29 Απρ 2017

Πρώτο θέμα η δημιουργία «cyborg» εργαζόμενων στην Ευρώπη – ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτο θέμα η δημιουργία «cyborg» εργαζόμενων στην Ευρώπη – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την βελγική εταιρεία Newfusion, στην οποία στην συνέχεια αναφέρθηκε ακόμα και το Euronews, στην οργουελική καινοτομία αποφάσισε να προχωρήσει και η σουηδική εταιρεία «Epicenter».

Πλέον η υπόθεση έναρξης εμφύτευσης μικροτσίπ σε εργαζόμενους στην Ευρώπη έχει γίνει θέμα σε μεγάλες εφημερίδες και γνωστούς αρθρογράφους.

«Η σύριγγα «κυλάει» μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη. Στη συνέχεια, με ένα κλικ, ένα μικροτσίπ εγχέεται στο χέρι του εργαζόμενου. Ένα ακόμη «cyborg» δημιουργήθηκε».

Με αυτόν τον ιδιαίτερα παραστατικό τρόπο ξεκινά το δημοσίευμα των «Los Angeles Times» για την πρακτική εμφυτευμάτων μικροτσίπ σε εργαζόμενους από εταιρείες.

«Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες νέες τεχνολογίες», συνεχίζει το άρθρο, «τίθενται ζητήματα της ασφάλειας και της προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Παρά το γεγονός ότι τα τσιπ είναι βιολογικά ασφαλή, τα δεδομένα που παράγουν μπορούν να δείχνουν πόσο συχνά έρχονται στην δουλειά τους οι εργαζόμενοι ή κάθε τι που αγοράζουν.

Σε αντίθεση με τις πιστωτικές κάρτες και τα smartphones από τα οποία μπορούν να συλλεχθούν τα ίδια στοιχεία, ο άνθρωπος που θα έχει εμφυτευμένο ένα τέτοιο τσιπ δεν θα μπορεί να το αποχωριστεί».

Με λίγα λόγια ο πολίτης-εργαζόμενος θα παρακολουθείται 24 ώρες το 24ωρο! Αυτά γράφουν οι εφημερίδες! Το θέμα παραμένει στην επικαιρότητα ακόμα και σε τηλεοπτικούς σταθμούς ανά τον κόσμο!

Ο συνεργάτης πασίγνωστης Δικηγορικής Εταιρείας Απασχόλησης, Peter Cullen, αναφέρεται σε διάφορες εταιρείες, οι οποίες έχουν ξεκινήσει την εμφύτευση μικροτσίπ σε εργαζόμενους, θίγοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της εν λόγω ενέργειας.

Φυσικά και ο ίδιος στέκεται στην απόλυτη παραβίαση της ιδιωτικότητας, παρά τις διευκολύνσεις που ενδεχόμενα προσφέρει το μικροτσίπ στην καθημερινότητα, καταλήγοντας πως το τίμημα είναι η παρακολούθηση 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ευτυχώς υπάρχουν οι φωνές που ξεπερνούν τους όποιους εγκάθετους θέλουν να επιβάλλουν το τσιπάρισμα ανθρώπων στην Ευρώπη και όλον τον κόσμο και φυσικά δίνουν ηχηρό ράπισμα σε όσους θέλουν να «θάψουν» το θέμα, υποβοηθώντας κατά αυτόν τον τρόπο την παγκόσμια εξουσία να προχωρήσει αθόρυβα στα σχέδιά της.

Θυμηθείτε: ΒΙΝΤΕΟ: Εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη, έρχεται στην Ελλάδα

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πρώτο θέμα η δημιουργία «cyborg» εργαζόμενων στην Ευρώπη – ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats