Ο ληστής του Φαλήρου κρυβόταν στην ντουλάπα και τον πρόδωσε η... μυρωδιά και η ανάγκη του!
Ο ληστής του Φαλήρου κρυβόταν στην ντουλάπα και τον πρόδωσε η... μυρωδιά και η ανάγκη του!

Ακούγεται απίστευτο αλλά ένας από τους ληστές που εισέβαλλαν στο σπίτι ηλικιωμένης στο Παλαιό Φάληρο κρυβόταν στην ντουλάπα για 14 ώρες.

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την παρουσία του από την… μυρωδιά! Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο δράστης από την αγωνία του αφόδευσε μέσα στην ντουλάπα και η έντονη δυσοσμία οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο.

Τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βγήκε από την «βρώμικη» κρυψώνα του, φέρεται να απείλησε με πιστόλι, τους ενοίκους που νωρίτερα είχε ληστέψει, όπως και άλλους ενοίκους που βγήκαν από τα διαμερίσματά τους για να δουν τι είχε συμβεί. Στη διαδρομή της διαφυγής απείλησε όποιον έβρισκε μπροστά του, βγήκε στον δρόμο χωρίς να γίνει αντιληπτός από αστυνομικούς και εξαφανίστηκε.

Αφού το έσκασε, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από την Άμεση Δράση, την ομάδα ΔΙΑΣ και την ΟΠΚΕ, ακόμα και αστυνομικοί σκύλοι αναζητούσαν τον ληστή στην περιοχή του Φλοίσβου και του Παλαιού Φαλήρου αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί δείγμα DNA από αυτό που άφησε πίσω του!

Στο μεταξύ ο Μολδαβός συνεργός του, που ενέχεται σε διπλή ανθρωποκτονία, ένοπλες ληστείες και κλοπές, ήταν ο νεκρός ληστής της ηλικιωμένης και της οικιακής βοηθού στο Παλαιό Φάληρο, μετά από πτώση κατά τη διάρκεια προσπάθειας διαφυγής του.

Την ίδια ώρα ο Ρώσος «Ιγκόρ», ένας από τους συνεργούς του που συνελήφθη είχε απασχολήσει για 36 ένοπλες ληστείες δημοσίων οργανισμών, χρηματαποστολών, τραπεζών, επιχειρήσεων και είχαν συλληφθεί μετά από επιχείρηση της ΕΚΑΜ, σε διαμέρισμα στην Αμφιάλη.

Ο Ρώσος είχε καταδικαστεί σε 17 χρόνια φυλάκισης, και σε πολλά περισσότερα ο Μολδαβός, ωστόσο εκμεταλλευόμενοι τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου είχαν καταφέρει να αποφυλακιστούν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications