11 Μαρ 2017

Στην Αμερική του Τραμπ δημιουργήθηκαν 298.000 θέσεις εργασίας τον Φεβρουάριο

Στην Αμερική του Τραμπ δημιουργήθηκαν 298.000 θέσεις εργασίας τον Φεβρουάριο

Τριπλάσιος του αναμενόμενου ο αριθμός - Αναμένεται να ρίξει την ανεργία κατά 4,7% .. Ξεπερνώντας τις προσδοκίες των οικονομολόγων, ο αριθμός των θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 298 χιλιάδες τον Φεβρουάριο προκαλώντας χαμόγελα στην κυβέρνηση της Ουάσινγκτον.

O 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να επαίρεται ότι από τότε που ανέλαβε την εξουσία, μείωσε τον δείκτη ανεργίας στη χώρα.

Οι 298 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας αφορούν τον ιδιωτικό τομέα , σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία της "ADP" αν και οι ειδικοί της οικονομίας υπολόγιζαν ότι οι θέσεις που θα δημιουργηθούν δεν θα ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ADP είναι κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαχείρισης ανθρώπινων πόρων στις ΗΠΑ. Όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", πρόκειται για την καλύτερη επίδοση από τον Απρίλιο του 2014 και την τρίτη καλύτερη από την κρίση του 2008.

Οι θέσεις εργασίας στον κλάδο των κατασκευών και των επιχειρήσεων αυξήθηκαν κατά 66.000, ενώ οι θέσεις στους κλάδους της εκπαίδευσης και της υγείας κατά 40.000. Την ίδια ώρα, στον κλάδο της μεταποίησης προστέθηκαν 32.000 νέες θέσεις εργασίας. Αύριο αναμένεται να δημοσιευτούν και τα στοιχεία του αμερικανικού υπουργείου Εργασίας, στα οποία περιλαμβάνεται ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Αμερικανός ΠΡΌΕΔΡΟΣ στο αγαπημένο του Twitter, ο δείκτης ανεργίας αναμένεται να μειωθεί κατά 4,7%. O Τραμπ υποστήριξε ότι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος ήταν οι πιο ισχυροί και εποικοδομητικοί μήνες σε ότι αφορά τις προσλήψεις από τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2015 .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Στην Αμερική του Τραμπ δημιουργήθηκαν 298.000 θέσεις εργασίας τον Φεβρουάριο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats