Το σκάφος σε σχήμα σβάστικας 卐 στην σελήνη που έγινε αφορμή για την ταινία Iron Sky

Όλοι οι ηλίθιοι χαμηλής νοημοσύνης λένε τα ίδια για τους πρωτοπόρους εθνικοσοσιαλιστές(ναζι)!Ακριβώς επειδή ήταν κλάσης ανώτεροι και δεκαετίες μπροστά από την εποχή τους, ήξεραν τη μυστική δράση των Εβραίων σε αυτόν τον κόσμο! αυτο δεν μπορεί να το καταλάβει κάνεις; ποιοι είστε όλοι εσεις που λέτε τα γνωστά περί ναζι; ένα τίποτα ειστε μπροστά τους! μαϊμούδες οπως έδειξε ένα πείραμα με τις μαϊμούδες: γίνονται υπερασπιστές ενός κανόνα, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο. Γιατί «έτσι βρήκαν τα πράγματα»...

Είστε τοσο ηλίθιοι και κατώτεροι πολλοί σε ολο τον κόσμο, που ακόμα και να σας πουν 1-2 στοιχειά απο αυτα που ήξεραν τότε, δεν μπορεί να τα κατανοήσει ο εγκέφαλος σας! και θα τα απορρίψει ως θεωρίας συνωμοσίας!

Δείτε αυτο το διανοητά κατώτερο, ενώ εχει κανει ολόκληρο ποστ με την τεχνολογία που βρήκαν έτοιμη απο τους ναζι, και έχουν έως σήμερα μετά απο 80 χρονιά δεν έχουν κάνει καμία σημαντική πρόοδο, δεν αγγίζουν καν αυτα που έκαναν οι "ναζι", το τεράστιο τεχνολογικό άλμα σε ούτε 10 χρονιά! όταν ελευθερώθηκε απο την μασονία η χωρα! και οτι τεχνολογία είχαν ηταν πάλι απο Γερμανούς και γύρο περιοχές της Ευρώπης οπως ο tesla,(ϟϟ)και οπού είχαν λιγότερες ισλαμικές εισβολές το μεσαίωνα ..

Τους αποκαλεί μπάσταρδους! και ξεχειλίζει απο μίσος! το οτι ειναι ίδια ράτσα με τους κομμουνιστες αριστερούς εδώ δεν ειναι τυχαίο!,(οπως καλα του σχολιάζει κάποιος οτι σημερα έχουν όλη την απίστευτη τεχνολογία απο τους ΝΑΖΙ!και πως πολέμησαν για την πατρίδα τους! ), την ίδια ώρα που απολαμβάνει ναζιστική τεχνολογία, μηχανές jet, βαλλιστικοί πύραυλοι, τηλεκατευθυνόμενοι πύραυλοι μεσώ υπερύθρων, τα πρώτα ελικόπτερα στην ιστορία, τεχνολογία όπλων,που δεν έχει ξεπεραστεί έως σήμερα! πυρηνική ενεργεία!(οι Αμερικανοί έλεγαν οτι το ανακάλυψαν αυτοι! όταν την βρηκαν έτοιμη) και ενα σορό αλλα, σε ολους τους τομείς κρυφά και φανερά! απο θέματα υγείας ιατρικής έως τεχνολογία τροφίμων! ίσως και τα ολοκληρωμένα κυκλώματα!το γεγονός οτι μετά το 1945 έγινε η "έκρηξη" τεχνολογίας που έκλεψαν απο την ισοπεδωμένη Γερμανία! λέει πολλά!αλλα δεν ειναι το θέμα αυτό!

Στον αρχαίο κόσμο η σβάστικα ηταν μυστικιστικό σύμβολο, καλής τύχης,ηταν ευρέως γνωστό ως ένα σύμβολο αγάπης, της ζωής, της τύχης του φωτός. Η σβάστικα εμφανίστηκε στους Μάγια , Αζτέκους , Ίνκας, Viking, Ινδία, Θιβέτ, Κινέζους, Χετταίους, Έλληνες. Ανακαλύφθηκε στα ερείπια της αρχαίας πόλης της Τροίας.

Κοσμική Προέλευση; ναι! ποιοι εχουν καταγωγή απο άνωθεν σύμφωνα με τα αρχαία κείμενα;
Η λέξη «σβάστικα» προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη svastika σημαίνει «καλό θετικό». Σύμφωνα με τον Carl Sagan στο βιβλίο του το 1985, μπορεί να υπάρχει κοσμική προέλευση της σβάστικας. Η χρήση της ηταν σε όλο τον κόσμο κάποτε. Ένα αρχαίο κινεζικό κείμενο που περιλαμβάνει σχέδια ενός κομήτη(?)κατά το έτος 168 π.Χ. μοιάζει με σβάστικα, πέρασε αρκετά κοντά απο την Γη. Ο "κομήτης" μάλλον ηταν ένα διαστημικό σκάφος!αυτο που δεν λέει ο Carl Sagan! ειναι αδύνατο ενα κομμάτι βράχου να σχηματίσει σβάστικα με κάθε τρόπο! . Είναι προφανές ότι ένα τέτοιο θέαμα στον ουρανό, θα είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.

Το παρακάτω βίντεο ανέβηκε στις 19 Ιουλ 2011, η ταινία Iron Sky: Ημερομηνία κυκλοφορίας 11 Φεβρουαρίου 2012 πως ρε ηλίθιοι ειναι απο την Iron Sky? γιατι δεν κάνατε μια μικρή ερευνά να δείτε οτι εκτός απο διάφορα βίντεο μετά το 2012, υπήρχαν και πριν απο την ταινία, που δείχνουν την σβάστικα στο φεγγάρι? για την ακρίβεια, αυτη η ανακάλυψη έδωσε την έμπνευση για την ταινία!(και ούτε την εχω δει καν, γιατί έχει σκοπό να γελοιοποιήσει ολο το θέμα και τους "ναζι"κλασική τακτική τους, άλλα δεν είπαν πότε που πήγαν ο Xitler η Μaria Οrcsis η οποία καταζητούνταν επι δεκαετίες! και πολλοί άλλοι που δεν βρέθηκαν πότε!) στα μάτια ενός σκεπτόμενου μοιάζουν με ζωα όλοι αυτοί ουγκα ουγκα! που πάντα πετάγονται να που το "θεωρίας συνωμοσίας" οτι ξεφεύγει απο την κατανόηση τους! η το "θεϊκό" τι πίνεις!σοβαρά επιχειρήματα ! λόγο οτι υστερούν πνευματικά και διανοητικά έχουν πάντα την εύκολη λύση:"θεωρίας συνωμοσίας" ! φαντάσου αυτούς τους διανοητικά ανάπηρους πριν 200 χρονιά, τι θα έλεγαν για την σημερινή τεχνολογία! που παράδοξος όλοι εχουν αφρικάνικη καταγωγή απο αυτούς που λένε "θεωρίας συνωμοσίας" συνεχεία, γιαυτό και δεν υπάρχει ούτε ένας Αφρικανός επιστήμονας!!

Το βιντεο δείχνει και εναν αστροναύτη οτι δήθεν πήγαν στο φεγγάρι με μασονικό σύμβολο! η αλήθεια ειναι οτι απαγορεύεται να πάνε εκεί! πόσο μάλλον για λογαριασμό μασόνων!και που πήγαν στο διάστημα πολύ τους ειναι χάρη στην τεχνολογία των Γερμανών φυσικά, ένα τίποτα θα ηταν η μασόνο-ΝΑΣΑ χωρίς τον Βέρνερ φον Μπράουν! η μονή "καθαρή" περιοχή απο κατώτερους έως το 1945, και ελεύθερη απο μασονικά δεσμά πάλι έως το 1945, αλλα μας ενδιαφέρουν οι εικόνες απο τους δορυφόρους...:

Όλοι οι ηλίθιοι χαμηλής νοημοσύνης λένε τα ίδια για τους πρωτοπόρους εθνικοσοσιαλιστές(ναζι) οχι τυχαία! ειναι σαν τον τσοπάνη με τα πρόβατα , κάνουν και υιοθετούν οτι λέει ο τσοπάνης! γιαυτό το λόγο ακολουθούν το δόγμα του τσοπάνη, αριστερά, κομμουνισμός μαρξισμός! ολα εβραϊκά! "φασίστας ναζι αντισημίτης" Εβραίος! τα λέει δεν τα λέω εγώ! εδω το σχετικό βιντεο να πάνε να το βρουν να τον πουν "ναζι" οι χρήσιμοι ηλίθιοι ζωώδες κομμουνιστες, μην τα λένε αυτα μονο σε βίντεο της Χ,Α και οπού σταθούν και οπού βρεθούν, όλους τους μη ομοίους τους= ζωώδες κατώτερους ανθρώπους!

Τα ψάρια δεν ξέρουν οτι βρέχει! ούτε τι ηταν οι λεγόμενοι "ναζι" και γιατι ηταν έτη μπροστά απο την εποχή τους! και βέβαιος οχι μονο ηταν τεχνολογικά μπροστά, αλλα και σε θέματα μικροβιολογίας! γιαυτό ήξεραν τι ειναι οι λεγόμενοι κομμουνιστές!και τι προκαλεί το μπαστάρδεμα με αλλόφυλους και κατώτερους ζωώδες ανθρώπους! τι ιδεολογίες και βλακείες; τι θα πει ιδεολογία; να ακολουθείς ως πρόβατο οτι λέει το δόγμα; μα αυτο ειναι προβατισμός!να πως ελέγχεις χιλιάδες χαμηλής νοημοσύνης λοιπόν! αυτοι είστε όλοι εσεις οι "έξυπνοι"!

Οι φωτογραφίες ειναι απο το παλιό σοβιετικό Πρόγραμμα Luna, από τα τέλη της δεκαετίας του 1950, του 1960 και στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και οχι απο την Iron Sky γιαυτό εχουν κακή ποιότητα,σύμφωνα με τον Scott Waring, αυτές οι φωτογραφίες ειναι απο τις αποστολές του σοβιετικού Luna και δείχνουν: ενα εξωγήινο σκάφος σε σχήμα σταυρού και διάφορα ξένα αντικείμενα στη Σελήνη, τα οποία δείχνουν στοιχεία εξωγήινης παρουσίας στο φυσικό δορυφόρο της Γης.

Ο ίδιος επισημαίνει μια ανακάλυψη πριν από μερικά χρόνια ,εξωγήινα σκάφη σε σχήμα σβάστικας, σταθμευμένα στη σεληνιακή επιφάνεια! κατα τα άλλα όμως ειναι απο την Iron Sky! γιατι ετσι τους βολεύει! ο Ν.Χρουτσόφ:«Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα» τέλος η αγνεία σκοτώνει! επίτηδες δεν βάζω πολλά στοιχειά, αλλα ένα τελευταίο :η σβάστικα 卐 ειναι ελληνικό σύμβολο και δεξιά και αριστερα! που ηταν σε ολο τον κόσμο οπως ηταν και κάποτε οι αρχαίοι Έλλην!οποιος λέει κάτι άλλο η ειναι ενα ανθρωποειδές ζώο, η τσιράκι η άπλα ηλίθιος! και δεν το 'έκλεψαν' οι κακοί "ναζι"έως το μεγάλο μπαστάρδεμα το 1945!, μήπως το έκλεψαν και οι Ρώσοι προς Ευρώπη μεριά, που το είχαν πριν την επανάσταση των μπολσεβίκων και τους κατάσφαξε ο Στάλιν?? ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications