4 Απρ 2017

Στους δρόμους οι συνταξιούχοι, όταν ψήφιζαν με τα 2 χεριά τα γνωστά κόμματα επι χρονιά!και τελευταία ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ!

Συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά) έχουν προγραμματίσει για σήμερα το πρωί οι συνταξιούχοι της Αθήνας που διαμαρτύρονται για τις μειώσεις στις συντάξεις και το αφορολόγητο.

Οι συνταξιούχοι καλούνται να συμμετέχουν από το ΠΑΜΕ και στις συγκεντρώσεις που έχει προγραμματίσει για τις 7 Απριλίου, ημέρα που πιθανολογείται να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος.

Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στην Ομόνοια, στον Πειραιά στις 18:30 στην πλατεία Καραϊσκάκη, και στη Θεσσαλονίκη στις 19:00 στο άγαλμα Βενιζέλου.

Ο σύλλογος συνταξιούχων περιγράφει τα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν δηλαδή τη μείωση του αφορολόγητου και την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς ως «ιδιαίτερα βάρβαρα».

«Η κυβέρνηση ετοιμάζει πογκρόμ κατασχέσεων περιουσιακών στοιχείων των λαϊκών στρωμάτων, που αδυνατούν να αποπληρώνουν τα χρέη και δάνεια προς τις τράπεζες και την εφορία», αναφέρει επίσης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Στους δρόμους οι συνταξιούχοι, όταν ψήφιζαν με τα 2 χεριά τα γνωστά κόμματα επι χρονιά!και τελευταία ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
ΟΠΟΙΟΣ -Α ΕΧΕΙ ΓΕΡΟΝΤΙ-ΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΥΠΝΩΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΞΕΝΙΑ

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: