Συγκλονίζει ο θείος της 7χρονης στην Αχαΐα: Το αυτοκίνητο ήρθε με μεγάλη ταχύτητα και σκότωσε το παιδί (vid)
Συγκλονίζει ο θείος της 7χρονης στην Αχαΐα: Το αυτοκίνητο ήρθε με μεγάλη ταχύτητα και σκότωσε το παιδί

Καταγγέλλει ότι το αυτοκίνητο που χτύπησε την ανιψιά του είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα η οδηγός να μην μπορεί να αντιδράσει

Ο βουβός πόνος για τον επιτάφιο έγινε κραυγή όταν η 7χρονη Νικολίτσα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη διασταύρωση -καρμανιόλα της εθνικής οδού Πατρών Πύργου. Οι κραυγές της μητέρας της έσπασαν τη σιωπή λίγη ώρα πριν φτάσει με τα τέσσερα παιδιά της στην εκκλησία για τη περιφορά του επιταφίου .

Η πολύτεκνη μητέρα έχασε από τον έλεγχο της, το 7χρονο κορίτσι της που άρχισε να τρέχει χωρίς όμως να δει το διερχόμενο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η οδηγός του οχήματος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, δεν μπόρεσε να φρενάρει το αυτοκίνητο το οποίο σταμάτησε λίγα μέτρα αργότερα, αφού πρώτα χτύπησε το κορμάκι της άτυχης Νικολίτσας.

Ο θείος του άτυχου κοριτσιού,Νίκος, καταγγέλλει ότι το αυτοκίνητο που χτύπησε την ανιψιά του είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα η οδηγός να μην μπορεί να αντιδράσει και να σταματήσει το αυτοκίνητο όταν η 7χρονη ξέφυγε από τα χέρια της μαμάς της .

"Η νύφη μου πήρε τα τέσσερα παιδιά της για να πάει στην Εκκλησία, στον επιτάφιο και ενώ περίμεναν να περάσουν το δρόμο, το πιο μικρό παιδάκι της, η 7χρονη Νικολίτσα, της ξέφυγε από τα χέρια. Εκείνη τη στιγμή ερχόταν το αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα και το σκότωσε το παιδί".

Η οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια,αλλά αφέθηκε αργότερα ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications