29 Απρ 2017

Θα το πληρώσουμε ΑΚΡΙΒΑ το νέο Μνημόνιο: Δείτε τι ΕΡΧΕΤΑΙ…

Θα το πληρώσουμε ΑΚΡΙΒΑ το νέο Μνημόνιο: Δείτε τι ΕΡΧΕΤΑΙ…

Αλλάζουν όλα στα οικονομικά των Ελλήνων.

Οι "Δανειστές" έφυγαν σήμερα τα ξημερώματα, ωστόσο άφησαν πίσω τους τι παραγγελίες-εντολές τους,κάτι υπάλληλοι του τραπεζικού συστήματος με βάση το χρυσό ,που ανήκουν στους "εκλεκτούς" ειναι! γιατι πολύ δούλεμα πέφτει!καταρχήν όλη η ευρωπαϊκή ένωση ειναι δημιουργία των εκλεκτών! τολμάει να το πει κανεις απο αυτούς τους δήθεν ειδικούς;

Απαιτούν την ψήφιση νέου μεσοπρόθεσμου προγράμματος (2017-2020) που θα περιλαμβάνει εξορθολογισμό των επιδομάτων, που μεταφράζεται σε ριζική αναμόρφωση του συστήματος των οικογενειακών επιδομάτων με την ενοποίηση των επιδομάτων τέκνων, τριτέκνων, πολυτέκνων.

Κατάργηση των επιδομάτων που αλληλοκαλύπτονται από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Επανασχεδιασμό ή και πλήρη κατάργηση του επιδόματος θέρμανσης. Επανασχεδιασμός των αναπηρικών επιδομάτων.

Φυσικά σίγουρη θεωρείται η κατάργηση των όποιων φοραπαλλαγών έχουν μείνει και συνέχεια έχουν μισθοί και συντάξεις, κυρίως του δημοσίου.

Γενοκτονία = Σύμφωνα με το άρθρο 2 της Σύμβασης για την Πρόληψη και Καταστολή Εγκλημάτων Γενοκτονίας, η Γενοκτονία ορίζεται ως " ...οποιαδήποτε από τις παρακάτω πράξεις με στόχο τον μερικό ή ολικό αφανισμό μιας φυλετικής, εθνικής ή θρησκευτικής ομάδας, όπως:Σκόπιμη επιβολή συνθηκών ζωής με στόχο το φυσικό αφανισμό, ολικό ή μερικό, μελών της ομάδας.... Επιβολή μέτρων που αποσκοπούν στην παρεμπόδιση γεννήσεων εντός της ομάδας... Τι δεν κατάλαβες? δικοί τους νομοί ειναι!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Θα το πληρώσουμε ΑΚΡΙΒΑ το νέο Μνημόνιο: Δείτε τι ΕΡΧΕΤΑΙ…
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: