Η ΕΣΣΔ δεν προσπάθησε ποτέ ξανά να στείλει άνδρες μέσα ή πάνω από τη ζώνη Van Allen
Η ΕΣΣΔ δεν προσπάθησε ποτέ ξανά να στείλει άνδρες μέσα ή πάνω από τη ζώνη Van Allen

Υπάρχουν δύο προβλήματα με αυτό που δεν μπορούν να εξηγηθούν.

1) Η ποσότητα του νερού που απαιτείται να μεταφερθεί από τους αστροναύτες, προκειμένου να κάνουν αυτό το έργο ακόμα και για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα απευθείας στους 55 βαθμούς πάνω από το σημείο βρασμού του νερού (210 βαθμούς F στο επίπεδο της θάλασσας στη Γη) η θερμότητα του ήλιου δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει ανεκτή από τους αστροναύτες. Συνεχεία απο

2) Η NASA υποστήριξε από τότε ότι, βρήκαν πάγο σε κρατήρες της Σελήνης. Η NASA ισχυρίζεται ότι, ο προστατευμένος από τις άμεσες ακτίνες του ήλιου πάγος, δεν θα εξατμιστεί καταστρέφοντας τις ψεύτικες εξηγήσεις περί «κλιματισμού».

Να θυμάστε αυτό. Σκεφτείτε το την επόμενη φορά που θα πάτε κάπου μακριά το πρωί με μια «κενή φιάλη» γεμάτη με ζεστό καφέ. Σκεφτείτε το πολύ και σκληρά όταν κάθεστε και ρίξετε ένα ζεστό φλιτζάνι από το θερμός σας για να πιείτε μαζί με το γεύμα σας τέσσερις ώρες αργότερα … και στη συνέχεια σκεφτείτε το ξανά όταν ρίχνετε το τελευταίο – ακόμα πολύ ζεστό φλιτζάνι καφέ στο τέλος της ημέρας. Οι ίδιοι νόμοι της φυσικής ισχύουν για κάθε όχημα που κινείται μέσα στο χώρο. Η NASA ισχυρίζεται ότι το διαστημικό σκάφος περιστρεφόταν αργά προκαλώντας ψύξη στη σκιασμένη πλευρά, από το έντονο κρύο του διαστήματος … ένα έντονο κρύο που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Στην πραγματικότητα το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να επιτευχθεί από μια περιστροφή του διαστημικού σκάφους είναι μια πιο ομοιόμορφη και σταθερή θέρμανση, όπως αυτή που προκύπτει από την περιστροφή ενός hot dog στη σούβλα. Στην πραγματικότητα, θα είχε επιδοθεί ένα πιάτο που ονομάζεται Αστροναύτης a la Apollo.Το λιγότερο, δεν θα θέλατε να ανοίξετε την καταπακτή του σκάφους κατά την επιστροφή του. Η NASA επιπλέον, ξέρει καλύτερα από το να ισχυρίζεται, ότι μια συσκευή ψύξης νερού, όπως αυτή που ισχυρίζεται ότι έψυξε τις στολές των αστροναυτών, έψυξε το διαστημικό σκάφος.

Κανένας πύραυλος δε θα μπορούσε ποτέ να έχει εκτοξευθεί με την ποσότητα του νερού που χρειάζεται για να λειτουργήσει ένα τέτοιο σύστημα ακόμα και για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το γλυκό νερό ζυγίζει λίγο πάνω από 62 λίμπρες το κυβικό. Η ικανότητα Διαστήματος και βάρους ήταν κρίσιμη δεδομένης της ικανότητας εκτόξευσης των πυραύλων που χρησιμοποιούνταν στο διαστημικό πρόγραμμα Apollo. Δεν υπήρχε επιπλέον νερό που μεταφερόταν από κάθε αποστολή για τις διαστημικές στολές ή για την ψύξη του διαστημικού οχήματος. Από τις ηχογραφήσεις φαίνεται ότι, οι αστροναύτες παραπονέθηκαν έντονα για το κρύο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους και ενώ βρίσκονταν στην επιφάνεια της σελήνης.

Μίλησαν για τη χρήση θέρμανσης, που δεν εξέπεμπε αρκετή θερμότητα για να ξεπεραστεί το έντονο κρύο του Διαστήματος. Ήταν επιτακτική ανάγκη της NASA να χρησιμοποιήσει αυτό το τέχνασμα, γιατί, για να πω την αλήθεια, η NASA ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Είναι, επίσης, απόδειξη της αλαζονείας και της περιφρόνησης με την οποία οι Illuminati κατέχουν τον κοινό άνθρωπο. Αυτό που ακούσαμε είναι στην πραγματικότητα ενδεικτικό του υπερβάλλοντος συστήματος ψύξης που χρησιμοποιούνται στα σκηνικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των αποστολών της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας σε ερημική τοποθεσία της Νεβάδα, όπου είναι κοινό ότι οι θερμοκρασίες κυμαίνονται σε πάνω από 100 βαθμούς.

Στη κραυγαλέα αφιλτράριστη άμεση θερμότητα του ήλιου, οι αστροναύτες δεν θα μπορούσαν ποτέ να ψυχθούν σε οποιαδήποτε στιγμή στο τέλειο μονωτικό κενό του Διαστήματος. Ως απόδειξη, εξετάστε το Lunar Lander στην επίδειξη στο Ινστιτούτο Smithsonian και παρατηρήσετε τον σκεπασμένο και καλυμμένο κώνο του κινητήρα πυραύλου μέσα στο σκάφος, ο οποίος επισυνάπτεται πάνω από το ακροφύσιο των πυραύλων στο κέντρο της βάσης του Lander. Είναι αυτή η πυραυλική μηχανή που δήθεν παρείχε τη ρετρό ώθηση κατά την προσγείωση στο φεγγάρι και την ώση απογείωσης κατά την απογείωση από το φεγγάρι. Στο πραγματικό Lunar Lander αυτός ο κινητήρας υπάρχει, αλλά στην ταινία και τις εικόνες από το εσωτερικό του Lunar Lander που υποτίθεται ότι να είναι στο φεγγάρι, ο κινητήρας είναι απών.

Στη συνέχεια, εξετάστε τον προσομοιωτή του Lunar Lander και θα δείτε ακριβώς που γυρίστηκε το ψεύτικο βίντεο. Θα ήταν επίσης μια καλή ιδέα, να μετρήσετε τις διαστάσεις των αστροναυτών με τις στολές τους και στη συνέχεια να μετρήσετε τις πραγματικές διαστάσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην καταπακτή την οποία έπρεπε να χρησιμοποιήσουν για έξοδο και είσοδο σου Lander.

Επίσης, μετρείστε τις εσωτερικές διαστάσεις του πραγματικού Lander και θα δείτε ότι οι αστροναύτες (ψεύτες), δεν θα μπορούσαν ενδεχομένως να μπουν ή να βγουν με τις στολές τους μέσω αυτής της καταπακτής. Παρατηρήστε τη θέση του μεντεσέ της καταπακτής και στη συνέχεια να εξετάστε τον εκπαιδευτικό προσομοιωτή Lunar Lander και μετρείστε όλες τις παραπάνω διαστάσεις, φροντίζοντας να σημειώσετε τη θέση του μεντεσέ στην πολύ μεγαλύτερη καταπακτή και, μπορεί να γίνετε «πεφωτισμένος» … για να το πω έτσι.

Η NASA ισχυρίζεται ότι, οι διαστημικές στολές που φορούσαν οι αστροναύτες συμπιέστηκαν στα 5 psi πάνω από την ατμοσφαιρική πίεση (0 psi κενό) στην επιφάνεια της Σελήνης. Έχουμε εξετάσει τα γάντια τα οποία η NASA ισχυρίζεται ότι φορούσαν οι αστροναύτες και διαπιστώσαμε ότι είναι κατασκευασμένα από εύκαμπτο υλικό και δεν περιέχουν μηχανικές, υδραυλικές, ή ηλεκτρικές συσκευές που θα βοηθούσαν τους αστροναύτες να κινούν με επιδεξιότητα τα δάχτυλα και τα χέρια τους, φορώντας τα γάντια.

Πειράματα αποδεικνύουν απολύτως ότι, τα εν λόγω γάντια είναι αδύνατον να χρησιμοποιηθούν και ότι ο αυτός που τα φοράει δεν μπορεί να λυγίσει τον καρπό ή τα δάκτυλα του για να κάνει οποιαδήποτε επιδέξια εργασία όταν τα γεμίσουν με 5 psi πάνω από την πίεση του περιβάλλοντος, είτε σε κενό είτε στην ατμόσφαιρα της γης. Η NASA έδειξε βασικά, πλάνα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά,από αστροναύτες που χρησιμοποιούν τα χέρια και τα δάχτυλά τους φυσιολογικά κατά τη διάρκεια της αποστολήςτους στη λεγόμενη «σεληνιακή επιφάνεια».

Οι ταινίες δείχνουν καθαρά ότι, δεν υπάρχει καμία απολύτως πίεση εντός των γαντιών … μια κατάσταση που θα είχε προκαλέσει εκρηκτική αποσυμπίεση των αστροναυτών, με αποτέλεσμα τον σχεδόν άμεσο θάνατο αν πραγματικά περιβάλλονταν από το κενό του διαστήματος. Αν δεν το πιστεύετε δοκιμάστε μόνοι σας … είναι ένα πολύ απλό πείραμα και δεν απαιτεί έναν επιστήμονα πυραύλων για να το εκτελέσει.

Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους, πάνω από εκατό πολύ απλούς και πολύ εύκολο να αποδειχθούν έγκυρα επιστημονικά, λόγοι για τους οποίους η NASA και το διαστημικό πρόγραμμα Apollo είναι δύο από τα μεγαλύτερα ψέματα που πλασαρίστηκε ποτέ στους ανυποψίαστους και ευκολόπιστους ηλίθιους και προβατοποιημένους ανθρώπους του πλανήτη. Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε δεδομένα σχετικά με την Ηλιακή δραστηριότητα και ιδίως τις ηλιακές εκλάμψεις που μπορεί να ήταν ενεργές κατά τη διάρκεια των αποστολών του Apollo. Βρήκαμε ότι τα δεδομένα είναι διαθέσιμα για κάθε ημέρα κάθε έτους κατά τα οποία τα δεδομένα έχουν συλλεχθεί ΕΚΤΟΣ από τις ημέρες και ώρες από όλα τα πλάνα του Apollo. Αυτά τα δεδομένα δεν μπορούν να ληφθούν από καμία κυβερνητική υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων της NASA, NOAA, ή το Ναυτικό Παρατηρητήριο.

Αυτά είναι δεδομένα που συγκεντρώνονται συνήθως και θα είχουν χρησιμοποιηθεί για τον υπολογισμό των ημερομηνιών της εκτόξευσης, ημερομηνίες και ώρες των αποστολών και τον κίνδυνο ακραίας ακτινοβολίας. Θα είχαν ελεγχθεί κατά καιρούς επιπλέον οι δραστηριότητες των οχημάτων των αστροναυτών, ενώ βρισκόταν στη σελήνη … εφόσον φυσικά οι αστροναύτες ήταν ποτέ στη Σελήνη. Τα δεδομένα δεν είναι διαθέσιμα, διότι θα αποδείκνυαν ότι οι λεγόμενοι αστροναύτες θα είχαν γίνει τραγανοί τηγανιτοί.

Θα είχαν επιστρέψει στη γη ΝΕΚΡΟΙ αν είχαν πραγματικά επιχειρήσει τέτοιου είδους αποστολές. Επιπλέον οι περισσότερες, αν όχι όλες, από τις φωτογραφίες, ταινίες, και βιντεοταινίες των αποστολών του Apollo, είναι εύκολο να αποδειχθεί ότι είναι πλαστές. Ο καθένας με την παραμικρή γνώση φωτογραφίας σε στούντιο, φωτισμού του στούντιο και της πραγματικότητας της Σεληνιακής φυσικής, εύκολα μπορεί να αποδείξει ότι η NASA πλαστογράφησε τα οπτικά αρχεία του Διαστημικού Προγράμματος Apollo.

Κανένα έγχρωμο φιλμ γνωστό στον άνθρωπο, τότε ή τώρα, είχε ή έχει την ευχέρεια να παράγει την εξαιρετική λεπτομέρεια που βρέθηκε στα σκιερά και τα τονισμένα σημεία των φωτογραφιών που υποτίθεται ότι ελήφθησαν στο φεγγάρι. Κάθε επαγγελματίας φωτογράφος μπορεί να σας πει ότι οι φωτογραφίες θα μπορούσαν μόνο να έχουν παραχθεί σε ελεγχόμενο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας φωτισμό στούντιο και, δε θα μπορούσαν, ενδεχομένως, να έχουν τραβηχτεί με πλήρες ηλιακό φως σε ένα κενό στο φεγγάρι.

Μερικές είναι τόσο εμφανώς ψεύτικες που, όταν οι αποκλίσεις τους επισημαίνονται σε ανυποψίαστους τηλεθεατές ένα ευδιάκριτο λαχάνιασμα ακούγεται. Μερικοί έχουν πραγματικά περάσει σε μια ήπια κατάσταση σοκ. Μερικοί άνθρωποι λυγίζουν και κλαίνε. Έχω δει άλλους να θυμώνουν τόσο που έχουν σκίσει τις φωτογραφίες σε κομμάτια, ουρλιάζοντας ασυνάρτητα.

Ο Kleinknect, ο επικεφαλής των Επιχειρήσεων στη NASA κατά τη διάρκεια του Διαστημικού Προγράμματος Apollo, τώρα είναι πλέον Ελευθεροτέκτονας 33ου Βαθμού και ο αδελφός του είναι ο Ύπατος Μεγάλος Ταξίαρχος του Συμβουλίου της 33ης Βαθμίδας της Αρχαίας και Καθιερωμένης Σκωτσέζικης Τελετουργίας του Τεκτονισμού της Νότιας Δικαιοδοσίας. Ήταν η ανταμοιβή του για την επιτυχία του. Όλοι οι πρώτοι αστροναύτες ήταν και είναι υψηλόβαθμοι Μασόνοι.

Υπάρχει μια φωτογραφία στη Βουλή του Ναού στην Ουάσιγκτον του Neil Armstrong στην επιφάνεια της Σελήνης (δήθεν) με τη διαστημική στολή του, κρατώντας τη μασονική ποδιά του μπροστά στη βουβωνική του χώρα. Όλοι οι ανώτεροι υπάλληλοι της NASA ήταν και είναι, μέλη των Illuminati, μαρξιστές ή κομμουνιστές. Η Σοβιετική Ένωση προγραμμάτισε μόνο μια επανδρωμένη αποστολή το φεγγάρι. Οι Σοβιετικοί κοσμοναύτες που σχετίζονται μαζί μου, μου μετέφεραν ότι, οι αστροναύτες κυριολεκτικά ΨΗΘΗΚΑΝ από την ακραία ακτινοβολία στο διάστημα, όταν στάλθηκαν σε υψηλή τροχιά μέσω της ζώνης Van Allen.

Η ΕΣΣΔ δεν προσπάθησε ποτέ ξανά να στείλει άνδρες μέσα ή πάνω από τη ζώνη Van Allen. Αν ο άνθρωπος δεν μπόρεσε να επιβιώσει από την ακραία ακτινοβολία της ζώνης Van Allen, πώς θα μπορούσαν να στείλουν έναν άνθρωπο στο φεγγάρι; Η Σοβιετική Ένωση απέρριψε το πρόγραμμα “’νθρωπος στο Φεγγάρι”.

Η επίδραση πάνω στους ανθρώπους του κόσμου, ήταν ότι, αν μπορούσαμε να πάμε στο φεγγάρι άλλα πλάσματα από άλλους κόσμους θα μπορούσαν να ταξιδέψουν στη Γη μας. Η κλιμάκωση του τεχνητού σεναρίου της εξωγήινης απειλής από τότε, είναι προφανής. Οι πρόσφατες αποκαλύψεις του παραπλανητικού χαρακτήρα της NASA και το διαστημικό πρόγραμμα Apollo, από την Υπηρεσία Πληροφοριών και άλλες, οδήγησε σε μια πλημμύρα της προπαγάνδας, στα τηλεοπτικά προγράμματα και τις ταινίες που έχουν σχεδιαστεί για να κρατήσουν τους προβατανθρώπους παγιδευμένους σε ένα ανίδεο βαθύ ύπνο.

Οι πιο φιλόδοξες είναι η «Apollo 13» και «Από τη Γη στη Σελήνη», και οι δύο αφορούν τον ηθοποιό / παραγωγό Τομ Χανκς. Η τελευταία ανοίγει με έναν μονόλογο από τον κ. Χανκς που περπατά προς τα εμπρός αποκαλύπτοντας μια τεράστια αναπαράσταση του «Θεού» Απόλλωνα (Ήλιος, Όσιρις, χαμένη λέξη κλπ), οδηγώντας το άρμα του που το τραβάνε 4 άλογα μέσα από τους ουρανούς.

Γιατί ο Απόλλων; Γιατί ο ήλιος; Γιατί η αυγή;

Πάρτε μια ιδέα. Πηγαίνετε στην Ροτόντα του κτιρίου Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον, σταθείτε ακριβώς στη μέση της Ροτόντας και κοιτάξτε κατ ‘ευθείαν επάνω. Καλύπτοντας το εσωτερικό του θόλου για να το δουν όλοι, είναι η ζωγραφική με τίτλο «Η Αποθέωση του George Washington». Το τεράστιο έργο δείχνει τον George Washington μεταμορφωμένο σε Σατανά, υποσχόμενος ένα νέο «θεό Ήλιο» (Απόλλωνα) στο άρμα του Απόλλωνα που το τραβάνε τέσσερα άλογα στους ουρανούς. Η ζωγραφική είναι περιτριγυρισμένη από όλους τους παλιούς παγανιστικούς «θεούς» της παλιάς Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί χρησιμοποιούμε έναν αιγυπτιακό οβελίσκο, όπως το μνημείο της Ουάσιγκτον προς τιμήν του Στρατηγού που μας οδήγησε στον αγώνα μας για την ανεξαρτησία και ο οποίος έγινε ο πρώτος Αμερικανός Πρόεδρος. Στη συνέχεια, συνειδητοποιείστε ότι αντιπροσωπεύει μια αχτίδα φωτός (Ra), Φωτισμός, το πέος του Όσιρι, η «παραγωγική» ή «δημιουργική δύναμη,» ο «Χαμένος Λόγος» των Μυστηρίων, τον Ήλιο, τη φωτιά (διάνοια), τον Απόλλωνα.

Ένα αποτέλεσμα του Genome Project στο Las Alamos Laboratory, η πρόσφατη επιτυχία της κλωνοποίησης και η πρόοδος της βιοχημείας να παράγει εργαστηριακά δημιουργημένα πλάσματα που τελικά θα παρουσιαστούν προς τους ανθρώπους του κόσμου, ως εξωγήινης προέλευσης. Ο μόνος λόγος που ένας εξωγήινος δεν έχει ακόμη παρουσιαστεί στην ανθρωπότητα είναι ότι, δεν έχουν ακόμη καταφέρει να τον κάνουν πειστικό. Για μια σε βάθος εξήγηση αυτού του σεναρίου «τεχνητής εξωγήινη απειλή», διαβάστε την αναφορά του Iron Mountain, «Η Πιθανότητα και η Δυνατότητα για Μόνιμη Ειρήνη».

Σοσιαλιστές παράγοντες αλλαγής, γνωστοί σε σας, όπως ο William Moore, ο Jaime Shandera και ο Stanton T. Friedman παρουσίασαν την απάτη γνωστή ως Επιχείρηση Majestic-12. Αυτά τα πλαστά έγγραφα τυπώθηκαν στη σοσιαλιστική εφημερίδα New York Times. Ήταν μια προσπάθεια για να οδηγήσουν τους προβατανθρώπους μακριά από την αλήθεια, παρουσιάζοντας μια τεχνητή εξωγήινη απειλή σαν «κυβερνητική κάλυψη» της εξωγήινης επίσκεψης.

Οι περισσότεροι από τους γνωστούς Ουφολόγους και τους λεγόμενους ερευνητές UFO είναι Illuminati, μαρξιστές, CIA, KGB ή παράγοντες αλλαγής που λειτουργούν στα πλαίσια της προώθησης της προπαγάνδας στον αμερικανικό λαό. Δεν θα αγοράζατε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους … γιατί αγοράζετε «ιπτάμενους δίσκους»; Ο Stanton T. Friedman τελειώνει κάθε διάλεξή του με μια έκκληση για παγκόσμια κυβέρνηση, την οποία αιτιολογεί ρωτώντας, «Ποιος μιλάει για τον πλανήτη Γη … η Αργεντινή;»

Θα αγοράζατε έναν ιπτάμενο δίσκο από αυτόν τον άνθρωπο; Μου είπε ένας συμμετέχων σε μια από τις διαλέξεις του Friedman με πλατιά ματιά ότι, «Ως πυρηνικός φυσικός έχει μεγάλη αξιοπιστία.» Μια διεξοδική έρευνα των εργοδοτών του για τα τελευταία 25 χρόνια δεν είχε δείξει έστω και έναν που θα βεβαίωνε ότι ο Stanton T. Friedman είχε εργαστεί ποτέ για κανέναν από αυτούς ως «πυρηνικός φυσικός.» Το Ruby Ridge, η σφαγή στο Waco, η επίθεση εναντίον πατριωτών και πολιτοφυλακών, και άλλες επιθετικές ενέργειες κατά των αμερικανών που θα μπορούσαν να πολεμήσουν αυτή την απάτη, είναι πράξεις πολέμου.

Οι πράξεις αυτές έχουν σχεδιαστεί για να δαιμονοποιήσουν τους φονταμενταλιστές χριστιανούς, τους εβραίους, τους μουσουλμάνους, τη νόμιμη πολιτοφυλακή, και οποιονδήποτε άλλος μπορεί να αγωνίζεται για την υπεράσπιση του Συντάγματος ή της ελευθερία. Αυτές οι τρομοκρατικές πράξεις παραδίδουν ένα μήνυμα προς τον αμερικανικό λαό ότι κάθε αντιπολίτευση στην νέα ανώτερη παγκόσμια κυβέρνηση θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με συντριπτική βία και την πλήρη γενοκτονία των εχθρών του σοσιαλισμού.

Το MAJESTY TWELVE, αποκάλυψε ότι τα ναρκωτικά εισέρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών, τις στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών, τη Μοσάντ, την KGB, και τους συνεργάτες τους στο οργανωμένο έγκλημα. Οι λόγοι που αναφέρθηκαν ήταν, για να χρηματοδοτήσουν «μυστικά σχέδια» που δεν μπορεί ποτέ να αποκαλυφθούν στο Κογκρέσο ή τις επιτροπές εποπτείας, καθώς και, για την κοινωνική μηχανική.

Μέσα στα 2 τελευταία χρόνια έχει αποκαλυφθεί ότι οι Εβραίοι ραβίνοι ήταν επικεφαλής των οργανισμών φαρμάκων στη Νέα Υόρκη και αλλού, ενώ άλλοι Ραβίνοι παρέχουν τα μέσα για ξέπλυμα χρήματος από τα ναρκωτικά για τους άλλους που εισάγουν και πωλούν τα ναρκωτικά, προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τις θρησκευτικές τους οργανώσεις ή τη χρηματοδότηση του Ισραήλ και των σιωνιστικής σχεδίων. Τα ναρκωτικά έχουν υπάρξει μια μεγάλη βοήθεια για τη μυστική κυβέρνηση των Illuminati. Η κοινωνία μπορεί να ελέγχεται με τον έλεγχο των ναρκωτικών. Αυτή η βιομηχανία αποφέρει αφάνταστα ποσά χρημάτων που κανείς δε μπορεί να υπολογίσει. Κάνοντας τα ναρκωτικά άφθονα σε μικρή ή καθόλου τιμή, πολλοί άνθρωποι μπορούν να εθιστούν και να υποβιβαστούν σε μια μορφή δουλείας, υπό τον πλήρη έλεγχο των προμηθευτών. Ένας εξαρτημένος θα κάνει κυριολεκτικά τα πάντα για ένα «φτιάξιμο».

Είναι ακατανόητο το γεγονός ότι οι προβατάνθρωποι ήθελαν πραγματικά να εκλέξουν τον Ollie North στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών ενώ είχε εμπλακεί στην εμπορία μετρητών για όπλα και ναρκωτικά για περισσότερα μετρητά για περισσότερα όπλα για περισσότερα φάρμακα … και την παράδοση όλων αυτών των όπλων στους εχθρούς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η γνώμη μου είναι ότι OllieNorth αποτελεί όνειδος για τη στολή του σώματος των πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κάνοντας τα ναρκωτικά δύσκολο να τα βρεις και ανεβάζοντας τις τιμές, αυτοί που τα ελέγχουν μπορούν να δημιουργήσουν τεράστια κύματα εγκληματικότητας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος όποτε το επιθυμούν. Αυτά τα κύματα του εγκλήματος φοβίζουν τους αθώους νομοταγείς ανθρώπους ώστε να συμφωνήσουν να εγκαταλείψουν τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες προκειμένου, «να πάρουν το έγκλημα και τα ναρκωτικά από τους δρόμους». Πρόσφατες δημοσκοπήσεις έχουν ισχυριστεί ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών είναι πρόθυμοι να, «εγκαταλείψουν κάποια από τα δικαιώματα και την ελευθερία τους, προκειμένου να πάρει το έγκλημα και τα ναρκωτικά από τους δρόμους».

Αφού πέρασε η δρακόντεια νομοθεσία για την άρση Δικαιωμάτων και Ελευθεριών, τα ναρκωτικά για άλλη μια φορά έγιναν άφθονα και οι τιμές μειώθηκαν. Και, που να δεις … το έγκλημα εξαφανίζεται και κάνει τους νέους νόμους να μοιάζουν σαν να τηρούνται πραγματικά. Αυτή η τεχνική έχει χρησιμοποιηθεί εκτενώς στον πόλεμο των σοσιαλιστών κατά της δεύτερης τροποποίησης του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής

Η πρώτη και μεγαλύτερη από τις επιχειρήσεις λαθρεμπορίου ναρκωτικών ιδρύθηκε για λογαριασμό της CIA από τον George Herbert Walker Bush, ενώ διατελούσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της υπεράκτιας εταιρίας Zapata Oil. Τα αλιευτικά σκάφη παρέδιδαν τα ναρκωτικά στις υπεράκτιες εξέδρες όπου μεταφερόταν σε ελικόπτερα και σκάφη τα οποία ουδέποτε είχαν ελέγχονταν από τις τελωνειακές αρχές ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία επιβολής του νόμου. Τα περισσότερα από τα ναρκωτικά που ρέουν στις Ηνωμένες Πολιτείες ανήκουν και ελέγχονται από τη CIA, τις στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών και την ισραηλινή Μοσάντ.

Μέρος Τέταρτο:

Η MAJESTY ΔΩΔΕΚΑ ανέφερε ότι, η πρώτη τρομοκρατική επίθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες θα συνέβαινε σε μια μεγάλη πόλη όπως η Νέα Υόρκη ή το Λος ’ντζελες. Με βάση αυτή τη δήλωση, προέβλεψα με ακρίβεια ότι θα συμβεί στη Νέα Υόρκη, και έτσι έγινε όταν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου βομβαρδίστηκε. Η MAJESTY TWELVE δήλωσε ότι η τρομοκρατία θα συνεχιστεί έως ότου οι αμερικανικοί συναινέσουν να είναι πλήρως αφοπλισμένοι.

Το έγγραφο ανέφερε ότι ο δεύτερος κύριος στόχος θα ήταν, «κάπου στην ενδοχώρα, όπως η Oklahoma City». Ο πραγματικός στόχος δεν κατονομάστηκε. Δεδομένου ότι το έγγραφο δεν ήταν συγκεκριμένο ως προς τον πραγματικό στόχο και τη θέση του, δεν είχα προβλέψει την Οκλαχόμα … αλλά η πρόβλεψή μου για τη συνέχεια τρομοκρατικών επιθέσεων συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων επιθέσεων στην «ενδοχώρα» της Αμερικής, ήταν ακριβής.

Η βομβιστική επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, ο βομβαρδισμός του Ομοσπονδιακού Κτιρίου της Οκλαχόμα και μαζικές εκτελέσεις από ψυχικά και πρώην ψυχικά ασθενείς, μεγάλου αριθμού ανδρών, γυναικών και παιδιών (Stockton Καλιφόρνια και πολλοί άλλοι) ήταν, και θα συνεχίσει να είναι εκ προθέσεως σχεδιασμένες πράξεις πολέμου για να σπείρουν τον τρόμο και την αίσθηση της απελπισίας. Οι περισσότεροι από τους πρώην ή νυν ψυχικά ασθενείς που διέπραξαν αυτές τις πράξεις είναι στην πραγματικότητα αθώα θύματα των σχεδίων νοητικού ελέγχου που είναι σε ενεργοποίηση για την προώθηση των συμφερόντων της σοσιαλιστικής νέας παγκόσμιας τάξης.

Η δαιμονοποίηση της νόμιμης πολιτοφυλακής μετά τον βομβαρδισμό του Ομοσπονδιακού Κτιρίου στην πόλη της Οκλαχόμα, έκανε πολλούς ανθρώπους να εγκαταλείψουν τον σκοπό της ελευθερίας. Οι προβατάνθρωποι σοκαρίστηκαν ψυχολογικά και προγραμματίστηκαν να πιστέψουν ότι η πολιτοφυλακή και οι πατριώτες ήταν η αιτία των βομβαρδισμών, ακόμη και αν το FBI εξέδωσε μια δήλωση παραδοχής ότι, δεν υπήρχε απολύτως καμία συμμετοχή οποιουδήποτε είδους της Πολιτοφυλακής ή των Πατριωτών.

Το FBI φαίνεται να έχει ενορχηστρώσει την επίθεση εναντίον του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου. Πληροφορίες στην εφημερίδα New York Times, αποδεικνύουν ότι το FBI δίδαξε στους τρομοκράτες πώς να οδηγήσουν το φορτηγό, να φτιάξουν τη βόμβα, να την τοποθετήσουν στο κτίριο και να την πυροδοτήσουν.

Ένας από τους πράκτορες / πληροφοριοδότες του FBI προσπάθησε να εξασφαλίσει άδεια από το FBI για να αντικαταστήσει αδρανή συστατικά έτσι ώστε να μην υπάρξει έκρηξη και κανείς δεν θα μπορούσε να τραυματιστεί.

Η ανώτερος επικεφαλής πράκτορας του FBI αρνήθηκε το αίτημα. Ο πληροφοριοδότης μαγνητοφώνησε όλες τις συζητήσεις του με τους πράκτορες του FBI. Ένα αντίγραφο τυπώθηκε στην εφημερίδα New York Times. Ο δικαστής αρνήθηκε να επιτρέψει να παρουσιαστούν οι καταγραφές στο δικαστήριο προς υπεράσπιση του πράκτορα/πληροφοριοδότη του FBI και, ως συνήθως, ρίχτηκε στους λύκους.

Η επίθεση κατά του Ομοσπονδιακού Κτιρίου της Οκλαχόμα, σχεδιάστηκε για να επηρεάσουν την ενδοχώρα, έτσι ώστε κανείς να μην αισθάνεται ασφαλής. Οι πράξεις αυτές με τον τρόπο της διαλεκτικής του Χέγκελ οδηγούν στην ανάγκη για την κατάργηση των δικαιωμάτων των ατόμων και τον αφοπλισμό όλων των λαών, έτσι ώστε η ανώτερη παγκόσμια κυβέρνηση να μπορεί να επιταχύνει για να δώσει τη λύση η οποία θα είναι τεχνητή ασφάλεια και προστασία από την τρομοκρατία.

Θέση εναντίον αντίθεση ισούται με σύνθεση

Ένα αποτέλεσμα, υπήρχαν πολλά περισσότερα, ήταν ο νόμος Omnibus Counter περί τρομοκρατίας που ακολούθησε και δίνει στον Πρόεδρο τη δύναμη να βάζει ετικέτα σε κάθε ομάδα ή οργάνωση ως «τρομοκρατική οργάνωση» και να συλλαμβάνουν, να φυλακίζουν ή / και να απελαύνουν κάθε πολιτικό αντίπαλο, χωρίς δίκη, χωρίς Habeas Corpus, και χωρίς οποιουδήποτε είδους εξήγηση.

Εάν αυτές οι τρομοκρατικές ενέργειες δεν πετύχουν, θα υπάρξουν περισσότερες βομβιστικές, χημικές ή βιολογικές επιθέσεις. Θα κλιμακώσουν την καταστροφή, τον ακρωτηριασμό και τη δολοφονία ανδρών γυναικών και ιδιαίτερα των παιδιών. Περισσότεροι πυροβολισμοί σε εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, και σχολεία θα συμβούν. Ως τελευταία λύση, εάν όλες οι άλλες αποτύχουν, οι Illuminati είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουν ένα ατομικό όπλο σε μια μεγάλη αμερικανική πόλη όπως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο ή το Λος ’ντζελες.

Μπορεί να κηρυχθεί ένας πόλεμος κατά της Μέσης Ανατολής, προκειμένου να υπάρξει δικαιολογία για να εξηγήσει τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στους αμερικανικούς προβατανθρώπους, ώστε να δεχτούν τον προσωπικό αφοπλισμό προς το συμφέρον της ειρήνης και της ασφάλειας.

(Όχι πολύ καιρό αφότου δημοσιεύτηκε αυτή η παράγραφος, ο Πρόεδρος Κλίντον προσπάθησε να δικαιολογήσει έναν άλλο πόλεμο κατά της Μέσης Ανατολής, αλλά βρέθηκε σε δύσκολη θέση στην εθνική τηλεόραση από μαθητές, κατά τη διάρκεια μιας «συνάντησης στην πόλη» σε ένα γνωστό και πολύ μεγάλο Πανεπιστήμιο, ο οποίοι κατέστησαν σαφές ότι ο πόλεμος του ήταν ρατσιστικός και εντελώς απαράδεκτος ….ΜΠΡΑΒΟ!)

Από την ανακοίνωση του Στρατού των ΗΠΑ για τον εμβολιασμό του συνόλου του προσωπικού του με εμβόλιο άνθρακα, μπορώ να προβλέψω με βεβαιότητα ότι η επόμενη μεγάλη εκδήλωση τρομοκρατίας εντός των συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής μπορεί να είναι βιολογική, χρησιμοποιώντας άνθρακα ως παράγοντα καταστροφής και θανάτου. Δέχεται κανείς ένα σημαντικό στοίχημα μαζί μου γι αυτό;

Ο Σαντάμ Χουσεΐν είχε εκπαιδευτεί από τη CIA. Ο Σαντάμ Χουσεΐν ανέβηκε στην εξουσία στο Ιράκ από τη CIA υπό τον Τζορτζ Μπους.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες όπλισαν το Ιράκ και έδωσε στον Σαντάμ Χουσεΐν την τεχνολογία και την επιστημονική γνώση για να δημιουργήσει όπλα μαζικής καταστροφής. Οι Ηνωμένες Πολιτείες πούλησαν άνθρακα στο Ιράκ. Ο Σαντάμ Χουσεΐν λειτουργεί ως ο μεγάλος «μπαμπούλα» του κόσμου, έτσι ώστε τα Ηνωμένα Έθνη να παγιώσει την εξουσία τους πάνω από τα λεγόμενα κυρίαρχα έθνη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Σαντάμ Χουσεΐν δεν σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου.

Σκοπός του είναι να λειτουργήσει ως «Αντίχριστος» για να δημιουργήσει τον τρόμο στα μυαλά των προβατανθρώπων του κόσμου. Ο Πόλεμος του Κόλπου πραγματικά βοήθησε το Ιράκ να λύσει ένα σοβαρό πρόβλημα του πληθυσμού που ήταν επίσης σύμφωνος με τους στόχους της νέας παγκόσμιας τάξης.

Ο Σαντάμ ακολουθούσε μόνο το σενάριο που του δόθηκε και έπαιξε το ρόλο του πολύ καλά. Μια bestseller βιντεοταινία που ονομάζεται «The Late Great Planet Earth» σχετικά με την προφητεία και την αφήγηση του Orson Wells (για άλλη μια φορά παίζει ένα σημαντικό ρόλο στον νοητικό έλεγχο της Αμερικής) παίχτηκε στην τηλεόραση και πωλήθηκε σε όλο τον κόσμο πολλά χρόνια πριν από τον Πόλεμο του Κόλπου.

Η ταινία δείχνει έναν μουσουλμάνο «αντίχριστο» με εικόνα κλώνο, τον Σαντάμ Χουσεΐν, με στολή, μπερέ και όλα. Ακόμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του « αντίχριστου» είναι ίδια με του Σαντάμ Χουσεΐν. Ο στόχος, φυσικά, θα είναι η καταστροφή της εθνικής κυριαρχίας σε όλο τον κόσμο, η δημιουργία μιας παγκόσμιας σοσιαλιστικής κυβέρνησης υπό τα Ηνωμένα Έθνη, ο αφοπλισμός όλων των εθνών και η δημιουργία μιας αστυνομικής δύναμης κόσμο. Ο Πόλεμος του Κόλπου στην πραγματικότητα ήταν πραγματικότητα προβάρονταν κάθε χρόνο για πολλά χρόνια στην «Επιχείρηση Bright Star» που βασικά ονομάτιζε το Κουβέιτ ως «μικρό έθνος» που θα δέχονταν επίθεση από μία «μεγαλύτερη γείτονα χώρα».

Η επιχείρηση Bright Star περιγράφτηκε καλά σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε από την Arco Press με τίτλο «Αμερικανικές Δυνάμεις Ταχείας Κλιμάκωσης», πριν γίνει ο Πόλεμος του Κόλπου . Στο βιβλίο, το Κουβέιτ ονομάστηκε ως το μικρό έθνος που θα δέχονταν επίθεση από μία μεγαλύτερη γείτονα χώρα.

Ο Σαντάμ Χουσεΐν έπαιξε το ρόλο του καλά … και αναρωτηθήκατε γιατί ποτέ δεν τον σκοτώσαμε. Ρωτήστε τον Illuminati Τζορτζ Μπους. Για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που θα ξεκινήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να κατηγορηθούν θρησκευτικοί φανατικοί της Μέσης Ανατολής, χριστιανοί φονταμενταλιστές, ακραίοι ρατσιστές, Πατριώτες, ή Πολιτοφύλακες.

Ένα πιο άμεσο αποτέλεσμα αυτών των δράσεων θα είναι η αύξηση της χρήσης στρατιωτικών δυνάμεων, όπλων και εξοπλισμών, όπως άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού πολιτικής επιβολής του νόμου, η αναστολή ή η κατάργηση του habeas corpus, η εξάλειψη των ορκωτών δικαστηρίων, η απόπειρα αφοπλισμού του αμερικανικού λαού και ο θεσμός του στρατιωτικού νόμου με στημένες δίκες που θα διεξάγονται από ένα δικαστήριο των δικαστών.

Όταν συνεχίζετε να ακούτε αυτή τη Συνταγματική Δημοκρατία να αναφέρεται ως «δημοκρατία» πρέπει να θυμάστε ότι ο Λένιν έλεγε, «Η δημοκρατία είναι απαραίτητη για το σοσιαλισμό» Όταν ακούτε τον Στρατό να αναφέρεται ως «φύλακας της ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών» να θυμάστε ότι και ο Μαρξ και ο Λένιν όρισαν την «ειρήνη» ως, «την εξάλειψη κάθε αντιπολίτευσης στο σοσιαλισμό»

Αν θέλετε πραγματικά να ανακαλύψετε τι ακριβώς είδος κυβέρνησης υποτίθεται ότι έχουμε, διαβάστε το άρθρο 4 σελ. 4 του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Όταν αναρωτηθείτε, που μας πάει όλο αυτό, θυμηθείτε ότι, τόσο ο Μαρξ όσο και ο Λένιν δήλωσαν ότι, «Ο απώτερος στόχος του σοσιαλισμού είναι ο κομμουνισμός»

Και αν νομίζετε ότι η πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, ήταν το τέλος του κομμουνισμού διαβάστε το βιβλίο του Anatoliy Golitsyn, «New Liesf or Old» και μετά το «The Perestroika Deception». Καλύτερα πιστέψτε με όταν σας λέω ότι, ο ανώτερος υψηλόβαθμος κομμουνιστής «ποντικός» της CIA ήταν ο James Jesus Angleton. Ο ανώτερος υψηλόβαθμος κομμουνιστής «ποντικός» στην κυβέρνηση εκείνη την εποχή ήταν ο Henry Kissinger. Μετά ο William Jefferson Clinton.

«Το κυνήγι για Σοβιετικούς κατασκόπους εντός της CIA ξεκίνησε αφότου ο Kim Philby αναγκάστηκε να παραιτηθεί από Διευθυντής της Βρετανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας το 1951. Ο James Jesus Angleton και ο KimPhilby συνεργάστηκαν πολύ στενά και μοιράστηκαν ένα γραφείο στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του 2ου Π.Π. Το 1963 Ο KimPhilby αυτομόλησε στην ΕΣΣΔ. Το 1964,δημιουργήθηκε η Επιτροπή HONETOL για να εξετάσει το ζήτημα των κατασκόπων. Υπήρχε από το Νοέμβριο του 1964 έως τον Απρίλιο του 1965, και αποτελούνταν από τους: Angleton, Newton S. Miler και Bruce Solie από το γραφείο Ασφαλείας της CIA, ο επικεφαλής των εσωτερικών μυστικών υπηρεσιών του FBI William C. Sullivan, ο σύνδεσμος του FBI και της CIA Sam Papich και δύο άλλοι. Περίπου έξι μέλη της CI / SIG εργάστηκαν για το HONETOL, συμπεριλαμβανομένου του Edward Petty.

Ο συντάκτης David Wise ανέφερε και άλλους αξιωματικούς της CIA που τους είχε ανατεθεί το HONETOL συμπεριλαμβανομένου του Jean M. Evans, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τους Reinhardt Gehlen, Albert P. Kergel, John D. Walker (πρώην Προϊστάμενος του Τμήματος στο Ισραήλ), Charles Arnold και William F. Potocki ( πρώην υφιστάμενος του William K. Harvey). Οι αξιωματικοί της CIA του Τμήματος Σοβιετικού Μπλοκ Tennent Bagley και David Murphy ήταν επίσης στόχοι. Και οι δύο βρέθηκαν να είναι αθώοι.

«Όταν ο William Colby έγινε διευθυντής στην αντικατασκοπία στις 10 Μαΐου 1973, ήταν ο αποδέκτης της έκθεσης που συνέταξε η Clare Edward Petty η οποία ανέφερε πως ο ANGLETON ήταν ο κατάσκοπος της KGB στην CIA. Η έκθεση της Clare Edward Petty ανέφερε ότι ο ANGLETON ήταν μαθητής και πολύ κοντά στον KimPhilby, είχε παραπληροφορήσει όταν ανέφερε πως η σινο-σοβιετική διάσπαση ήταν σκηνοθετημένη και εμπιστευόταν τον Ανατόλι Γκολίτσιν.

Η Clare Edward Petty υπαινίχθηκε πως ο ANGLETON αποθάρρυνε τη CIA: «Ο ANGLETON προβάλει την άποψη ότι, η KGB ήταν τόσο ανώτερη και γνώριζε τα πάντα, τόσο που, οτιδήποτε η CIA ή οποιαδήποτε από τις άλλες συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες προσπάθησαν να κάνουν, ανατράπηκε. Η επιχειρησιακή πλευρά ήταν εντελώς απογοητευμένη για μια περίοδο ετών. Ο ANGLETON ανέπτυξε τη θεωρία ότι, οι επιχειρήσεις εναντίον των Σοβιετικών ήταν καταδικασμένες σε αποτυχία»

Στην αναφορά των William Colby και Edward Petty υπήρχε ένα προϊόν της «υπερ-συνωμοτικής στροφής του νου» που απεχθανόταν στον ANGLETON»- Από το« κυνήγι κατασκόπων », η αλήθεια είναι ότι ο Angleton έκανε όλα τα παραπάνω εκτός από το να «εμπιστεύεται τον Ανατόλι Γκολίτσιν»

Ο James Jesus Angleton, ποτέ δεν εμπιστεύτηκε τον Γκολίτσιν αν και τον είχε πείσει ότι το έκανε. Ο Angleton έκανε όλα όσα ήταν δυνατά για να δυσφημίσει και να απομυθοποιήσει τον Ανατόλι Γκολίτσιν. Ήταν κυρίως λόγω της αντίθεσής του στην πληροφορία που έδωσε ο Γκολίτσιν ότι αγνοήθηκε από την πλειοψηφία των ανώτερων υπαλλήλων εντός της κυβέρνησης. Ξέρω ότι αυτό είναι γεγονός, όπως ήμουν ενημερωμένος για πολλές από τις επίσημες αναλύσεις «σχετικά με τις αναφορές του Γκολίτσιν »και για τις πολλές προειδοποιήσεις του Angleton ότι, οι αποκαλύψεις του Γκολίτσιν σχετικά με τα μεγάλου εύρους σχέδια της Σοβιετικής Ένωσης για να αφοπλίσει τη δύση ήταν παραπληροφόρηση. Ένας άλλος ρώσος αποστάτη και πρώην συνταγματάρχης, ο Stanislav Lunev επιβεβαίωσε πρόσφατα την προειδοποίηση του Ανατόλι Γκολίτσιν.

Ο Lunev κατέθεσε ότι η Ρωσία εξακολουθεί να αναπτύξει λεπτομερή σχέδια πολέμου εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών συμπεριλαμβανομένης της εγχώριας δολιοφθοράς: τη δολοφονία αμερικανών πολιτικών ηγετών και τη χρήση χημικών και πυρηνικών όπλων.

Τα «ημερολόγια Turner» γράφτηκαν στην πραγματικότητα από τη CIA πριν από το 1972. Δεν γράφτηκαν από τον Pierce. Η έννοια της ακέφαλης αντίστασης, διακηρύχτηκε για να επιτρέπεται η εύκολη καταστροφή κάθε αντίστασης κατά της ανώτερης παγκόσμιας κυβέρνησης. Μικρές διάσπαρτες μονάδες, χωρίς συντονισμένο τακτικό σχέδιο και σταθερή αξιόπιστη δομή διοίκησης, θα βρεθεί ηττημένη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Καμία τέτοια κίνηση δε θα μπορούσε να επηρεάσει ποτέ την αναγκαία πολιτική ελέγχου για να αποκαταστήσει την τάξη και να επανιδρύσει την κάθε είδους κυβέρνηση, ακόμη και αν καταφέρει να κερδίσει τον πόλεμο, ένα αδύνατο κατόρθωμα χρησιμοποιώντας ακέφαλη αντίσταση. Ο William Pierce, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει γράψει τα Ημερολόγια Turner, είναι ένας μαρξιστής προβοκάτορας πράκτορας αλλαγής, που λειτουργεί στην εγελιανή διαλεκτική, με σκοπό τη δημιουργία ενός ρατσιστή εχθρού της νέας παγκόσμιας τάξης, θεσπίζοντας μία Ταυτότητα ’ριου ρατσιστικού χριστιανικού κινήματος, που θα βάλει ετικέτα «Πατριώτης» και «πολιτοφυλακή» η οποίες θα περιφρονούνται από το λαό … στρέφοντας έτσι τους προβατανθρώπους προς την παγκόσμια κυβέρνηση και μακριά από τον Πατριωτισμό ή τη θρησκεία ως λύση στα προβλήματά τους.

Πολλά από τους λεγόμενους ηγέτες Πατριώτες όπως οι, Lt.Col. James «Bo» Gritz Ελευθεροτέκτονας/Illuminati, TomValentine- StelleGroup/Illuminati, LarsHansson- StelleGroup/IlluminatiUSCustomsService, MarkKoernke Πράκτορας Αλλαγής (παραπληροφόρηση), KurtSaxonIlluminati, Dr. PeterBeterIlluminati και πολλοί άλλοι, είναι στην πραγματικότητα Πράκτορες Αλλαγής του σοσιαλισμού των Illuminati ή της Μυστικής Κοινότητας ως μέρος του έργου Δούρειος Ίππος (Project Trojan Horse). Ο Χέγκελ θα ήταν περήφανος να δει πώς οι σοσιαλιστές έχουν κατασκευάσει και ελέγχουν και τις δύο πλευρές της σύγκρουσης, προκειμένου να ελέγξουν την τελική έκβαση.

Ο Γ ‘Παγκόσμιος Πόλεμος παλεύεται ΤΩΡΑ. Συμβαίνει με «Πόλεμο Πληροφοριών» με τη χρήση ψυχολογικού πολέμου, με εξελιγμένες τεχνικές νοητικού ελέγχου, με προπαγάνδα, παραπληροφόρηση, εκφοβισμό, φόβο και πράξεις χειραγώγησης. Είναι, στην πραγματικότητα, ένας συνήθως ήσυχος πόλεμος που διεξάγεται κυρίως με σιωπηλά όπλα … αλλά θα γίνουν πολύ δυνατά και πολύ καταστροφικά. Η Ordo Ab Chao (τάξη μέσα από το χάος) υπαγορεύει ότι, αν η παλιά τάξη καταστραφεί ολοκληρωτικά πριν από τη «νέα τάξη πραγμάτων» το Τρίτο Κύμα, ή ο τρίτος τρόπος, μπορεί να καθιερωθεί.

Μια μοναδική παγκόσμια σοσιαλιστική κυβέρνηση είναι η δεδηλωμένη και ομολογημένη πολιτική της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δημιούργησαν τα Ηνωμένα Έθνη. Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ έγραψε την πολιτική γραμμή στο έγγραφο γνωστό ως Στέιτ Ντιπάρτμεντ Έκδοση 7277. Το έγγραφο αυτό, περιγράφει τη συγχώνευση του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών με το στρατό των παλαιών χωρών του Συμφώνου της Βαρσοβίας και της Ρωσίας ως παγκόσμια Ειρηνευτική Δύναμη στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών ως τον τελικό στόχο της εξωτερικής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

«Εδώ είναι ένας λόγος κάποιου αισιόδοξου για να πιστέψετε ότι η ενότητα θα επικρατήσει … Πάω στοίχημα ότι μέσα στα επόμενα εκατό χρόνια, η ανεξαρτησία όπως τη γνωρίζουμε θα είναι ξεπερασμένη, όλα τα κράτη θα αναγνωρίσουν μία, παγκόσμια αρχή. Μια φράση για λίγο της μόδας στα μέσα του 20ου αιώνα – «πολίτης του κόσμου» – θα θεωρείται πραγματικής σημασίας με το τέλος του 21ου …»- Strobe Talbott -υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ –σε στήλη του περιοδικού TIME, 20 Ιούλη, 1992.

«Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο για μία παγκόσμια οικονομία … Αν υπάρχει μία ονομασία για την πολιτική προσέγγιση Κλίντον, είναι η εξής: Πολιτική ενός έθνους …»Sidney Blumenthal – Ανώτερος Βοηθός του Προέδρου, Kennedy School του Χάρβαρντ, 23 του Απρίλη 1998.

«Σήμερα, μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει έθνος στον κόσμο που χρειάζεται να μείνει έξω από το παγκόσμιο σύστημα που χτίζουμε … όσους από εσάς έχουν αποφοιτήσει σήμερα θα ζήσουν παγκόσμιες ζωές …» – Υφυπουργός Albright, Harvard, 5 Ιουνίου 1997.

Το ΝΑΤΟ είναι μέρος των Ηνωμένων Εθνών και δημιουργήθηκε υπό την αιγίδα του, σύμφωνα με το Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Το Σύμφωνο της Βαρσοβίας ήταν ένα μέρος των Ηνωμένων Εθνών και δημιουργήθηκε υπό την αιγίδα του, σύμφωνα με το Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Ο ψυχρός πόλεμος ήταν μια απάτη που επέτρεψε στις δύο κυβερνήσεις να επιβάλλουν τους μεγάλους φόρους που χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη της τεχνολογίας και να πειραματιστούν με τις τεχνικές και την τεχνολογία που θα συνδυαστούν για τον έλεγχο του πληθυσμού του κόσμου. Η συμπερίληψη των παλαιών κρατών του Συμφώνου της Βαρσοβίας και τελικά της Ρωσία ως νέα μέλη του ΝΑΤΟ είναι η Φάσης ΙΙ της συγχώνευσης των δυνάμεων που περιγράφονται στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ Έκδοση 7277.

Το ΝΑΤΟ θα γίνει η αστυνομική δύναμη για την Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ο Πρόεδρος Kennedy παρουσίασε το σχέδιο για τον αφοπλισμό των εθνών και των λαών του κόσμου στα Ηνωμένα Έθνη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες φύτεψαν το σπόρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έθρεψαν αυτή την ιδέα και υποστηρίξαν τον σχηματισμό της. Όταν Kruschev, ο ηγέτης της ΕΣΣΔ, χτύπησε το παπούτσι του στο γραφείο των Ηνωμένων Εθνών και φώναξε, «Θα σας θάψουμε … Δεν χρειάζεται να εισβάλουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα σας καταστρέψουν εκ των έσω,» ήταν απολύτως σωστός.

Η εξέλιξη των επιτευγμάτων προς την ολοκλήρωση του σχεδίου για την υλοποίηση μίας παγκόσμιας σοσιαλιστικής ολοκληρωτικής κυβέρνησης, καθοδηγείται και ελέγχεται από την ιεραρχία των Illuminati στις ομάδες γνωστές ως, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η Ομάδα Round Table , το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων, κορυφαία κυβερνητικά στελέχη των ΗΠΑ, τα ανώτερα κλιμάκια του συνόλου ή οι στρατιωτικές δυνάμεις μας, και πολλοί άλλοι, συμπεριλαμβανομένων των Illuminati στην κρατική γραφειοκρατία και τη βιομηχανία που είναι μέλη του Ανωτάτου Συμβουλίου της 33ης Βαθμίδας του Αρχαίου και Αποδεκτού της Σκωτίας.

Η ιεροτελεστία του ΕλευθεροΤεκτονισμού της Νότιας και της Βόρειας Δικαιοδοσίας, το Ανώτατο Συμβούλιο Τεκτονισμού του York Rite, ο Διεθνής Σιωνισμός, η Μεγάλη Στοά της Γαλλίας, η Μεγάλη Στοά της Αγγλίας, το Τάγμα της Χρυσής Αυγής, η Ordo Templi Orientalis, η Rosae Crucae, το κυρίαρχο και Στρατιωτικό Τάγμα των Ιπποτών της Μάλτας, των Ναϊτών Ιπποτών, το Jason Society, το Βατικανό, και πολλοί άλλοι για να μπουν στη λίστα, δείτε το «Occult» και άλλους συνδέσμους στην αρχική σελίδα μας.

Οι προπαγανδιστικές επιθέσεις γίνονται εμφανείς όταν άνθρωποι όπως ο κ. Leavitt και ο κ. Harris συνελήφθησαν και ψευδώς κατηγορήθηκαν από τους δολοφόνους της Γκεστάπο (WorldTradeCenter – Waco – RubyRidge – OklahomaCity) του FBI, για τον σχεδιασμό επίθεσης με άνθρακα.

Ο μαρξιστικός Τύπος ξεκίνησε αμέσως μία εκστρατεία προπαγάνδα. Οι Leavitt και Harris κατηγορήθηκαν ότι είναι μέλη της πολιτοφυλακής λευκών ρατσιστών οι οποίοι ήταν οπαδοί της «χριστιανικής ταυτότητας» που σχεδίαζε να εξαπολύσει επίθεση με άνθρακα στη Νέα Υόρκη. Ο Leavitt, ένας Εβραίος, δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένας λευκός ρατσιστής. Ο Harris σίγουρα δεν είναι.

Προσπαθούσαν να κατασκευάσουν ένα εμβόλιο το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την προστασία του γενικού πληθυσμού από μια τέτοια επίθεση. Το γεγονός είναι ότι, το λεγόμενο «θανατηφόρο βιολογικό όπλο Anthrax» που υποτίθεται ότι είχαν, ήταν το ίδιο εμβόλιο που είχαν φτιάξει.

Ακόμα κι αν αυτά τα γεγονότα έγιναν τελικά παραδεκτά στο κοινό, οι προβατάνθρωποι θα θυμούνται μόνο ότι, οι εξτρεμιστές της δεξιάς πτέρυγας της κακιάς λευκής ρατσιστικής χριστιανικής πολιτοφυλακής, επρόκειτο να εξαπολύσουν άνθρακα κατά του έθνους. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι, ο Harris διατάχθηκε από το δικαστήριο να κλείσει το εργαστήριο που είχε στο σπίτι του, τερματίζοντας έτσι κάθε ελπίδα για ένα εμβόλιο που θα μπορούσε να ληφθεί εύκολα από το ευρύ κοινό.

Οι πολιτικοί ελέγχονται μέσω της συσσώρευσης φακέλων, από το FBI, το IRS, τη BATF, τη CIA, τη Mossad, την MI6, την ADL, την KGB και άλλους οργανισμούς που ελέγχονται από τους Illuminati. Όσοι δεν έχουν επεισόδια στο παρελθόν που να τους επιτρέπουν τον έλεγχο μέσω εκβιασμών, θα μπουν σε θέσεις σε έναν ή περισσότερους από τους παραπάνω οργανισμούς, που θα οδηγήσουν σε ένα ή περισσότερα περιστατικά που θα επιτρέψουν τον έλεγχο μέσω εκβιασμού.

Το πορνείο «Las Vegas» που διευθύνεται από τον Robert (Bob) Lazar, βρέθηκε να έχει παντού κάμερες οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για τη συλλογή πληροφοριών με τις οποίες θα εκβίαζαν πολιτικούς, στρατιωτικούς, και οποιονδήποτε άλλο έπρεπε να ελέγχεται από τους Illuminati. Όποιοι δεν υπακούν στους κανόνες των Illuminati καταστρέφονται και γρήγορα εξαφανίζονται από την πολιτική.

Να θυμάστε ότι ήταν ένας Γενικός Εισαγγελέας, Ελευθεροτέκτονας 33ης Βαθμίδας, ο Franklin Roosevelt που με μια μονοκοντυλιά δημιούργησε το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών το οποίο διοικείται από τον 33ης Βαθμίδας Ελευθεροτέκτονα J. Edgar Hoover. Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών, η Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία, και η Anti Defamation League είναι η πολιτική της Γκεστάπο για τους Illuminati στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Πράκτορες της ADL συχνά παριστάνουν τους πράκτορες του FBI και του IRS προφανώς με την πλήρη γνώση και άδεια του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών και τη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία.

Το Σύνταγμα των ΗΠΑ, δεν έχει καμία πρόβλεψη για «εθνική αστυνομία» ή «Γκεστάπο» ούτε παρέχει οποιαδήποτε αρμοδιότητα σε οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε υπηρεσία της κυβέρνησης για τη δημιουργία ενός τέτοιου οργανισμού.

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών δεν είναι οργανισμός της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν δημιουργήθηκε από το Κογκρέσο.

Το FBI δημιουργήθηκε από έναν Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ, ως γραφείο ερευνών του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τον σκοπό εσωτερικών ερευνών. Το FBI δεν έχει καμία νόμιμη εξουσία ή δικαιοδοσία στους πολίτες ή στα διάφορα κράτη της Ένωσης.

Η Υπηρεσία Εσωτερικού Εισοδήματος είναι μια μυθοπλασία που δημιουργήθηκε από έναν προσωρινό Επίτροπο του εσωτερικού εισοδήματος για την εφαρμογή της προοδευτικής φορολόγησης εισοδήματος ως μία από τις σανίδες του Κομμουνιστικού Μανιφέστου του Marx και του Engles. Η Υπηρεσία Εσωτερικού Εισοδήματος δεν περιλαμβάνεται στην Οργανωτική Δομή του Τμήματος Οικονομικών του Κώδικα των ΗΠΑ, όπως απαιτείται από το νόμο, διότι η IRS δεν αποτελεί υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών ή της κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το Σύνταγμα των ΗΠΑ δε δίνει στο Κογκρέσο την εξουσία ή τη δύναμη να εκχωρεί αρμοδιότητα σε οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε υπηρεσία της κυβέρνησης να νομοθετεί. Κανείς δεν έχει τη δύναμη να δημιουργεί δίκαιο ή φορείς της κυβέρνησης. Η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά και μόνο το Κογκρέσο.

Το Κογκρέσο δε δημιούργησε την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Έρευνας, την Υπηρεσία Εσωτερικού Εισοδήματος, την Υπηρεσία Αλκοόλ Καπνού Πυροβόλων όπλων ή τη Μυστική Υπηρεσία.

Η Υπηρεσία Εσωτερικού Εισοδήματος και η Υπηρεσία Αλκοόλ και Πυροβόλων όπλων, αντλούν τη μοναδική τους εξουσία και δικαιοδοσία από το νόμο περί φόρου, την πρόσφατη φορολογική νομοθεσία των Δημοσίων Υπαλλήλων, τις συμβάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και του Αγγλικού Στέμματος, τα έθνη της Βρετανικής Κοινοπολιτείας στην Καραϊβική Θάλασσα , την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Η Υπηρεσία Εσωτερικού Εισοδήματος (IRS) και η Υπηρεσία Αλκοόλ και Πυροβόλων Όπλων (BATF), είναι στην πραγματικότητα ένας οργανισμός. Οι οργανισμοί αυτοί έχουν μη καταχωρημένους πράκτορες ξένων δυνάμεων και δεν έχουν καμία δύναμη ή εξουσία να φορολογούν τους πολίτες των διαφόρων κρατών της Ένωσης. Η IRS, η BATF και η Μυστική Υπηρεσία δεν είναι φορείς του Τμήματος του Υπουργείου Οικονομικών ή της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν περιλαμβάνονται, όπως απαιτείται από το νόμο στον Κώδικα των Ηνωμένων Πολιτειών υπό την «Οργάνωση του Τμήματος Οικονομικών» ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αυτές οι εκτός νόμου οργανώσεις δε δημιουργήθηκαν από το Κογκρέσο.

Η IRS, η BATF και η Μυστική Υπηρεσία δεν έχουν νόμιμη εξουσία ή δικαιοδοσία στους πολίτες του κράτους ή στα διάφορα κράτη της Ένωσης. Η φοβερή αλήθεια είναι ότι, κάθε πολίτης που κατοικεί στο εδαφικό όριο της κάθε κρατικής ένωσης που καταθέτει και πληρώνει τον ψεύτικο λεγόμενο φόρος εισοδήματος, συμβάλλουν εθελοντικά στην εξάλειψη της μεσαίας τάξης (αντίθεση προς το σοσιαλισμό) και την τελική καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Επιπλέον, θα μπορούσε να σας ενοχλήσει το να ξέρετε ότι, το νέο σοβιετικό στυλ στα κεντρικά της IRS στο Ομοσπονδιακό Κτίριο στο New Carrollton του Μέρυλαντ, είναι στην πραγματικότητα, ένας Ναός των Illuminati.

Το τελικό αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι η καταστροφή της κυριαρχίας και του Συντάγματος για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα το σχηματισμό μίας παγκόσμιας ολοκληρωτικής σοσιαλιστικής κυβέρνησης. Όλοι εκείνοι, μέσα και έξω από την κυβέρνηση, που υποστηρίζουν την πολιτική μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, εμπλέκονται συνειδητά και εκούσια σε έσχατη προδοσία.

Ανεξάρτητα από το τι σας έχουν κάνει να πιστέψετε, ο γερουσιαστής Τζόζεφ Μακάρθι ήταν απολύτως σωστός και στην πραγματικότητα, το πρόσφατο άνοιγμα των αρχείων της KGB απέδειξε ότι γνώριζε τον ακριβή αριθμό των κομμουνιστών πρακτόρων που είχαν διεισδύσει κυβέρνησή. Οι αποκαλύψεις της ιστορίας, τα αρχεία της KGB, και η πρόσφατη κυκλοφορία αποκωδικοποιημένων τηλεγραφημάτων της NSΑ, από και προς τη Μόσχα από το Πρόγραμμα Venona, δικαίωσαν τον γερουσιαστή Joseph McCarthy.

Οι έρευνές του χρησιμοποιώντας «την ενοχή μέσα από τη συνεργασία» με γνωστούς κομμουνιστές ήταν νόμιμη, δεδομένου όσο «τα φτερά ενός πουλιού» συγκεντρώνονται μαζί. Καταστράφηκε από μέσα ενημέρωσης και το Χόλυγουντ που ανήκουν και ελέγχονται από τους Μαρξιστές. Ο στιγματισμός οποιουδήποτε τολμούσε να εκθέσει κομμουνιστές και το στόχος τους για την τελική καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ως οπαδό του Μακ ’ρθυ, εξασφάλιζε την αυξημένη διείσδυση και την ταχεία ανάληψη της κυβέρνησής μας από τους μαρξιστές, κομμουνιστές και «συνοδοιπόρους» κατά τα χρόνια που μεσολάβησαν.

Το Y2K είναι σίγουρα ένα τεχνικό πρόβλημα. Οι περισσότεροι υπολογιστές έχουν ήδη φιξαριστεί και αυτό δεν θα αποτύχει, όταν το έτος 2000, εμφανιστεί στο ημερολόγιο. Ορισμένες αποτυχίες είναι υποχρεωμένες να εμφανιστούν σε κάποια κρίσιμη υποδομή, αλλά δεν θα είναι αυτό που οι καταστροφολόγοι παρουσιάζουν ότι θα είναι. Τεχνικά προβλήματα μπορεί και θα διορθωθούν. Στην καλύτερη περίπτωση ο πληθυσμός μπορεί να ενοχληθεί για λίγες ημέρες ή ίσως ακόμη και μια-δυο εβδομάδες. Κάθε υπεύθυνο πρόσωπο που είναι πάντα προετοιμασμένο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης θα επιβιώσει με ελάχιστη ή και καμία ενόχληση.

Ο πανικός που προκαλείται από τους Illuminati και τους σοσιαλιστές πράκτορες αλλαγής θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε. Εάν κατορθώσουν να προκαλέσουν έναν πλήρη πανικό Y2K, συμπεριλαμβανομένου του να τρέξει ο κόσμος στις τράπεζες για μετρητά, θα κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος και θα δείτε στρατεύματα σε κάθε γωνιά του δρόμου.

Ο πιθανός πανικός είναι το πρόβλημα και όχι το Y2K. Ένα τρέξιμο στις τράπεζες, θα προκαλέσει την πλήρη κατάρρευση της οικονομίας, ταραχές, κλείσιμο μέσων μαζικής μεταφοράς, έλλειψη των πάντων, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, καθώς και η δυνατότητα να ανασταλεί το Σύνταγμα και να εφαρμόσουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη μέσω της στρατιωτικής δύναμης. Με άλλα λόγια, το Y2K, ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο μπορεί και θα διορθωθεί, δεν είναι ο κίνδυνος. Ο κίνδυνος είναι η άγνοια, και η ηλιθιότητα της κοινής αγέλης. Όσοι πιστεύουν στη Βιβλίο της Αποκάλυψης στην έκδοση King James της Αγίας Γραφής και άλλων θρησκευτικών ή / και δεισιδαίμονες.

Οι άνθρωποι σκόπιμα οδηγούνται στον «πυρετό της χιλιετίας» έτσι ώστε να μην προβάλουν καμία εναντίωση στη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, ενώ ήρεμα περιμένουν τη λειτουργία αυτού που πιστεύουν ότι είναι το χέρι του Θεού. Μετά από όλα, ποιος μπορεί να αντιταχθεί στην έλευση της καρποφορίας της προφητικής Αποκάλυψης του Θεού; Προφανώς αυτοί οι άνθρωποι δεν χρειάζεται καν να διαβάσουν ή να καταλάβουν τις διδασκαλίες της Αγίας Γραφής που φιλοδοξούν να ακολουθήσουν. Η Βίβλος λέει, παραφρασμένα αλλά με ακρίβεια, ότι, όταν νομίζεις ότι Εκείνος έρχεται, δε θα βρίσκεται εδώ …

Η Αγία Γραφή λέει ότι, θα έρθει σαν κλέφτης μέσα στη νύχτα … ακόμη και οι εκλεκτοί θα ξεγελαστούν. Γιατί νομίζετε ότι το σχέδιό τους ζητά έναν χαρισματικό παγκόσμιο ηγέτη που πρέπει να παρουσιαστεί στον κόσμο ως Μεσσίας; Υπάρχουν περισσότερα … πολύ περισσότερα … όπως θα συνειδητοποιήσετε μόνοι σας κατά τους επόμενους μήνες και χρόνια. Αναζητείστε και να ενταχθείτε σε μια νόμιμη πολιτοφυλακή ή σχηματίστε μία στην περιοχή σας.

Εάν επιθυμείτε να παραμείνετε ελεύθεροι, θα πρέπει να αγωνιστείτε για αυτό … όχι επειδή θέλουμε να πολεμήσουμε, ή θέλετε να πολεμήσετε, αλλά επειδή οι προδότες δε θα μας δώσουν άλλη επιλογή στο θέμα. Θα υπάρξει είτε μια επανάσταση (μαρξιστική επιλογή) ή θα υπάρξει μια σοβαρή προσπάθεια για την αποκατάσταση της συνταγματικής δημοκρατικής κυβέρνησης βάσει του νόμου (η επιλογή των πατριωτών).

Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει πόλεμος των πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με τα μαρξιστικά τσιράκια της ανατρεπτικής συντεχνίας της δυσωδίας της νέας παγκόσμιας τάξης των ΗΠΑ. Η Αρχιτεκτονική των Συνεπειών της Σύγχρονης Πολιτικής Εξουσίας ως Σήμερα, Απόκρυφες Μυστικές Κοινωνίες, Ανατρεπτικοί Οργανισμοί, ΑΤΙΑ. @William Cooper 1997 για την μετάφραση και την διασκευή Ion Maggos Οι φωτογραφίες είναι από την ταινία “immortel ad vitam” του 2004 την προτείνω για να γίνει περισσότερο κατανοητό το άρθρο, είναι γεμάτη από πλήθος συμβολισμών, όπως και οι υπόλοιπες ταινίες που αναφέρονται εδώ.πηγή terrapapers.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications