15 Απρ 2017

Ο Ουμίτ Γιαλίμ ζητά να δικαστεί για «προδοσία» ο Ερντογάν επειδή άφησε στην Ελλάδα 18 «τουρκικά νησιά»

Ο Ουμίτ Γιαλίμ ζητά να δικαστεί για «προδοσία» ο Ερντογάν επειδή άφησε στην Ελλάδα 18 «τουρκικά νησιά»

Την εκδίκαση των σημερινών κυβερνώντων της Τουρκίας για προδοσία της πατρίδας επειδή «άφησαν τα νησιά μας στην Ελλάδα» ζητά ο πρώην ΓΓ του Υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας απόστρατος συνταγματάρχης Ουμίτ Γιαλίμ.

Ο απόστρατος συνταγματάρχης ισχυρίζεται ότι τα τελευταία 13 χρόνια «18 τουρκικά νησιά» στο Αιγαίο «καταλήφθηκαν στρατιωτικά» από την Ελλάδα και πρέπει να δικαστούν οι πρωθυπουργοί, Υπουργοί Εξωτερικών, Εσωτερικών και Συγκοινωνιών της εποχής αυτής.

Με αίτημά του στην τουρκική εθνοσυνέλευση ζητά την εκδίκασή τους με την κατηγορία της προδοσίας της πατρίδας. Την επιστολή την έστειλε στον ΓΓ της τουρκικής εθνοσυνέλευσης Αλί Κουμπουζόγλου.

Στην επιστολή αναφέρεται ότι εδώ και 13 χρόνια κυματίζει ελληνική σημαία στα νησιά αυτά που είναι «τουρκικά» και πως η Τουρκική Δημοκρατία υπό τον Ερντογάν και το ΑΚΡ απομονώθηκε από την θάλασσα του Αιγαίου και περιορίστηκε στην Ανατολή.

«Ακόμη και ο Μπιναλί Γιλντιρίμ το 2015 μπήκε με διαβατήριο στο Koyun Adasi (Οινούσσες) που είναι στην εκλογική του περιφέρεια τη Σμύρνη, δηλαδή σε τουρκικό έδαφος, έχοντας την τουρκική σημαία στο σκάφος του και τοποθετώντας και την ελληνική σημαία. Στις Οινούσσες της Σμύρνης που μπήκε με ελληνική σημαία και διαβατήριο ο (Τούρκος) Πρωθυπουργός, ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας με τους στρατηγούς πήγε χωρίς διαβατήριο. Στα υπό κατοχή νησιά μας έχουν κτιστεί πολλές εκκλησίες. Οι παπάδες της εκκλησίας διορίστηκαν από τον Ρωμιό Πατριάρχη του Φαναριού Κωνσταντινούπολης. Στα νησιά δεν υπάρχει καν ένα τζαμί», αναφέρει.

Τα νησιά που «διεκδικεί» ο Ουμίτ Γιαλίμ κάποια είναι ελληνικά από τους Βαλκανικούς Πολέμους, δηλαδή εδώ και 100 χρόνια, κι άλλα ανήκουν στα Δωδεκάνησα.

Πρόκειται για πρωτοφανή μυθοπλασία, η οποία όμως έχει υιοθετηθεί πλήρως από την κεμαλική αξιωματική αντιπολίτευση της Τουρκίας για να ασκεί «πατριωτική κριτική» στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

*Στην κεντρική εικόνα ο Ουμίτ Γιαλίμ, καλεσμένος παλαιότερα σε τηλεοπτική εκπομπή, να εξηγεί με χάρτες ποια «τουρκικά νησιά» επί διακυβέρνησης Ερντογάν «κατέλαβε στρατιωτικά» η Ελλάδα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Ουμίτ Γιαλίμ ζητά να δικαστεί για «προδοσία» ο Ερντογάν επειδή άφησε στην Ελλάδα 18 «τουρκικά νησιά»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats