19 Μαΐ 2017

Αμερικανικά αεροσκάφη βομβάρδισαν δυνάμεις του Άσσαντ

Αμερικανικά αεροσκάφη βομβάρδισαν δυνάμεις του Άσσαντ

Αμερικανικά αεροσκάφη βομβάρδισαν κομβόι σιτικής πολιτοφυλακής η οποία πρόκειται στην συριακή κυβέρνηση, αναφέρουν πληροφορίες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την επίθεση –η οποία χαρακτηρίστηκε ως αμυντική ενέργεια- έχουν καταστραφεί άρματα μάχης, Α/Κ Α/Α συστήματα ZSU-23 και φορτηγά.

Η επίθεση έγινε κοντά στην πόλη At Tanf. Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για ποιο λόγο τα αμερικανικά αεροσκάφη προχώρησαν σε αυτή την επίθεση αλλά εάν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν τότε θα πρόκειται να μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη η οποία θα δοκιμάσει για άλλη μια φορά τις σχέσεις των ΗΠΑ με την Ρωσία.

Όπως αναφέρει το ρωσικό Sputnik η επιχείρηση των αμερικανικών αεροσκαφών έγινε κοντά στην πόλη Tanf όπου αμερικανικές και βρετανικές ειδικές δυνάμεις εκπαιδεύουν «Σύρους μετριοπαθείς» αντάρτες κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία και το Ιράκ.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι επρόκειτο για αμυντική ενέργεια προκειμένου να διασφαλιστούν "ειδικές δυνάμεις των ηΠΑ στην περιοχή".

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αμερικανικά αεροσκάφη βομβάρδισαν δυνάμεις του Άσσαντ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats