Τσίπρας εναντίον Τσίπρα: Καλεί σε ξεσηκωμό εναντίον του για το 4ο Μνημόνιο!
Τσίπρας εναντίον Τσίπρα: Καλεί σε ξεσηκωμό εναντίον του για το 4ο Μνημόνιο!

Ακόμα και ο πιο αφελής πολίτης αυτού του τόπου έχει καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στόχευε να διορθώσει αδικίες και να βοηθήσει τους αδύναμους, αλλά εκμεταλλεύθηκε την κρίση για να γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας, Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Παυλόπουλος υπουργοί Οικονομικών ο αλήστου μνήμης Βαρουφάκης κι ο Τσακαλώτος και πάει λέγοντας …

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς ότι βασικός πυλώνας της σωτηρίας του έθνους από την Αριστερά ανεδείχθη ο Πάνος Καμένος που στηρίζει το όλο εγχείρημα, η εικόνα ολοκληρώνεται με τον μελαγχολικότερο τρόπο.

Το τι έχει κοστίσει στη χώρα όλος αυτός ο πολιτικός θίασος που πρωταγωνιστεί σε μια κωμικοτραγικών διαστάσεων επιθεώρηση φαίνεται πρωτίστως στις ζωές μας – ωστόσο τον ακριβή λογαριασμό θα τον καταβάλλουμε για δεκαετίες!

Αυτά που μαθαίνουμε τώρα στην πιο ιλαρή τους εκδοχή είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ενοχλημένος από την μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης και ότι…. συμφωνεί μαζί του και ο Τσίπρας. Η ηγεσία της Κουμουνδούρου ανακοίνωσε την απίθανη απόφαση της να διαδηλώσει εναντίον των μέτρων που ετοιμάζεται να ψηφίσει η κυβέρνηση στην βουλή και – μάλιστα- καλεί σε λαϊκό ξεσηκωμό την Πρωτομαγιά!

Αυτά, βέβαια δεν γίνονται ούτε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας στον κινηματογράφο. Ωστόσο, παρά την εξακριβωμένη έφεση του ΣΥΡΙΖΑ στο γελοίο, μας κυβερνούν άνθρωποι που παραβλέπουν ότι οι πολίτες αντιμετωπίζουν σοβαρά την ζωή τους και δεν αστειεύονται με το μέλλον των παιδιών τους.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο επώδυνο και πιο επικίνδυνο από την επιβολή του παραλογισμού στην καθημερινότητα ενός λαού. Όταν το προφανές διαστρεβλώνεται, η δημοκρατία καταλύεται. Όλη αυτή η κατάσταση που διαμόρφωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη.

Το ότι ο Τσίπρας διαδηλώνει εναντίον του Τσίπρα δεν είναι μια γελοία στιγμή από τις πολλές της κυβέρνησης. Είναι η εισαγωγή στον ολοκληρωτισμό που ξεκινά από την εμφανή προσπάθεια υπονόμευσης της λαϊκής διαμαρτυρίας. Είναι η ιδεολογική απέχθεια της κυβέρνησης απέναντι στον κριτικό λόγο , απέναντι σε κάθε είδους κριτική.

Είναι ένα ηχηρό πλήγμα κατά του πολιτεύματος της Δημοκρατίας και γενικότερα όλων των προοδευτικών επιτευγμάτων και κατακτήσεων του δυτικού πολιτισμού που θεμελιώθηκε πάνω στον Ορθό Λόγο – και στην χώρα μας ο Ορθός λόγος έχει τεθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ … υπό διωγμόν!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Ωραία. Στο Σύνταγμα όλοι λοιπόν και να μην φύγουν απο κει αν δεν αλλάξουν τα πράγματα και με την ανοχή του Τσίπρα. Να κάτσουν μπροστά στα ΜΑΤ και να πουν ό Τσίπρας είπε να κατέβουμε. δεν πάμε πουθενά. Και να γίνει της Πουτ+ν+ς.
ποιοί όμως αυτοί?
Ήδη την έχουν κοπανίσει για τα χωριά τους. Ειναι δειλοί οι νεοέλληνες
και δεν αξίζουν καμιά καλή τύχη.

1,61

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications