10 Μαρ 2017

Ένας τεράστιος κύβος UFO κοντά στον ήλιο μας γιατί; VIDEO

Ένας τεράστιος κύβος UFO παραμένει κοντά στον ήλιο μας γιατί;

Κανείς δεν είναι σίγουρος τι ακριβώς και για το ποια είναι η προέλευση του, και κυρίως τι προθέσεις που εχει αυτο το μυστηριώδες UFO σε σχήμα κύβου κοντά στον ήλιο μας,που εντοπίστηκε στις 22 Δεκεμβρίου.

Οι συνωμοσιολόγοι υποθέτουν ότι η NASA προσπαθεί να διατηρήσει αυτό το μυστηριώδες αντικείμενο που φαίνεται να συνδέεται στενά με το αστέρι μας κρυφό .

Ερευνητές οπως ο Scott C. Waring, λένε οτι: Αυτός ο κύβος εμφανίζεται συχνά σε εικόνες που στέλνει το SOHO της NASA, φαίνεται να είναι ένας κύβος στο μέγεθος της γης που επιπλέει πολύ κοντά στον ήλιο μας. Κάποιοι εικάζουν οτι ο κύβος είναι το αποτέλεσμα της λογοκρισίας από τη NASA για να κρύψει καποιο διαστημικό σκάφος.

Αρκετοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι τα UFO μπορεί να χρησιμοποιούν την ενέργεια του ήλιου μας, άλλες εικασίες κανουν λόγο με την δυνατότητα να χρησιμοποιούν την τεράστια δύναμη του ήλιου για να προκαλέσουν μια σκουληκότρυπα που θα επιτρέπει σε εξωγήινους να ταξιδεύουν στο χώρο-χρόνο.

Τι λεει η NASA σχετικά με την τεχνητή μορφή και την προέλευσή του? λεει ότι ο εν λόγο κύβος στην εικόνα ειναι το αποτέλεσμα της αποτυχίας των καμερών!!!.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η γελοία εξήγηση δεν πείθει τους ερευνητές UFO που είναι αποφασισμένοι να βρουν την αλήθεια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,οι ερευνητές αναφέρουν ότι αυτό το αντικείμενο εχει κανει την εμφάνιση του πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, απόδειξη της συνεχούς παρουσίας των εξωγήινων στο ηλιακό μας σύστημα. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ένας τεράστιος κύβος UFO κοντά στον ήλιο μας γιατί; VIDEO
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: