Ισλάμ!η θρησκεία που δημιουργήθηκε μόνο για ένα σκοπό που δεν έχετε ξάνα ακούσει!«Σκοτώστε τους «άπιστους» παντού όπου τους βρίσκετε…»!!
«Σκοτώστε τους εχθρούς σας – τους «άπιστους» – παντού όπου τους βρίσκετε…», Κοράνι,Ισλάμ!η θρησκεία που δημιουργήθηκε μονο για ένα σκοπό!

Η «υπερασπιστική απολογητική» αυτού του τύπου κατά βάση περικλείεται στο εξής μοτίβο: «…δυστυχώς η ερμηνεία της θρησκείας (γραπτών λόγων των εκάστοτε ιδρυτών μιας θρησκείας) γίνεται από ανθρώπους και γίνονται και λάθη ενίοτε – από υπερβάλλοντα ζήλο»…(δηλαδή, κύριοι καθηγητάδες και κληρικοί, πως αλλιώς να ερμηνεύσεις αυτό το «σκοτώστε»; Σκοτώστε σημαίνει «ΣΚΟΤΩΣΤΕ», ΣΩΣΤΑ; Την «αγάπη» του Ισλάμ που την βρήκατε και τους στηρίζετε με τόσο πάθος;)

Κάτι που ως «κοινωνιολογικό επιχείρημα», σε μεγάλο βαθμό χτίστηκε πάνω στην ιστορική κριτική της Ιεράς Εξέτασης που ποιοι την έκαναν?Ιησουίτες, θρησκευτικό καθολικό τάγμα του Εβραίου Ιγνάτιο Λογιόλα, που έγινε η αιτία αισχών και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Μερικά μονο απο το Κοράνι: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2ο – Η ΑΓΕΛΑΔΑ « Ω! πιστοί! ….. ακούτε. Οι άπιστοι (δηλ. όλοι οι μη ισλαμιστές) είναι προορισμένοι για ένα φοβερό βασανιστήριο».Βεβαίως, αφήνει και πλέρια περιθώρια στον εκάστοτε τζιχαντιστή/εμίρη να βγάλει «ερμηνευτική εγκύκλιο» και αντίστοιχο φετφά/εντολή θανάτου των εχθρών του (βλ. απίστων/μη μουσουλμάνων)…

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2ο – Η ΑΓΕΛΑΔΑ
187. «Σκοτώστε τους εχθρούς σας παντού όπου τους βρίσκετε. Διώξτε τους από το φως απ’ όπου σας έδιωξαν. Ο κίνδυνος ν’ αλλάξετε θρησκεία είναι χειρότερος απ’ το φόνο».(Πόσο πιο ΞΕΚΑΘΑΡΟ μπορεί να γίνει από το ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ;)

189« Καταπολεμείστε τους εχθρούς σας ώσπου να μην έχετε πια να φοβάστε τον πειρασμό και ώσπου να αποκατασταθεί η Θεία Λατρεία (δηλ. το Ισλάμ). Κάθε εχθρότητα να καταπαύσει εναντίον εκείνων που θα εγκαταλείψουν τα είδωλα (δκαις Λατρείες ή Θρησκείες). Το μίσος σας θα πρέπει να ανάβει μόνον εναντίον των διεστραμμένων και δηλ. των άπιστων)».

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3Ο – Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΜΡΑΝ – ΜΕΚΚΑ
3. « Εκείνοι που θα αρνηθούν τη θεία διδασκαλία (δηλ. τον Ισλαμισμό), μόνον τα βασανιστήρια θα πρέπει να περιμένουν»…
144« Θα σκορπίσουμε τον τρόμο στην καρδιά των απίστων»…

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8Ο – ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ – ΜΕΔΙΝΑ
40 « Πολεμήστε τους ώσπου να μην υπάρχει πια σχίσμα κι ώσπου να θριαμβεύσει παγκόσμια η ιερή θρησκεία (το Ισλάμ). Αν ασπασθούν την πίστη μας, ο Αλλάχ θα είναι μάρτυρας της πράξης τους».

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9Ο – Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ – ΜΕΔΙΝΑ
« Ο Αλλάχ και ο απεσταλμένος του δηλώνουν πως δεν υπάρχει πια συγγνώμη για τους άπιστους. Πρέπει να μεταστραφείτε. Αν επιμείνετε στη απιστία, να θυμάστε πως δεν θα μπορέσετε να αποτρέψετε τη θεϊκή εκδίκηση. Ανάγγειλε στους άπιστους οδυνηρά μαρτύρια».
« Όταν περάσουν οι ιεροί μήνες, θανατώστε τους άπιστους, παντού όπου τους συναντήσετε. Αιχμαλωτίστε τους. Πολιορκείστε τις πολιτείες τους. Στήστε τους παντού παγίδες. Αν μεταστραφούν, αν εκτελέσουν την προσευχή, αν πληρώσουν τον ιερό φόρο, αφήστε τους ήσυχους.
« Χτυπήστε τους (τους άπιστους). Ο Αλλάχ θα τους τιμωρήσει με τα χέρια σας.
« Να πολεμάτε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ και στην έσχατη ημέρα, που δεν απαγορεύουν εκείνα που έχουν απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο προφήτης του και που δεν κηρύττουν την αληθινή θρησκεία (δηλ. το Ισλάμ). Να τους χτυπάτε ώσπου να πληρώσουν το φόρο με τα ίδια τους τα χέρια και να υποταχτούν».

Δηλαδή, πόσο πιο ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ να γίνουν οι ΕΝΤΟΛΕΣ (φετφάδες) ΦΟΝΟΥ των απίστων/αλλόθρησκων;

Σκότωσε τους απίστους! ισλαμιστές, όλη η θρησκεία τους δημιουργήθηκε μονο για ενα σκοπό: σκοτώστε τους μη Μουσουλμάνους της Ευρώπης!είχαμε τις πρώτες ισλαμικές εισβολές στην Ευρώπη της ινδοευρωπαϊκής φυλής που έφτανε έως τις Ινδίες γιαυτό και αυτο το όνομα (ινδο-ευρωπαϊκής) μύθος θεωρίες λένε υποκριτικά παίρνοντας γραμμή απο το wikipedia! ξέρετε πως ηταν αυτη η φυλή που άνηκαν οι πραγματικοί Έλληνες???.

Πρωτη ισλαμική εισβολή στην Ευρώπη σχετικός χάρτης!! (δεν τα εχουν αποκρύψει καλα τα στοιχειά!) Ιησουίτες και στην συνεχεία και στον χριστιανισμό μάζεψαν τους απόγονους των εισβολέων :σφαχτέ τσακίστε τους ειδωλολάτρες αιρετικούς! ειδωλολάτρες έλεγαν και τους "Έλληνες" εκείνη την εποχή Κέλτες κτλ ηταν γενική ονομασία, τοτε αρχισαν να χωρίζουν την Ευρώπη σε χώρες.

Γένεσις Εβραίοι: θα τους αλλάξουμε την γλωσσά για να μην καταλαβαίνει ο ένας τον άλλων και να τους κατακτήσουμε!,ποτάμια αίμα σε όλη την Ευρώπη,και ταυτόχρονα έσφαζαν με φρικιαστικά βασανιστήρια οσες ειχαν ανώτερες ψυχικές δυνάμεις, και πνευματικές!!η λεγομένη ιερά εξέταση! όλη η Ευρώπη βυθίστηκε στο λεγόμενο μεσαίωνα και στο σκοταδισμό, σφαγές γενοκτονίες ,και οποιος τολμούσε να μιλήσει για επιστήμη στην πυρά! τώρα έχουμε το "ναζι φασίστες" σε εξέλιξη! Οι μουσουλμάνοι και οι κομμουνιστες εκτός απο ίδια δογματική και βάρβαρη φυλή, ειναι οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος!τι δεν κατάλαβες?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications