5 Απρ 2017

Το Ισλαμικό Κράτος χρήσιμων ηλίθιων και ανθρωπόμορφα κτήνη με μίασμα αποκάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ «ηλίθιο»

Το Ισλαμικό Κράτος χρήσιμων ηλίθιων  και ανθρωπόμορφα κτήνη  με μίασμα αποκάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ «ηλίθιο»

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS) κομμουνιστές της ΣΥΡΙΑΣ ιδιοι με τους αναρχικούς κομμουνιστές στην Ελλαδά σε ολα! υποστήριξε την Τρίτη ότι οι ΗΠΑ «κυβερνώνται από έναν ηλίθιο», αναφερόμενη στον Ντόναλντ Τραμπ.

Στα πρώτα επίσημα σχόλια της οργάνωσης σχετικά με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, από τότε που ανέλαβε τα προεδρικά του καθήκοντα, ο εκπρόσωπος Τύπου Άμπι Αλ Χασάν Αλ Μουχάτζερ δήλωσε:

«Εσείς (οι ΗΠΑ) έχει χρεοκοπήσει και οι αποδείξεις της πτώσης σας είναι ορατές διά γυμνού οφθαλμού».

«…Δεν υπάρχουν περισσότερες αποδείξεις ότι (σας) κυβερνά ένας ηλίθιος που δεν γνωρίζει τι είναι η Συρία ή το Ιράκ ή το Ισλάμ» τονίζει ο εκπρόσωπος των τζιχαντιστών σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα που διαδόθηκε μέσω της εφαρμογής (για κινητά τηλέφωνα) ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

Μιλάνε αυτα τα ανθρωπόμορφα τέρατα για Ντόναλντ Τραμπ , πως και δεν τον είπαν ναζι οπως των λένε τα αδελφια τους οι κομμουνιστες της Αμερικής? ενώ ο Ομπαμα που ηταν δικός τους ηταν έξυπνος! γιαυτό δεν εχει φτιάξει τίποτα πότε μαύρος, καμια εφεύρεση, σε ζούγκλες απολίτιστοι θα ζούσαν ακόμα, χωρίς την ευρωπαϊκή ανώτερη άρια φυλή! και αυτο δεν ειναι "ρατσιστικό" αλλα η αλήθεια! τα ίδια και οι κομμουνιστική φυλή μια μίξη απο σημιτικές και μογγολικές βάρβαρες φυλές! που έκανε εισβολή στην Ευρώπη!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το Ισλαμικό Κράτος χρήσιμων ηλίθιων και ανθρωπόμορφα κτήνη με μίασμα αποκάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ «ηλίθιο»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: