5 Μαΐ 2017

Αυτή η 8χρονη είναι τόσο Ξεχωριστή που ΟΛΑ τα Πρακτορεία Μοντέλων την Παρακαλάνε(?).

Αυτή η 8χρονη είναι τόσο Ξεχωριστή που ΟΛΑ τα Πρακτορεία Μοντέλων την Παρακαλάνε(?).

Με τα λευκά μαλλιά και το αλαβάστρινο δέρμα της, η Nariyana δεν μοιάζει με κανέναν από την σκουρόχρωμη οικογένειά της. Το 8χρονο κορίτσι από την Σιβηρία γεννήθηκε με αλμπινισμό και η πάθηση αυτή της έχει χαρίσει το ψευδώνυμο “Χιονάτη.”

Λόγω της ασυνήθιστης εμφάνισής της, αρκετά πρακτορεία μοντέλων και διαφημιστικές εταιρίες έχουν δείξει ενδιαφέρον γι’αυτή την μαθήτρια. Η μητέρα της όμως, Elena, θέλει το παιδί της να μεγαλώσει έχοντας μία φυσιολογική παιδική ηλικία, τουλάχιστον για λίγο ακόμα.

«…Δεν θέλω να ξεκινήσει να δουλεύει από τώρα. Όταν μεγαλώσει, θα μπορεί να διαλέξει μόνη της ποια θέλει να γίνει,» εξήγησε η μητέρα της Nariyana.

«Όταν την ρωτάω τώρα, λέει πως θέλει να γίνει μοντέλο. Αλλά προς το παρόν, λατρεύει να χορεύει και να ζωγραφίζει στον ελεύθερό της χρόνο.»

Ο φωτογράφος Vadim Rufov πήρε άδεια να βγάλει μερικές φωτογραφίες από το μικρό κορίτσι και ενθουσιάστηκε: “Είναι πάρα πολύ καλλιτεχνική και πέρασε δύο ώρες ποζάροντας για μένα. Τα μάτια της δεν αντέχουν το λαμπερό φως, αλλά παρόλα αυτά, οι φωτογραφίες βγήκαν τέλειες.”

Όσο όμορφη και αν είναι η μικρή Nariyana, είναι δύσκολο να μην καταλάβουμε την θέση της. Ελπίζουμε το κορίτσι αυτό να έχει μια φυσιολογική παιδική ηλικία και ανυπομονούμε να την ξαναδούμε όταν θα μεγαλώσει!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αυτή η 8χρονη είναι τόσο Ξεχωριστή που ΟΛΑ τα Πρακτορεία Μοντέλων την Παρακαλάνε(?).
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats