Ένας τεράστιος κύβος UFO κοντά στον ήλιο μας γιατί; VIDEO
Ένας τεράστιος κύβος UFO παραμένει κοντά στον ήλιο μας γιατί;

Κανείς δεν είναι σίγουρος τι ακριβώς και για το ποια είναι η προέλευση του, και κυρίως τι προθέσεις που εχει αυτο το μυστηριώδες UFO σε σχήμα κύβου κοντά στον ήλιο μας,που εντοπίστηκε στις 22 Δεκεμβρίου.

Οι συνωμοσιολόγοι υποθέτουν ότι η NASA προσπαθεί να διατηρήσει αυτό το μυστηριώδες αντικείμενο που φαίνεται να συνδέεται στενά με το αστέρι μας κρυφό .

Ερευνητές οπως ο Scott C. Waring, λένε οτι: Αυτός ο κύβος εμφανίζεται συχνά σε εικόνες που στέλνει το SOHO της NASA, φαίνεται να είναι ένας κύβος στο μέγεθος της γης που επιπλέει πολύ κοντά στον ήλιο μας. Κάποιοι εικάζουν οτι ο κύβος είναι το αποτέλεσμα της λογοκρισίας από τη NASA για να κρύψει καποιο διαστημικό σκάφος.

Αρκετοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι τα UFO μπορεί να χρησιμοποιούν την ενέργεια του ήλιου μας, άλλες εικασίες κανουν λόγο με την δυνατότητα να χρησιμοποιούν την τεράστια δύναμη του ήλιου για να προκαλέσουν μια σκουληκότρυπα που θα επιτρέπει σε εξωγήινους να ταξιδεύουν στο χώρο-χρόνο.

Τι λεει η NASA σχετικά με την τεχνητή μορφή και την προέλευσή του? λεει ότι ο εν λόγο κύβος στην εικόνα ειναι το αποτέλεσμα της αποτυχίας των καμερών!!!.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η γελοία εξήγηση δεν πείθει τους ερευνητές UFO που είναι αποφασισμένοι να βρουν την αλήθεια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,οι ερευνητές αναφέρουν ότι αυτό το αντικείμενο εχει κανει την εμφάνιση του πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, απόδειξη της συνεχούς παρουσίας των εξωγήινων στο ηλιακό μας σύστημα. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications