18 Απρ 2017

«Συναγερμός» από κρούσματα φυματίωσης στις φυλακές Αγίου Στεφάνου της Πάτρας

«Συναγερμός» από κρούσματα φυματίωσης στις φυλακές Αγίου Στεφάνου της Πάτρας

Αναβρασμός επικρατεί στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, μετά τις καταγγελίες κρατούμενων για κρούσματα φυματίωσης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.gr, τρεις κρατούμενοι, κατήγγειλαν πως συγκρατούμενοί τους νόσησαν από φυματίωση και μεταφέρθηκαν με αιμοπτύσεις και νοσηλεία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις καταγγελίες των κρατουμένων, από την πλευρά των φυλακών δεν έχει γίνει κάποια ενέργεια στην κατεύθυνση του ελέγχου για πιθανά άλλα κρούσματα ή της πρόληψης για αυτό και μεφράζεται ανησυχία σχετικά με το ενδεχόμενο διασποράς της νόσου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα που επικοινώνησε με τις φυλακές, πράγματι εντοπίστηκαν τρία κρούσματα φυματίωσης εκ των οποίων τα δύο διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Αθήνας και ένα τρίτο στο Ρίο.

Πληροφορίες από τις φυλακές αναφέρουν πως έχουν γίνει εμβόλια στους κρατούμενους και τα κρούσματα έχουν εντοπιστεί κατά τη διάρκεια ελέγχων που έγιναν στους κρατουμένους για την κατάσταση της υγείας τους οπότε δεν τίθεται θέμα ως προς την πρόληψη, ενώ επισημαίνει ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Συναγερμός» από κρούσματα φυματίωσης στις φυλακές Αγίου Στεφάνου της Πάτρας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: