7 Μαΐ 2017

Ελεγκτές του μετρό που όλοι ξέρουν πως μπήκαν έκαναν καψώνι σε Ευέλπιδες

Ελεγκτές του μετρό μάλλον αριστεροί που όλοι ξέρουν πως μπήκαν!  έκαναν καψώνι σε Ευέλπιδες

Μια απίστευτη καταγγελία σε βάρος πρωτοετών της Σχολής Ευελπίδων, φέρνει στη δημοσιότητα το militaire.gr.

Διαβάστε την καταγγελία, έτσι όπως την περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος:

“Μια ομάδα 7 Ευέλπιδων (πρωτοετείς)..με την επίσημη στολή εξόδου, αποβιβάζονται από το ΜΕΤΡΟ και ετοιμάζονται να εξέλθουν στην πλατεία. Ομάδα 3 ελεγκτών εισιτηρίων τους σταματούν με ύφος χιλίων καρδιναλίων για να τους ελέγξουν.

Στο πρόσωπο του επικεφαλής των ελεγκτών, ένα χαμόγελο ικανοποίησης..ο εξευτελισμός του θεσμού του στρατεύματος…

Την ίδια ώρα ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι περνούσαν ελεύθερα.. Οι Ευέλπιδες πειθαρχημένοι και με αξιοπρέπεια, αφήνουν κατά γης τα πράγματα τους και ετοιμάζονται να δείξουν τις ταυτότητες τους..

Ήξεραν οι εκδουλευτές του συστήματος πως τα 7 παιδιά της Ελλάδας μας δεν φόρεσαν ξαφνικά την στολή του Έυελπη για να γλυτώσουν το 1 ευρώ του εισιτηρίου. Απλά ήθελαν να τους ταπεινώσουν.

Να ταπεινώσουν τον θεσμό του στρατεύματος… Με την επέμβαση 4 πολιτών και ενός ειδικού φρουρού το πρωτότυπο λαικό δικαστήριο έλαβε τέλος”.

Ο δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας συμπληρώνει: “Όταν ζήτησα το λόγο από τον Ελεγκτή γιατί σταμάτησε μόνο αυτούς απ’ όλο τον κόσμο, ο ελεγκτής φώναξε την Αστυνομία”. Ελπίζουμε ότι η διοίκηση του μετρό θα επιληφθεί του θέματος μαθαίνοντας τρόπους και σίγουρα ιστορία σε κάποιους ελεγκτές τους, που εύκολα μπορεί να εντοπίσει.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

Ελεγκτές του μετρό που όλοι ξέρουν πως μπήκαν έκαναν καψώνι σε Ευέλπιδες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Κακώς οι Ευέλπιδες έδειξαν ταυτότητα. Οι ελεγκτές του ΜΕΤΡΟ δεν είναι Ανακριτικοί Υπάλληλοι και ως εκ τούτου κανείς δεν υποχρεούται να τους δείξει την ταυτότητά του.

1,61

no imageΑνώνυμος

Αλήθεια τι έγινε με την υπόθεση που ελεγκτής σε λεωφορείο πέταξε άνεργο νεαρό έξω από το λεωφορείο και σκοτώθηκε;
Καταδικάστηκε; Πρέπει να είναι πάνω από χρόνο που έγινε το περιστατικό και δεν διάβασα πουθενά να έγινε δίκη...
Είναι που οι αριστεροί ανέβαιναν στα ΜΜΜ χωρίς εισιτήρια και έλεγαν ότι θα καταργήσουν τους ελέγχους ... μόλις έγιναν "εξουσία" άστα να πάνε...

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: