6 Μαΐ 2017

ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ στα Τρίκαλα! Έφυγε από την πίσω πόρτα...

ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ στα Τρίκαλα! Έφυγε από την πίσω πόρτα...

Περιοδεία στο Νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας των Τρικάλων πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο υπουργός βρίσκεται από χθες στη πόλη καθώς ήταν ο ομιλητής κεντρικής πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ. Στο χώρο του Νοσοκομείου είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί διαδηλωτές, εργαζόμενοι στο χώρο της Υγείας και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων και φορέων.

Λόγω του ότι τα πνεύματα ήταν οξυμένα ο Π. Πολάκης έπειτα από διαβουλεύσεις στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, πέρασε στον χώρο του Νοσοκομείου και με την αστυνομία, από την πίσω πόρτα.

Κατά την περιοδεία του στους χώρους του Νοσοκομείου ο υπουργός έμεινε ικανοποιημένος από τη λειτουργία του, μίλησε για κάλυψη κενών θέσεων και εύρυθμη λειτουργία νέων και παλαιότερων κλινικών.

Τον υπουργό συνόδευαν οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης και τοπικά στελέχη, ενώ έδωσαν το παρών για μια σύντομη συνάντηση μαζί του και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Θεσσαλίας Βασίλης Αναγνωστόπουλος και ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην υποδιοικητής του Νοσοκομείου Ντίνος Μπάρδας.

Ο Π. Πολάκης ολοκλήρωσε τη παρουσία του στο Νοσηλευτικό ίδρυμα μιλώντας στο αμφιθέατρο προς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και ακούγοντας τα προβλήματά τους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ στα Τρίκαλα! Έφυγε από την πίσω πόρτα...
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats