Αστυνομικός ύποπτος για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά!
Νεκρός από πυροβολισμό 52χρονος ταξιτζής στη Καστοριά!

Θρίλερ στην Καστοριά: Βρέθηκε νεκρός οδηγός ταξί με σφαίρα στον κρόταφο. Ο 30χρονος ειδικός φρουρός που συνελήφθη συμμετείχε και στις έρευνες - Ανακοίνωσε τη σύλληψη η αστυνομία - Ο 52χρονος οδηγός ταξί δέχθηκε δύο πυροβολισμούς, έναν στο κεφάλι και έναν στο στήθος - Πώς έφτασαν στα ίχνη του υπόπτου - Τι λένε οι συνάδελφοι του άτυχου οδηγού

Σάλος έχει προκληθεί με τις πρώτες πληροφορίες, που αποκαλύπτουν πως ένας αστυνομικός, είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί, στην Καστοριά. Οι Αρχές, μετά από ανάκριση, συνέλαβαν τον 30χρονο αστυνομικό ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- συμμετείχε και στις έρευνες για... τον εντοπισμό του δολοφόνου!

Ο συλληφθείς είναι ειδικός φρουρός και τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στην Καστοριά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε στο σπίτι του ειδικού φρουρού, είναι 45άρι, όπως έλεγαν εξ αρχής οι αστυνομικοί, αλλά δεν είναι υπηρεσιακό.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας
«Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη Λεύκη Καστοριάς, συνελήφθη 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. Προανάκριση συνεχίζεται, διερευνώνται τα αίτια».

Μία κάμερα «έδειξε» τον ένοχο
Μια κάμερα που υπήρχε κοντά στο σημείο από όπου ο 52χρονος οδηγός ταξί επιβίβασε το δολοφόνο του ήταν αυτή που έδωσε, που αποκάλυψε σύμφωνα με έως τώρα δεδομένα την ταυτότητα του δράστη του εγκλήματος που συγκλόνισε την περιοχή της Καστοριάς και σκόρπισε και πάλι τον τρόμο στους αυτοκινητιστές όλης της χώρας.

"Πριν από λίγη ώρα μάθαμε ότι συνελήφθη ένας αστυνομικός για τη δολοφονία του συναδέλφου μας" λέει στο protothema.gr ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Καστοριάς Μάκης Μπέλος και ξετυλίγοντας το κουβάρι των ερευνών για τον εντοπισμό του δολοφόνου αναφέρει: "Όπως πληροφορηθήκαμε οι αστυνομικοί εξέτασαν όλη την πορεία που ακολούθησε το ταξί, από το σημείο που παρέλαβε τον πελάτη που φέρεται ως ο δολοφόνος του συναδέλφου μας, έως και την περιοχή όπου βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το όχημα. Σε μια κάμερα οπου υπάρχει στην πιάτσα των ταξί όπου ήταν σταθμευμένο το όχημα, αποτυπώνεται ένας άνδρας να μπαίνει στο αυτοκίνητο κατά την επίμαχη ώρα. Οι άνδρες της αστυνομίας ανέλυσαν όλες τις εικόνες που εμφάνιζαν το πρόσωπο του συγκεκριμένου ανθρώπου κι έτσι προχώρησαν στη σύλληψη του".

"Εξαίρετο παιδί"
Όσο αφορά τώρα στον 52χρονο οδηγό ταξί που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή οι συνάδελφοι του μιλούν για αυτόν με τα καλύτερα λόγια. "Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ήταν ένα εξαίρετο παιδί που αγαπούσε πολύ την οικογένεια του. Είχε δύο παιδιά και δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα".

Ο 30χρονος ειδικός φρουρός που συνελήφθη ως ο φερόμενος δολοφόνος του 52χρονου οδηγού ταξί, υπηρετεί σε υπηρεσία της διεύθυνσης Καστοριάς κι αυτή τη στιγμή ανακρίνεται από τους άνδρες της ασφάλειας της μακεδονικής πόλης.

Το στυγερό έγκλημα
Ο άτυχος 52χρονος οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς, στην περιοχή Κορομηλιά, κοντά σε ποτάμι, στις 20:45 το βράδυ της Παρασκευής. Ο ταξιτζής είχε δεχθεί δύο πυροβολισμούς.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών Βορείου Ελλάδος και της Ασφάλειας Καστοριάς, ο άτυχος οικογενειάρχης πυροβολήθηκε πρώτα πισώπλατα από τον άγνωστο μέχρι στιγμής δολοφόνο, ο οποίος στη συνέχεια του έδωσε την χαριστική βολή πυροβολώντας τον από κοντινή απόσταση στο κεφάλι! Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη του 30χρονου υπόπτου για τη δολοφονία του αυτοκινητιστή από εικόνες σε τηλεοπτική κάμερα που έδειξαν ότι ο αστυνομικός που ανακρίνεται μπήκε στο ταξί του 52χρονου λίγο πριν το στυγερό έγκλημα.

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε από συγγενείς του, σε απόσταση περίπου 40-50 μέτρων μακριά από το ταξί του.Η δολοφονία του οδηγού ταξί έχει προκαλέσει πανικό στην περιοχή και ιδιαίτερα στις τάξεις των επαγγελματιών οδηγών, καθώς η υπόθεση θυμίζει την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.Αν και οι αρχές δεν απέκλεισαν εξ αρχής το ενδεχόμενο του μιμητισμού, έστρεψαν τις έρευνές τους προς το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications