3 Απρ 2017

Γιατί καταστράφηκε η Συρία ενώ στην Ελλάδα ξεπουλιέται το Σύμπαν και δεν ακούγεται κιχ;

Γιατί καταστράφηκε η Συρία ενώ στην Ελλάδα ξεπουλιέται το Σύμπαν και δεν ακούγεται κιχ;

Όταν από το πουθενά... μία χώρα που δεν ενόχλησε κανέναν, δέχεται απρόκλητη επίθεση από τη Δύση και τους αποκεφαλιστές μισθοφόρους της ...απλά και μόνο γιατί δεν γονάτισε στους Τραπεζίτες, δεν γονάτισε στο Ισραήλ και τις υπηρέτριες του Σιωνισμού.

Κρατική η Κεντρική Τράπεζα της Συρίας, Κρατικά τα Πετρέλαια... Στην Ελλάδα ξεπουλιέται το Σύμπαν και δεν ακούγεται κιχ.

Οι Έλληνες είναι σε αφασία... Δεν θέλουν τους πρόσφυγες αλλά φιλούν τα λερωμένα με αίμα χέρια αυτών που συνυπέγραψαν την επίθεση στη Συρία.

Και πάλι «συμπτωματικά» oι Rothschild μέσω του ECONOMIST... έδωσαν γραμμή στην παγκόσμια κοινότητα... Ο Bernard Henri Levy... ο αγγελιοφόρος τους... μεταφέρει τα μηνύματα στους αρχηγούς των μισθοφόρων... αυτών των δήθεν «Ισλαμιστών» που κατέσφαξαν χιλιάδες μουσουλμάνους στη Συρία με τη βοήθεια του Ισραήλ πάντα.

πηγή antizitro

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Γιατί καταστράφηκε η Συρία ενώ στην Ελλάδα ξεπουλιέται το Σύμπαν και δεν ακούγεται κιχ;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

Δεν ντρέπεστε να γράφετε τέτοιες ΨΕΦΤΙΕΣ!! Ποια αντιπολίτευση Κύριοι??Δυο πρώην Σύριοι Στρατηγοί που περνούν ζωή και κότα στην Γαλλία, ενώ η US, Eυρωπη, και Ισραηλ πληρώνουν τους μισθοφόρους για να μάχοντε, όταν ο Άσαντ εχει 85 της εκατό, την έγκριση του Σύριους Λαού? Και ούτε Καν λέτε ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΣΣΑΔ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ. ΤΟ 1967 το Ισραηλ έκλεψε απο την Συρία ενα μέρος των GOLAN HIGHT, OPOU εχουν ανακαλύψει κοιτάσματα πετρελαίου κτλ απίθανης αξία! Μια Εβραιικη μικρή Εταιρία απο το NEW JERSAY EKANE TIS ANASKAFES, KAI OI IDIOKTITES AYTHS EINAI OLLOI Προυχοντες Σιωνιςτες. Αυτός ειναι ο λόγος που θέλουν τον ΑΣΣΑΔ ΕΞΩ,,!Τα υπόλοιπα ειναι αρλούμπες.

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: