4 Απρ 2017

Αυτός δεν πρέπει να ειναι καλά:«ανέβασε» φώτο του γιου του ο πατέρας που έχασε την οικογένειά του στο δυστύχημα με την Πόρσε!

Αυτός δεν πρέπει να ειναι καλά στα μυαλά:«ανέβασε» φώτο του γιου του ο πατέρας που έχασε την οικογένειά του στο δυστύχημα με την Πόρσε!

Ο τρίχρονος γιος του Υπάτιου Πατμάνογλου που χάθηκε μαζί με την μητέρα του Αποστολία, εικονίζεται στην πόρτα του μοιραίου Civic που διαλύθηκε όταν έπεσε πάνω του σαν βλήμα το ανεξέλεγκτο Porsche

Μία φωτογραφία του μόλις 3 ετών γιου του, ο οποίος χάθηκε τόσο άδικα στο τραγικό δυστύχημα με την Πόρσε που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο πατέρας της οικογένειας, Υπάτιος Πατμάνογλου.

Ο άνδρας που είδε μπροστά στα μάτια του να χάνεται μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου ολόκληρη η οικογένειά του, εκφράζει τον πόνο του για τον γιο και τη σύζυγό του, ανεβάζοντας μίας ακόμη φωτογραφία με το μικρό παιδί να στέκεται στην πόρτα του μοιραίου οχήματος.

Πριν λίγες εβδομάδες, ο Υπάτιος Πατμάνογλου με τη σύζυγό του και τον γιο του, ταξίδευαν στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, όταν σταμάτησαν σε πάρκινγκ για μία φυσική τους ανάγκη. Δευτερόλεπτα μετά, μία Πόρσε βγήκε εκτός ελέγχου και έπεσε πάνω στο σταθμευμένο όχημα με ιλιγγιώδη ταχύτητα, κόβοντας το νήμα της ζωής της μητέρας, του παιδιού και των δύο νεαρών επιβατών του σπορ αυτοκινήτου. Ο Υπάτιος Πατμάνογλου άκουσε μία ισχυρή έκρηξη, αλλά ήταν αδύνατον να αντιδράσει...

Πως γίνεται να βγαίνει σε ολα τα κανάλια απο το πρώτο λεπτό, και να έχεις άποψη για το ποσά χιλιόμετρα πιάνει μια πορσε ,να δικαιολογεί αυτόν που σκότωσε την οικογένεια του; λίγο περίεργο ακόμα και αν δεν θέλεις να δείξεις κάτι, δεν θα έβγαινες καν σε κάμερες,αυτός έβγαινε λες και δεν τρέχει τίποτα! τωρα ανεβάζει και φώτο! η τόσο πολύ αναίσθητος ειναι, η κάτι άλλο τρέχει!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

3σχόλια:

Αυτός δεν πρέπει να ειναι καλά:«ανέβασε» φώτο του γιου του ο πατέρας που έχασε την οικογένειά του στο δυστύχημα με την Πόρσε!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΛΕΩ.ΠΙΘΑΝΩΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΖΑΜΠΟ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑΔΑΚΙ.ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΑΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΣΑΛΤΑΡΕΙ.ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟ!
ΞΕΝΙΑ

Στις φωτογραφίες του συγκεκριμένου με την 'γυναίκα του' που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βλέπεις τουλάχιστον τρεις τέσσερις διαφορετικές γυναίκες με παρόμοια χαρακτηριστικά, άλλες με θολωμένα τα μάτια λες και πρόκειται για καμία υπόδικο, και άλλες από αυτές τις φωτογραφίες είναι μονταρισμένες δηλ ο Πάτμαν μπαίνει τσόντα στη θέση κάποιου άλλου κυρίου.

no imageΑνώνυμος

αλοιμονο σ' αυτους που εφυγαν ο συγκεκριμενος με τοσο ''καημο''βγηκε στα καναλια και εδινε συνεντευξεις .

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: