Ο ιερός βράχος της Αυστραλίας,με τις εξωγήινες ζωγραφιές!δεν έχει βγει ένας “ειδικός αρχαιολόγος” να δώσει καμία ηλίθια θεωρία!
Ο ιερός βράχος της Αυστραλίας,με τις εξωγήινες ζωγραφιές!δεν έχει βγει ένας “ειδικός αρχαιολόγος” να δώσει καμία ηλίθια θεωρία!

Που ειναι αυτοι οι "ειδικοί" δήθεν "αρχαιολόγοι" με "πτυχία" να δώσουν καμια χαζή θεωρία απο αυτα πους τους έμαθαν στα κολεγιά για το πόπολο; ως γνωστό ,τοτε ζωγράφιζαν μονο οτι έβλεπαν , άρα είχαν δει εξωγήινους! που δεν υπάρχουν!

Οι Wandjina, εξωγήινοι "θεοί" των Αβοριγίνων της Αυστραλίας
Ένας από τα πιο ενδιαφέροντα ειναι ο "μύθος" των Αβορίγινων της Αυστραλίας, σημείωση, λεγόμενους "μύθους οπως τα έχουν βαφτίσει σήμερα οτι δεν ταίριαζε στην ιστορία τους, ειναι τα ανώτατα πνευματικά όντα και οι δημιουργοί της Γης και των ανθρώπων, ζωγραφισμένοι πάνω στα βράχια και σε σπηλιές, - απουσιάζει στόμα, μεγάλα μαύρα μάτια, λευκά πρόσωπα και ένα κεφάλι που περιβάλλεται από ένα φωτοστέφανο ή κάποιου είδους ενεργείας,αυτές οι ζωγραφιές δείχνουν επισκέπτες από άλλους κόσμους,να αλληλεπιδρούν με τους πρώτους ανθρώπους!

Το 1938, ο Δρ Lommel, ένα μέλος του Ινστιτούτου του Frobenius, έζησε για αρκετούς μήνες στο βορειοδυτικό τμήμα της Αυστραλίας, με την αυτόχθονη φυλή που ονομάζεται Unambal,σύμφωνα με την επίσημη ιστορία, υπάρχουν τουλάχιστον 60.000 χρόνια εκεί.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, παρατηρήθηκαν ζωγραφιές την καθημερινή ζωή των ατόμων αυτών απο την εποχή της Λίθινης Εποχής κυνηγών-τροφοσυλλεκτών,κτλ όμως αυτό που τράβηξε την προσοχή στην έρευνα του ήταν η ανακάλυψη μιας σπηλιάς που θεωρείται ιερή από τους ιθαγενείς, με τα αινιγματικά «Wandjina» ζωγραφιές των μυθολογικών όντων που σχετίζονται με τη δημιουργία του κόσμου.

Αυτό που φαίνεται να είναι το πιο ενδιαφέρον είναι το στυλ των ζωγραφιών, που αντιπροσωπεύουν αυτά τα αινιγματικά "θεία" όντα. Στα εικονογράμματα αμέσως φαίνεται η ομοιότητα με τη στερεότυπη εικόνα ενός εξωγήινου,και μάλιστα των «γκρίζων», για να είμαστε ακριβείς, πολλοί αναρωτιούνται γιατί οι Αβοριγίνες τα έχουν ζωγραφίσει με λευκό δέρμα, και οχι μαύρο οπως ειναι το δικό τους δέρμα;

Γιατί τα μάτια ειναι πάντα ζωγραφισμένα τόσο δυσανάλογα ως προς το πρόσωπο και τη μύτη; Και γιατί όλα αυτά τα όντα δεν έχουν στόμα;

Έχουν μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τους γκρι εξωγήινους που περιγράφονται από αναφορές των θυμάτων απαγωγών από εξωγήινους. Οι θεωρητικοί πιστεύουν οτι οι αρχαία αστροναύτες "Wandjina" θα μπορούσαν να ειχαν ζήσει ανάμεσα στους ιθαγενείς της Αυστραλίας, και μετά να έφυγαν.

Κάτι ενδιαφέρον, τα αντικείμενα που βρίσκονται, και η ανάλυση ,δείχνουν οτι η περιοχή κατοικείται από 174.000 π.Χ. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη θεωρία, μασονικό δόγμα ότι το ξεκίνημά ηταν απο την Αφρική και ότι οι άνθρωποι ταξίδεψαν από την Αφρική έως την Αυστραλία περίπου 60.000 χρόνια πριν.

Άλλοι ερευνητές έχουν προτείνει ότι ο Homo sapiens στην πραγματικότητα προέρχεται από την Αυστραλία, ούτε λόγος για Αρχαία Ελλάδα ! βασικά ο Homo sapiens δεν ειναι ένα είδος αλλα πολλά διαφορετικά, και μαλιστα χωρίς κοινή καταγωγή! και αυτα που λένε οι "αρχαιολόγοι" και "γενετιστές" του κατεστημένου, ειναι να τα πάρεις και να τους τα τρίψεις στην μούρη !καθώς οχι μονο δεν συνδυάζονται μεταξύ τους αλλα στερούνται λογικής!

Αβοριγίνες ονομάζονταν οι υπεράκριοι, αυτοί που κατοικούσαν στα άκρα, αλλά και οι αυτόχθονες (από το Λατινικό ab origine που σημαίνει γνήσιοι, πρωταρχικοί). Οι Αβορίγινες της Αυστραλίας, πιστεύουν ότι η δημιουργία του κόσμου ξεκίνησε από ένα "άδειο χώρο" γέμισε με τη βοήθεια των θεών τους. Όλα αυτά έγιναν σε μια εποχή, "την εποχή του ονείρου" η οποία όμως δεν έχει τελειώσει, αλλά ούτε και θα τελειώσει ποτέ αφού δεν είναι μόνο μια χρονική περίοδος αλλά και ένας χώρος, με τον οποίο μπορεί να επικοινωνήσει κανείς, είτε μέσα από τα όνειρα, είτε αφού πεθάνει και πάει εκεί.

Οι δημιουργοί θεοί εμφανίζονται ως γιγάντια ερπετά προγονικά πνεύματα ή γέροντες, που ήρθαν μέσα από τη γη και οι οποίοι αφού ταξίδεψαν παντού, δημιούργησαν στο πέρασμά στον κόσμο . Καθώς κινούνταν διαμόρφωναν το ανάγλυφο της γης, τις πλαγιές, τις πεδιάδες, τα ποτάμια, τα βουνά. Κάθε φορά που ξεκουράζονταν κάπου, δημιουργούσαν άστρα ή ακόμα και λίμνες ή ποτάμια.Είναι αυτοί που διαμορφώνουν το σύμπαν αφού οι ίδιοι μετατρέπονται σε ήλιο, φεγγάρι, ή πλανήτες.

Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, χρειάστηκε να έρθουν σε σύγκρουση με άλλα πλάσματα, ενώ στον κατακλυσμό που ακολούθησε, το τοπίο διαμορφώθηκε και άλλαξε από μόνο του. Αρσενικοί και θηλυκοί θεοί μεταμορφώνοταν σε βράχια, βουνά, ποτάμια, πηγές. Έτσι οι θεοί θεωρούνται υπεύθυνοι για τις κλιματολογικές αλλαγές, τις εποχές των βροχών ή τη ξηρασία, τη βροντή και τον κεραυνό.

Και όταν κάποια στιγμή εμφανίστηκε κατά την «Εποχή των Ονείρων» η αιμοδιψής φυλή των Κούνγια, τα προγονικά πνεύματα τους απολίθωσαν στον Ιερό Βράχο Ουλουρού. Για την Φυλή Πιτγανδιάρα της κεντρικής Αυστραλίας αυτός ο βράχος είναι ένας Ιερός Τόπος.

Οι Αβορίγινες σήμερα αντιτίθενται με τις επισκέψεις τουριστών στο Βράχο Ουλουρού γιατί πιστεύουν ότι μπορεί να ξυπνήσουν τους Κούνγια και να αρχίσει μια μακάβρια περίοδος, γεμάτη ταραχές, για όλες τις φυλές.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications