Ο Ευαγγελάτος ομολογεί ότι οι δημοσιογράφοι κάνανε θέματα αυτά που τους σερβίριζαν τα υπουργεία. Κατάλαβες τώρα ... (vid)
Ο Ευαγγελάτος ομολογεί ότι οι δημοσιογράφοι κάνανε θέματα αυτά που τους σερβίριζαν τα υπουργεία. Κατάλαβες τώρα ... (vid)

Εκείνη την εποχή όπως ομολογεί και ο ίδιος(για να μιλάμε ανοιχτά) όλοι οι δημοσιογράφοι έπαιρναν ότι θέμα τους σέρβιραν τα υπουργεία και μάλιστα τους έβαζαν και γαρνιτούρες για να τα υποστηρίξουν.

Τώρα όμως πάλι παίρνουν σερβιρισμένα θέματα αλλά αυτή την φορά όχι από τα υπουργεία αλλά από τους ίδιους που τους τα σερβίριζαν και πριν(όταν ήταν στα υπουργεία).

Θεωρώ φυσιολογικό τα υπουργεία να αποτελούν πηγή ειδήσεων για τους δημοσιογράφους,κάτι όμως που δεν το κάνουν για την σημερινή κυβέρνηση αφού όχι μόνο δεν αναφέρουν τις ειδήσεις των υπουργείων αλλά και τις διαστρεβλώνουν.

Θεωρώ μη φυσιολογικό αυτό που έκαναν πριν...να σερβίρουν με ευλάβεια ότι τους έδιναν τα υπουργεία και να το κάνουν σημαία γινόμενοι "Βασιλικότεροι του Βασιλέως"

Οπότε το ερώτημα είναι γιατί σερβίρουν τα θέματα πάντα από τους ίδιους ανθρώπους?

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Βγαίνουν τώρα δο παράξενοι τύποι και παραδέχονται ότι παραπλανούσαν με στημένες ειδήσεις τον Ελληνικό λαό και ο Εισαγγελέας απλώς τους ακούει.
Και τι να κάνει θα μου πεις? Αυτό που ορκίστηκε να κάνει.

1,61

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications