28 Απρ 2017

Αγωνία για 29χρονη μητέρα τριών παιδιών από το Μενίδι που αγνοείται

Αγωνία για 29χρονη μητέρα τριών παιδιών από το Μενίδι που αγνοείται

Άφαντη παραμένει η 29χρονη Γιάννα Χατζημανωλάκη, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών που εξαφανίστηκε από τις 25 Απριλίου στο Μενίδι.

Η οικογένεια της αγωνιά ενώ ο σύζυγός της μιλώντας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη ανέφερε ότι θεωρούσε τον εαυτό της υπεύθυνο για την κακή κατάσταση των οικονομικών τους.

Ωστόσο η αδελφή της αγνοούμενης Αναστασία Χατζημανωλάκη μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε ότι είχαν υπόνοιες ότι η αδερφή της περνούσε κατάθλιψη.

«Απλά εξαφανίστηκε. Δεν μας είχε πει κάτι, δεν είχε να πάει κάπου. Δεν είπε τίποτα στον σύζυγό της. Δεν πήρε κλειδιά, δεν πήρε λεφτά, δεν πήρε τηλέφωνα, αυτοκίνητο, ούτε ταυτότητες. Έχουμε υπόνοιες ότι είχε αρχίσει να παθαίνει κατάθλιψη. Ψάχνουμε παντού…» ανέφερε.

Η ίδια πρόσθεσε « Είναι 29 χρονών η αδερφή μου, ξέρουμε ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ψυχολογικό, είχε χάσει πολλά κιλά το τελευταίο διάστημα.

Χθες ο σύζυγος της είπε σε εκπομπή που βγήκε, αν και εμείς είχαμε αντιρρήσεις, ότι θεωρούσε υπεύθυνο τον εαυτό της επειδή τα οικονομικά τους το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και τόσο καλά.

Ξέρω ότι είχανε θέματα οικονομικά όπως έχει όλος ο κόσμος, αλλά δεν γνώριζα ότι ήμασταν σε αυτό το σημείο. Το θέμα είναι να κάνουμε κάτι να βρεθεί. Έχει τρία παιδιά, 7,5 και 3 ετών αντίστοιχα».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αγωνία για 29χρονη μητέρα τριών παιδιών από το Μενίδι που αγνοείται
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications