμίδα μύησης παρέχει ένα νέο κλειδί για την απόλυτη φώτιση, αλλά μόνο για όσους μπορούν να καταλάβουν πραγματικά το τελετουργικό και τα σύμβολα της Βαθμίδας. Εκεί που η κατανόηση ή η ικανότητα να κρατήσουν μυστικά σταματά, σταματάει και η πρόοδος των υποψηφίων. Μόνο εκείνοι που βρίσκονται πάνω από την 29η Βαθμίδα έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν τα απόλυτα μυστικά και τους στόχους του “Τάγματος”.

Το απόλυτο “μυστικό” είναι η μέθοδος ελέγχου μεγάλου αριθμού ηλιθίων με την υπόσχεση ενός “μυστικού” στο οποίο έχουν οδηγηθεί να πιστεύουν ότι, θα τους κάνει έναν από τους “εκλεκτούς”

Στόχος, είναι η εξάλειψη όλων των θρησκειών εκτός από τις δικές τους, η εξάλειψη όλων των κρατών εθνών και, ο πλήρης έλεγχος και η ιδιοκτησία των πάντων και ο καθένας, παντού, κάθε στιγμή της ημέρας, για πάντα. Για “εκλεκτοί” μόνο λίγοι έχουν επιλεγεί για την πρόοδο πέρα από την 13η Βαθμίδα (Ιεροτελεστία του York) ή την 32η Βαθμίδα (Σκωτσέζικη Ιεροτελεστία). Όσοι επιλέγονται εξαφανίζονται πίσω από το πέπλο και γίνονται ένα από τα “Χίλια σημεία του Φωτός” αλλά είναι πιο σωστά γνωστοί ως “Μάγοι”.

Υπάρχουν κάθετες και οριζόντιες διαδρομές για τη μύηση και πολλές διασυνδεδεμένες βαθμίδες στα υψηλότερα επίπεδα μεταξύ των διαφόρων Βαθμίδων και των μυστικών κοινωνιών. Ένας Τέκτονας 32ης Βαθμίδας θα μπορούσε, για παράδειγμα, να έχει στην πραγματικότητα πάνω από 100 διαφορετικούς βαθμούς. Η διαδικασία για τη μύηση και οι όρκοι αίματος έχουν πάντα την προστασία των Illuminati σε ένα χριστιανικό κόσμο που είχε την τάση να “κάψει στην πυρά” όσους διέφεραν στην πίστη ή τη φιλοσοφία. Το “καίγοντας ζωντανούς” του Jacques De Molay, η καταδίωξη ανδρών, όπως ο Gallileo και ο Giordano Bruno από την Καθολική Εκκλησία και η καταδίωξη των Ταγμάτων τους, οδήγησε τις Αδελφότητες στο μίσος κατά του Χριστιανισμού και στο στόχο της εξόντωσης όλων των θρησκειών εκτός από τις δικές τους.

Μπορείτε να επαληθεύσετε το στόχο των Illuminati αν επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του Τεκτονισμού της Μεγάλης Στοάς της Σκωτίας (Freemasonry’s Grand Lodge ofScotland) Θα παρατηρήσετε τη σημαία της Μεγάλης Στοάς της Σκωτίας και εμφανίζεται και η “Οικουμενική” σημαία του Τεκτονισμού.

Η “Οικουμενική” σημαία του Τεκτονισμού, είναι η σημαία των Ηνωμένων Εθνών.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε με ένορκες καταθέσεις που επιβεβαιώνουν αυτήν την παράγραφο. Δεδομένου ότι η παράγραφος αυτή έχει γίνει γνωστή, η Μεγάλη Στοά της Σκωτίας έχει αντικαταστήσει τη σημαία των Ηνωμένων Εθνών (Οικουμενική Σημαία του Τεκτονισμού) στις ιστοσελίδες τους, με ένα γραφικό της Γης.

Η φιλοσοφία στον πυρήνα όλων των Σχολών Μυστηρίου είναι κοσμικού ανθρωπισμού, η ίδρυση και η κολυμβήθρα του σοσιαλισμού / κομμουνισμού. Οι περισσότεροι σοσιαλιστές / κομμουνιστές δεν έχουν την παραμικρή ιδέα ότι είναι μαριονέτες μιας απόκρυφης φιλοσοφίας σκυμμένης πάνω στην παγκόσμια κυριαρχία. Στην πραγματικότητα πιστεύουν ότι, θα συνειδητοποιήσουν τελικά έναν κόσμο όπου τα πάντα είναι δωρεάν προσφορά του Big Brother και που, έχουν εξαφανιστεί όλοι οι κίνδυνοι και η ανησυχία … κάθε τέτοιος κόσμος θα είναι μόνο ένας κόσμος σκλάβων που θα εξαρτάται από μια ελίτ τάξη από “Αφέντες”.

Οι Ναΐτες Ιππότες ήταν μια κομμουνιστική οργάνωση που συμβολίζονταν με δύο ιππότες που ιππεύουν ένα άλογο.

Κάθε μύστης έπρεπε να παραδώσει όλο τον πλούτο, την περιουσία και τα κοσμικά αγαθά του στο Τάγμα.

Καθένας διεκπεραίωνε σύμφωνα με τις ικανότητές του και λάμβανε ανάλογα με τις ανάγκες της θέσης του μέσα στο Τάγμα. Είχαν δεσμευθεί για απόλυτη και τυφλή υπακοή στον ανώτερο Ιππότη ή ιππότες, τον Μεγάλου Μαγίστρου και στο Τάγμα. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε ιππότης και κάθε κομμάτι ιδιοκτησίας, όλος ο πλούτος, ανήκε εντελώς και ελέγχονταν από το Τάγμα.

Σύμφωνα με το MAJESTY TWELVE, οι Ναΐτες Ιππότες έχουν γίνει η κινητήριος επιρροή στα υψηλότερα επίπεδα όλων των μυστικών κοινωνιών ανάμεσα στους μύστες, γνωστοί ως Illuminati. Η πιο προσιτή “κολυμβήθρα” της επιρροής τους θα βρεθεί στο (Cecil Rhodes) Στρογγυλή Τράπεζα του Ομίλου (Ο Όμιλος), στο Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων, στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Νέα Υόρκη, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, στην Εταιρία Jason, στην Εταιρία Skulls and Bones (Russell Trust), στην Αδελφότητα Scroll and Key , στις υψηλότερες βαθμίδες ιεροτελεστιών Ελευθεροτεκτονισμού της Υόρκης και της Σκωτίας, στο Αρχαίο Τάγμα του Rosae Crucae και σε πολλές άλλες μυστικές εταιρίες που απαρτίζουν συλλογικά το σύγχρονο ισοδύναμο της «Αδελφότητας του φιδιού» επίσης γνωστή ως, “Guardians” οι “ Builders” οι “Philosophers of Fire” ή οι “Illuminati”.

Η Φιλοσοφία των σχολών μυστηρίου είναι η Λουσιφεριανή φιλοσοφία (Luciferian) όπως αυτή υιοθετείται από τον Στρατηγό (Christopher) Albert Pike, έναν από τους ιδρυτές της Κου Κλουξ Κλαν. Αλλά δεν είναι πρωτότυπη η σκέψη του … απλά την ανέπτυξε με διάφορες μορφές και τελικά έγινε προσιτή σε όσους την αναζητούν. Christopher σημαίνει Χριστός. Για τον μύστη, ο Albert Pike πέτυχε μια μυστική αποθέωση στη Στοά της τελειότητας και έφερε στο προσκήνιο τον Χριστό. Έτσι, έγινε “Χριστός” παίρνοντας το όνομα Χριστόφορος.

Παρακολουθήστε το “Star Trek” από τα πρώτα επεισόδια μέχρι σήμερα, και θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι ήταν μια κατήχηση στις έννοιες του σοσιαλισμού μέσω υποσυνείδητης μύησης της νεολαίας του έθνους. Ο Captain James T. Kirk (JTK = K (nights) (του) T (emple) (της) J (erusalem) και ο Christopher Pike είναι συμβολικοί χαιρετισμοί στο Τάγμα των Ναϊτών, και στις Αδελφότητες του μέγιστου φιλοσόφου και, πιθανώς του πιο παραγωγικού συγγραφέα, του Χριστού Στρατηγού Albert Pike.

Η επιχείρηση αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο έργο ή σχέδιο, το οποίο, αν πλοηγηθούν σωστά, θα τους οδηγήσει στην πραγματοποίηση του ονείρου τους για έναν ενωμένο σοσιαλιστικό ουτοπικό κόσμο. «Δεδομένου ότι σχεδόν όσο μπορώ να συγκεντρωθώ στο ερώτημα σήμερα, πιστεύω ότι είμαι ο Θεός, σίγουρα είσαι, νομίζω ότι εμείς τα νοήμονα όντα στον πλανήτη, είμαστε όλα ένα κομμάτι του Θεού, γινόμαστε Θεός» Συνέντευξη με τον Gene Roddenberry στο «ο Δημιουργός του Star Trek» από τον David Alexander, Roc, ένα αποτύπωμα του Dutton Signet, τμήματος της Penguin Books Νέα Υόρκη, σελ. 568, παρ. 1

Αυτοί που καταλαβαίνουν τη συμβολική γλώσσα, θα έχουν παρατηρήσει ότι η πιο πρόσφατη Τελετή Βραβείων της Ακαδημία Επιστημών και Κινηματογραφικών Τεχνών, αναγνώρισε την έλευση της New Dawn. Ο ανατέλλων Ήλιος στο φόντο και τα δύο τριπλά στέμματα των Μυστηρίων, που εκπροσωπούν την Τριάδα του Όσιρι, της Ίσιδας και του παιδιού Όρος, ήταν αποκαλυπτική. Πηγαίνοντας ομαδικά προηγουμένως, ήταν τα αστέρια, μερικά από τα χιλιάδες σημεία του φωτός, που κάνουν τις ταινίες που καλουπώνουν το μυαλό των προβατανθρώπων, δημιουργώντας τον μελλοντικό κόσμο.

Πολύ απλά, η εωσφορική φιλοσοφία είναι, «ο Αδάμ και η Εύα ήταν φυλακισμένοι στα δεσμά της αμάθειας από έναν άδικο και εκδικητικό Θεό, στον κήπο της Εδέμ. Απελευθερώθηκαν από τις αλυσίδες τους (Εξέλιξη μέσω της «Αρχέγονης Γνώσης») από τον Εωσφόρο (Προμηθέας) μέσω του εκπροσώπου του Σατανά με την αμφίεση ενός φιδιού (αρχαίο σύμβολο της Σοφίας) με το δώρο της Νόησης (Fire).

Μέσω της χρήσης της διάνοιάς του, ο άνθρωπος θα τελειοποιήσει τη φυλή (Άγγλο / Άρια) και ο ίδιος θα γίνει Θεός (υπόσχεση του Σατανά στον Αδάμ και την Εύα). Οποιαδήποτε θρησκεία, εκκλησία, οργάνωση, ή άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι ο Θεός, θα γίνουν Θεός, ή, το να γίνουν Θεός είναι η εξάσκηση της Εωσφορικής φιλοσοφίας των σχολών μυστηρίου και ενεργούν στα πλαίσια της προώθησης της συνωμοσίας.

Η εωσφορική φιλοσοφία είναι μια αλληγορία για την ανάπτυξη του τελειοποιημένου ανθρώπου (Μαρξιστής / Λενινιστής), μέσω της διαδικασίας της εξέλιξης με την εκμάθηση του, πώς να κυριαρχήσουν και να ελέγξουν τη φύση που ονομάζεται επιστήμη. Το αποτέλεσμα (λένε) θα είναι η αποθέωση της ανθρώπινης φυλής και η εξάλειψη όλων εκείνων που δεν μπορούν να κάνουν αυτήν την πρότυπη αλλαγή στην επερχόμενη Νέα Εποχή. Η Σοβιετική Ένωση ήταν η πιο τέλεια έκφραση της Πεφωτισμένης κοσμικής ανθρωπιστικής φιλοσοφίας που έχει ποτέ παρουσιαστεί μπροστά στα μάτια του ανίδεου, αλλά εύπιστου ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ κοινού.

Τώρα, πασχίζουν για την υποδούλωση του ανθρώπινου γένους στη νέα ουτοπία.

Αυτό θα επιτευχθεί μέσω της εξαπάτησης, της χειραγώγησης και των ψυχολογικών επιχειρήσεων που απαρτίζουν την τέχνη της ψευδαίσθησης που ονομάζεται μαγεία. Οι αλχημιστές είχαν την ίδια θρησκεία, μεταμφιεσμένη όμως κάτω από τη βέβηλη ερμηνεία της εξωτερικής ή φαινομενικής έκφρασης της μετάλλαξης του μόλυβδου σε χρυσό. Η αναζήτηση για την φιλοσοφική πέτρα, ήταν η προσπάθεια της τελειοποίησης της φυλής (Άγγλο / Άρια) και να οδηγήσουν την εξέλιξη αυτών που οι Illuminati πιστεύουν ότι είναι οι κατώτερες φυλές της ανθρωπότητας, ότι είναι άχρηστα παράσιτα.

Εκείνοι που έλκονται από τα μυστήρια, που είναι σε θέση να συλλάβουν την εσωτερική έννοια της εκπαίδευσης τους, συχνά λαμβάνουν την εξωτερική ερμηνεία ως αλήθεια. Στρέφονται συχνά προς τον Σατανά ή τον Lucifer (φως) ως αντικείμενο της λατρείας τους, χωρίς να κατανοούν την αλληγορία για μια πολύ βαθύτερη φιλοσοφία. Αυτοί οι λάτρεις του Σατανά είναι χρήσιμοι. Παρέχουν αντιπερισπασμό και είναι συχνά πηγή μεγάλων χρηματικών ποσών.

ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications