6 Μαΐ 2017

Συνελήφθησαν 31 οδηγοί ταξί για φοροδιαφυγή καθώς έκαναν «κόλπα» στα ταξίμετρα (βίντεο)

Συνελήφθησαν 31 οδηγοί ταξί για φοροδιαφυγή καθώς έκαναν «κόλπα» στα ταξίμετρα (βίντεο)

Συνελήφθησαν τριάντα ένας οδηγοί ταξί για επέμβαση στις ταμειακές μηχανές και στα ταξίμετρα των οχημάτων τους. Δείτε σε βίντεο πώς γινόταν η κομπίνα.

Στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων δράσεων και εξειδικευμένων τροχονομικών ελέγχων σε Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητα (ταξί), που πραγματοποιήθηκαν στις 4 και 5-5-2017, από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, συνελήφθησαν τριάντα ένας οδηγοί ταξί, για επέμβαση στον μηχανισμό ένδειξης της αξίας της διαδρομής (ταξίμετρο) και στις ταμειακές μηχανές των οχημάτων τους.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στους Σταθμούς Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού & Λιοσίων, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”, στην Πλ. Καραϊσκάκη, στην οδό Αχαρνών, στην Πλατεία Καλογήρων (Δάφνη) και στον Πειραιά. Ως προς τη μεθοδολογία δράσης, προέκυψε ότι, κατά περίπτωση, είχαν επέμβει σκόπιμα με ειδικές συνδεσμολογίες (καλωδιώσεις, διακόπτες, μαγνήτες):

Στις ταμειακές μηχανές, προκειμένου να μην προβαίνουν στην έκδοση φορολογικών αποδείξεων και να διαφεύγουν κατ’ αυτόν τον τρόπο της καταβολής των αναλογούντων φόρων και Στα ταξίμετρα, αυξάνοντας πλασματικά την αξία του κομίστρου της διαδρομής.

Επιπρόσθετα κάποιοι εκ των συλληφθέντων δεν είχαν προβεί σε έναρξη βάρδιας εκμεταλλευτή, με αποτέλεσμα να μην εκδίδονται αποδείξεις παρόλο που το ταξίμετρο ήταν κανονικά σε λειτουργία.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, οδηγήθηκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου στους αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών, ενώ ενημερώθηκαν οι λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (Υπουργείο Οικονομικών, Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, Δ.Ο.Υ , Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης / Διεύθυνση Μετρολογίας) για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

pronews

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Συνελήφθησαν 31 οδηγοί ταξί για φοροδιαφυγή καθώς έκαναν «κόλπα» στα ταξίμετρα (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Κανονικά πρέπει να στραφούν νομικά εναντίον όσων έχουν συλληφθεί με στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών και της ΕΛΑΣ για φοροδιαφυγή, λαθρεμπόριο, απασχόληση με μαυρη εργασία αλλοδαπών, μη κοπη αποδείξεων κ.λ.π,....αυτοί που τους έχουν μειωθεί οι συντάξεις και οι μισθοί, γιατί με τη στάση τους αυτή οι προαναφερθέντες (φοροδιαφυγή), συνέβαλλαν στο να μειωθούν τα έσοδα του Κράτους με αποτέλεσμα να υποστούν μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και να τους ζητήσουν αποζημίωση ότι έχουν και δεν έχουν.
Παράλληλα όποιος συλλαμβάνεται για φοροδιαφυγή θα πρέπει να του απαγορεύεται από τούδε και στο εξής κάθε ελεύθερη επαγγελματική δραστηριότητα στην Ελλάδα, στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας και απέλαση από τη Χώρα για 10 χρόνια.
Για να δούμε τότε, θα κόβουν ή δεν θα κόβουν αποδείξεις?

1,61

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats