28 Απρ 2017

Το απίστευτο και όμως αληθινό περιστατικό που Γυναίκα γεννάει άλογο σε εκκλησία!!

Το απίστευτο και όμως αληθινό περιστατικό που Γυναίκα γεννάει άλογο σε εκκλησία!!

Μπορεί να γίνει κατι τέτοιο; η επιστήμονες του βαράω προσοχή στην νέα τάξη θα πουν οχι κατά πάσα πιθανότητα!Η είδηση δεν ειναι νέα αλλά παλιά! τυχαία ανακαλύφθηκε απο το 2012! και έχει ως εξής:

Κάποιοι κάτοικοι του Μπενίν στην Νιγηρία… σοκαρίστηκαν όταν μια γυναίκα γέννησε ένα άλογο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στην εκκλησία, όταν οι πιστοί στην εκκλησία είδαν ένα άλογο αντί να κλαίει ένα μωρό.

Ο Γενικός Επίσκοπος της Εκκλησίας, Ευαγγελιστής Πλούτος Silva, ο οποίος αφηγήθηκε το άσχημο περιστατικό στους δημοσιογράφους, είπε οτι μια γυναίκα που αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά της, ουρλιάζοντας κατά τη διάρκεια της προσευχής, άρχισε να αιμορραγεί πριν από την γέννηση του αλόγου.

Ο Επίσκοπος Πλούτος είπε ακόμη ότι τα μέλη της εκκλησίας ήταν συγκλονισμένοι όταν η γυναίκα γέννησε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη διάρκεια της προσευχής υπήρχε μια γυναίκα με ένα θέμα και ότι κάτι εμπόδιζε τη μήτρα της. “Δεν μπορώ να το αγγίξω και δεν ξέρω αν το άλογο ήταν ήδη νεκρό ή όχι. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που είδα.Έχουμε δει ότι οι άνθρωποι κάνουν εμετό πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας μας, αλλά όχι αυτό το είδος του πράγματος.»

Με μια μικρή ερευνά η είδηση είναι σε όλο τον τύπο και τον ξένο και εγχώριο, και με τίτλους εκτός τους κλασικούς οπως:δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε, η μα υπάρχουν άτομα που πιστεύουν κάτι τέτοιο; (αυτός πρέπει να ήταν αριστερός ουγκ!) πάρα 1-2 φιλότιμες προσπάθειες στο εξωτερικό να το βγάλουν ως hoax η είδηση είναι αληθινή όπως είναι και σε μεγάλες γνώστες ξένες ιστοσελίδες!

Δεν βρήκα έναν "επιστήμονα" να δίνει μια εξήγηση για αυτό , ούτε βεβαία έναν από τους αυτοαποκαλουμένους ερευνητές! με λίγα λογία έχουμε ένα αληθινό γεγονός που πέρασε έτσι στο ντούκου! όλοι είδαν το δεντρό και κάνεις το δάσος! και όχι τυχαία! μα γίνονται αυτά; γιατί δεν κατάλαβες τι έκανε η "γυναικά" με το άλογο; και πως προέκυψε η θέλει πολύ μυαλό; η ειναι η πρώτη φορά που γίνεται με ζώα? η η τελευταία?

Αυτό εξηγεί πολλά, η διαδικασία είναι ίδια, μήτρα έχει το άλογο μήτρα και η γυναικά! τι εξηγεί; εκτός τα "τέρατα" στους λεγόμενους μύθους, και άλλα που δεν θα επεκταθώ, γεγονός είναι πάντως ότι πχ ένας μαύρος με μία ξανθιά θα βγάλουν "παιδί"!αν και είναι ένα εντελώς άλλο είδος που δημιουργήθηκε εντελώς διαφορετικά! και φαίνεται αυτό! , δεν έχει κοινά μεταξύ του, και όταν αλλάζει η δομή του αίματος, καταλαβαίνεις ποσά αλλάζουν!μονο ένας βλάκας δεν το βλέπει! από που να προέκυψαν αυτοί άραγε?υπήρχε περίπτωση να δημιουργήσει χαζούς κάποιος; ο κάλος θεούλης ας πούμε; πάρα τις προσπάθειες του κατεστημένου και την πλύση εγκεφάλου: αν ήταν κοινή καταγωγή όπως σας πιπιλίζουν μέρα νύχτα, θα ήταν ένα είδος ανθρώπου στην Γη!ειναι τόσο απλό, θα ήταν όλοι μαύροι, Κινέζοι κτλ!

Όσοι λένε ότι δεν γίνεται χωρίς στοιχειά γιατί τους χαλάει τα δεδομένα άπλα!να πιάσουν μια γυναικά και να την αφήσουν έγκυο με σκύλο! θα δείτε ότι θα βγάλει κάτι που υπάρχουν αναφορές οτι υπήρχε κάποτε!!! είμαι πεπεισμένος ότι έχει γίνει το αντίστροφο, κατά το παρελθόν!και είχε γεμίσει ο τόπος ένα σορό είδη μέχρι να πετύχουν! και όχι μονό με τα γνωστά "ζώα" του πλανήτη! ο νοών νοείτω!! και δεν είναι μονό στήν εξωτερική εμφάνιση το θέμα άλλα και κάτι άλλο....(?) αν σοκάρεται κάνεις με αυτά, να σοκάρεται με την πραγματικότητα,και στον κόσμο που ζει, με την πλήρη άγνοια ακόμα και στα αυτονόητα!... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το απίστευτο και όμως αληθινό περιστατικό που Γυναίκα γεννάει άλογο σε εκκλησία!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: