5 Μαρ 2017

Αρχιφύλακας είχε ρόλο «πληροφοριοδότη» στο κύκλωμα λαθρομεταναστών της Κρήτης πήγε να φάει την δουλειά απο τις ΜΚΟ των κομμουνιστών!

Κρήτη: Αρχιφύλακας είχε ρόλο «πληροφοριοδότη» στο κύκλωμα λαθρομεταναστών της Κρήτης

Δεν τα υπολόγισε σωστά όμως καθώς νόμος δεν υπάρχει μονο για κομμουνιστες!των ΜΚΟ και του SOROS που εχουν μόνιμος κάλυψη και δεν τους πιάνει κανένας νόμος! απο το ίδιο το κομμουνιστοκρατος και την εγκληματική σπείρα ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ

Έναν σημαντικό ρόλο, αν και όχι ηγετικό, φαίνεται ότι είχε ο 47χρονος αρχιφύλακας στο διεθνές κύκλωμα διακίνησης μεταναστών που εξαρθρώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής από τις αστυνομικές αρχές της Κρήτης.

Ο 47χρονος αρχιφύλακας, που υπηρετούσε στην Μεσσαρά, ήταν ένα από τα μέλη του διεθνούς κυκλώματος ο οποίος και συνελήφθη. Ρόλο… πληροφοριοδότη O 47χρονος αρχιφύλακας δεν ήταν από τα ηγετικά στελέχη του «πυρήνα» της Κρήτης του διεθνούς κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών.

Ωστόσο ο ρόλος του ήταν βαρύνουσας σημασίας καθώς φαίνεται πως έδινε πληροφορίες στα ηγετικά στελέχη του κυκλώματος για τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη ως προς την διακίνηση λαθρομεταναστών.

Ήταν ο πληροφοριοδότης τους, ενώ την ίδια στιγμή απέκρυπτε στοιχεία από την δράση του κυκλώματος από την αστυνομία. O 47χρονος τέθηκε από την πρώτη στιγμή σε διαθεσιμότητα ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας του έχει ασκήσει ποινικές διώξεις και ο 47χρονος αναμένεται να απολογηθεί για τα όσα κατηγορείται την προσεχή Τετάρτη. Μαζί του θα απολογηθούν και οι υπόλοιποι τέσσερις Έλληνες που συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή. Μία ημέρα νωρίτερα, την Τρίτη, θα απολογηθούν οι 14 αλλοδαποί διακινητές.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αρχιφύλακας είχε ρόλο «πληροφοριοδότη» στο κύκλωμα λαθρομεταναστών της Κρήτης πήγε να φάει την δουλειά απο τις ΜΚΟ των κομμουνιστών!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: