Υπάτιος Πατμάνογλου: «Γιατί συγχώρεσα από την πρώτη στιγμή τον οδηγό της Πόρσε»
Υπάτιος Πατμάνογλου: «Γιατί συγχώρεσα από την πρώτη στιγμή τον οδηγό της Πόρσε»

Είδε την οικογένειά του να «φεύγει» μέσα σε δευτερόλεπτα, ωστόσο ο Υπάτιος Πατμάνογλου έχει συγχωρέσει τον νεαρό οδηγό της Πόρσε και εξήγησε τον λόγο.

Στην εφημερίδα «Real News» μίλησε για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Θήβα ο Υπάτιος Πατμάνογλου: «Φύγαμε για να κάνουμε Καθαρά Δευτέρα κοντά στους δικούς μας. Το θέλαμε. Πάντα πήγαινα από τους παράδρομους για να γλιτώνω μερικά ευρώ. Όμως, η γυναίκα μου ζήτησε εκείνη την ημέρα να πάμε για πρώτη φορά από τον κανονικό δρόμο. Ίσως για να φτάσουμε πιο γρήγορα.
Ο δρόμος δεν είχε καθόλου κίνηση. Τόσο λίγη μάλιστα, που μόλις ένα λεωφορείο από τη Μακεδονία μάς είχε προσπεράσει και μας είχε κορνάρει σαν χαιρετισμό γιατί αναγνώρισε τις πινακίδες».

Για τη στιγμή της σύγκρουσης:
«Βγήκα έξω από την τουαλέτα πανικόβλητος. Μέσα στον πανικό μου, μου φάνηκε πως είδα σωριασμένη στο βάθος του δρόμου τη γυναίκα μου. Όταν πλησίασα, διαπίστωσα ότι ήταν το σώμα ενός νεαρού άντρα, που αργότερα έμαθα πως ήταν ο συνοδηγός της Πόρσε.
Η Αποστολία και ο Παύλος δεν ήταν πουθενά. Είχαν χαθεί.

Δεν έμεινε τίποτα για να τους αναγνωρίσω. Παρότι έβλεπα ότι έγινε κάτι το αδιανόητο, γρήγορα κατάλαβα ότι όλο αυτό το μακελειό που είχα μπροστά στα μάτια μου ήταν αποτέλεσμα της τρομακτικής ταχύτητας με την οποία η Πόρσε χτύπησε το αυτοκίνητό μας. Τον υπαίτιο τον συγχώρεσα την ίδια στιγμή, γιατί ήξερα ότι δεν είχε καμία πρόθεση. Και εγώ στα νιάτα μου έτσι θα έτρεχα».

Για το αν θα έτρεχε και τώρα με μεγάλη ταχύτητα:
«Ναι, θα έτρεχα, αλλά μόνο σε πίστα, ποτέ σε δρόμο. Ο ίλιγγος μου άρεσε, τα ακραία τα ζήταγα για αυτό στον Στρατό υπηρέτησα στα ΟΥΚ. Το βράδυ των Ιμίων ήμουν εκεί. Έτοιμος να κάνω το παν για την πατρίδα.
Μείναμε κάτω από το νερό 17 ώρες. Και στο τέλος πήραμε εντολή να αποσυρθούμε!
Με πιάσαν τα κλάματα».

www.sdna.gr

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΖΑΜΠΟ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΕ.ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ;ΕΔΩ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ;ΜΗΠΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΒΑΚΑΚΗΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑΔΑΚΙ;ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΞΕΝΙΑ

Ανώνυμοςείπε...

Είναι ελεεινός και τρισάθλιος. Θα έλεγα κι άλλα, αλλά δεν μπορώ να τα αποδείξω. Ο Θεός όμως γνωρίζει και θα λάβει αυτά που του αξίζουν.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications