15 Απρ 2017

Η διαφήμιση που αποσύρθηκε σε χρόνο ρεκόρ (video)

Η διαφήμιση που αποσύρθηκε σε χρόνο ρεκόρ (video)

Οι διαφημιστές θεωρούν ότι έχουν πετύχει το στόχο τους αν τα μηνύματά τους προκαλέσουν συζήτηση ή ακόμη και αντιδράσεις. Στην περίπτωση όμως του Hyundai ix35 Fuel Cell η εξέλιξη δεν ήταν η αναμενόμενη για την κορεατική εταιρεία.

Η διαφήμιση δείχνει έναν μεσήλικα άντρα να κάθεται στο δεξιοτίμονο ix35 μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του. Μέσω σωλήνα έχει συνδέσει την εξάτμιση με την καμπίνα των επιβατών σε μία προφανή απόπειρα αυτοκτονίας. Μετά από λίγο όμως ανοίγει την πόρτα του γκαράζ, καθώς συνειδητοποιεί ότι το SUV με κυψέλες καυσίμου δεν εκπέμπει καυσαέρια στο περιβάλλον, αλλά απλά νερό.

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες, με χαρακτηριστικότερη αυτή μίας νεαρής Βρετανίδας, η οποία εργάζεται σε διαφημιστική εταιρεία και της οποίας ο πατέρας είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο όταν εκείνη ήταν παιδί. «Λυπούμαστε βαθύτατα για όσους έχουν εμπλακεί σε μία ανάλογη τραγωδία και ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε η διαφήμιση», ανέφερε η Hyundai σε γραπτή της ανακοίνωση.

Από την πλευρά της, η διαφημιστική εταιρεία Innocean Europe υποστήριξε ότι «η πρόθεση μας ήταν να δραματοποιήσουμε με υπερβολή το προτέρημα του προϊόντος, ελπίζοντας σε θετική έκβαση. Προφανώς κάναμε λάθος και ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη». Η διαφήμιση αποσύρθηκε όμως στο youtube “θριαμβεύει” καιρό τώρα…

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η διαφήμιση που αποσύρθηκε σε χρόνο ρεκόρ (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats