Το μάθατε για Αρτέμη Σώρρα; κατηγορείται λέει για την κατ' εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών!  εδώ γελάμε!!
Το μάθατε για Αρτέμη Σώρρα; κατηγορείται λέει για την κατ' εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών!  εδώ γελάμε!!

Βαρύτατες κατηγορίες απήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του ιδρυτή της ΜΚΟ-πολιτικής οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του, μετά το πέρας της έρευνας που διενεργήθηκε για τη δράση τους. Ο Αρτέμης Σώρρας κατηγορείται για την κατ' εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών, ότι διαθέτει αμύθητη περιουσία για να σβήσει το δημόσιο χρέος της χώρας αλλά και τα ιδιωτικά χρέη των πολιτών, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία. Παράλληλα, ο ανακριτής που ανέλαβε την υπόθεση εξέδωσε και ένταλμα σύλληψης του Αρτέμη Σώρρα.

Η δικογραφία για την υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή διαφθοράς, ο οποίος εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ήδη καταζητούμενου προέδρου της «Ελλήνων Συνέλευσις».
Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος των οκτώ αφορούν τα εξής αδικήματα:
- Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά του Δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

- Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
- Ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα.

Όποιος "δικαστής" θέλει να του στείλω μια μεγαλη λίστα ιστοσελίδων που έχω, να κάνει μήνυση αυτόβουλος για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ' εξακολούθηση και με δόλο, μερικές εξ αυτών πολύ γνώστες και δηθεν "έγκυρες" !
Επίσης περιμενω να βγει απόφαση για εγκληματική οργάνωση σε ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΚΤΛ(αποδεδειγμένα εγκληματικές οργανώσεις),καθώς και άμεση σύλληψη των φανατικών οπαδών τους, ως εγκλήματα στοιχειά και αποτελούν και δημόσιο κίνδυνο να κυκλοφορούν ελεύθεροι (πόσο μάλλον να κάνουν και παιδιά), ειναι μαζεμένοι σε σελίδες facebook τύπου , έναν έναν μπορεί να τους βρείτε με ονόματα.

Επίσης να συλληφθούν άμεσα ολα τα μεγάλα στελέχη κύριος ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ για την κατ' εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών!και επαναφορά θανατικής ποινής που την κατάργησαν ύπουλα οι όμοιοι τους ,οι Σπαρτιάτες τους προδότες τους πετούσαν στο Καιάδα! προδότες γεννούν προδότες!και γίνεται φαύλος κύκλος .

Τελευταία νέα :Κατέκλυσαν τα δικαστήρια Πάτρας οι οπαδοί του Σώρρα!! Να πούμε και για τους οπαδούς-ζώα που ψήφιζαν 40 χρόνια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ) κλπ, που εν γνώσης τους και μη (ακόμα χειρότερα) ότι βγάζουν απατεώνες που ρήμαξαν παιδεία, υγεία, πολιτισμό. Αναρωτιέμαι αυτοί είναι περισσότερο λογικοί άνθρωποι από τους οπαδούς του Σώρρα; , ωραία "δημοκρατία" και δικαιοσύνη έχετε....! τους ενόχλησε το "οικονομική ζημιά στο δημόσιο"!! και άλλοι που έχουν καταστρέψει την χώρα ελεύθεροι! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

thevείπε...

Δεν τον βρήκανε οι ανίκανοι και προχωράνε στο Plan B, ... οι κουφάλες. Για τα δικά τους παραμύθια που μας 'δένουν' για 100 χρόνια και που ξεπουλάνε τον εθνικό μας πλούτο ποιος θα διατάξει να γίνει έρευνα;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications