Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!Οι αδαείς αναλώσιμοι κάτοικοι της επιφάνειας  θα εξαφανιστούν!
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!Οι αδαείς αναλώσιμοι κάτοικοι της επιφάνειας  θα εξαφανιστούν!

Και τοτε θα αρχίσει μια νεα εποχή ......Τότε θα μεινει καθαρός ο πλανήτης απο ρυπογόνες κατώτερες ζωώδες και κτηνώδες φυλές οι οποίες μαγαρίζουν τα παντα με καθε τρόπο και δεν προσφέρουν τίποτα, τοτε θα καταλάβουν τι εννόησε ο Γκέμπελς . Οι πληροφορίες που βάζουμε πιο κάτω ειναι για τους εκλεκτούς μονο! ​προσοχή με ποιους κάνετε παιδιά!, (οι άλλοι ειναι τοσο κατώτεροι ζωώδες που τα θεωρούν "θεωρίες συνωμοσίας" σαν να προσπαθείς να εξηγήσεις σε ενα ζώο τι ειναι το ρεύμα!)Η Νέμεσις επιβράβευε ή τιμωρούσε με γνώμονα το δίκαιο!τα χρήσιμα ζωα της “Εβραϊκής Συνωμοσίας“ δεν εχουν ιδέα τι τους περιμένει,ειδικά κατι αναλώσιμοι πρακτοράκια του soros και λοιπά ζωα που στηρίζουν το σύστημα!νομιζουν οτι θα ψοφήσουν και θα γλυτώσουν! ( συνεχεία απο εδω:Μαρία Orsic Κανένας μην μένει εδώ!)

Οι επιζώντες του 3 Ράιχ στο Aldebaran (Χίτλερ, Maria orcis, Γκέμπελς κτλ, που δήθεν αυτοκτόνησαν )ξερουν το μυστικό που ηξεραν οι αρχαίοι Σουμέριοι, σε ένα κύκλο καθε 3.600 χρόνια, η επιφάνεια του πλανήτη Γη καταστρέφεται από το πέρασμα ενός νάνου-αστέρα στο ηλιακό μας σύστημα.

Το όνομα "Haunebu" προέρχεται από την αρχαία αιγυπτιακή γλώσσα, που σημαίνει κάτι σαν «Άρχοντες του Βορρά» - έτσι οι Αιγύπτιοι ονόμαζαν τους ανθρώπους, που ζουν στην πιο βόρεια περιοχή του κόσμου. Είναι ή "Υπερβόρεια" των Ελλήνων και του Απόλλων που νομιζουν οι κάτοικοι της Ελλάδας οτι ηταν στην Ελλάδα ενώ ηταν στην "Υπερβόρεια" με αλλα λογία ηταν "ναζι" ο Απόλλων που καπηλεύτηκαν οι σύγχρονοι κάτοικοι της Ελλάδας,η Τουρκοκρατία άφησε έναν λαό που δεν είχε καμία σχέση με τους Έλληνες του Hölderlin, του David και του Winckelman. κατα τα αλλα το παίζουν όλοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων !(άσχετα που δεν εχουν καμια σχέση οπως φαίνεται καθαρά και σήμερα ενα 65%) .

Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων, πραγματοποιήθηκε αφή της Ολυμπιακής φλόγας, το 1936, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Βερολίνου, έμπνευσης του ναζιστικού καθεστώτος της Γερμανίας...

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ:Ιερά σιωπή! Να ηχήσει όλος ο αιθέρας, η γη, η θάλασσα και οι πνοές των ανέμων.
Όρη και Τέμπη σιγήστε.
Ήχοι και φωνές πουλιών παύσατε.
Γιατί μέλλει να μας συντροφεύσει ο Φοίβος, ο Φωσφόρος Βασιλεύς.
Απόλλωνα, θεέ του ήλιου και της ιδέας του φωτός, στείλε τις ακτίνες σου και άναψε την ιερή δάδα για τη φιλοξενη πόλη της ...(όνομα της διοργανώτριας πόλης).
Και συ, ω Δία, χάρισε ειρήνη σ' όλους τους λαούς της Γης και στεφάνωσε τους νικητές του Ιερού Αγώνα.

Στο βιβλίο UFOs Man-Made (1994), Ο Renato Vesco (είχε ασχοληθεί με τα UFO των Ναζί) και ο David Hatcher Childress αναφέρουν τη μαρτυρία ενός πρώην Αμερικανού αξιωματικού που είχε εργαστεί για το τμήμα πληροφοριών της 8ης Πολεμικής Αεροπορίας προς το τέλος του πολέμου.

Foo Fighters
Τα πληρώματα ανέφεραν τα αντικείμενα οτι μπορεί να είναι κάποιο είδος γερμανικού μυστικού όπλου. Στις 2 Ιανουαρίου του 1945, η εφημερίδα New York και Herald Tribune μετέφερε την ακόλουθη σύντομη αναφορά του Associated Press:
« Τώρα, όπως φαίνεται, οι Ναζί έχουν ρίξει κάτι καινούργιο στον νυχτερινό ουρανό πάνω από τη Γερμανία. Είναι πολύ παράξενο, μυστηριώδη μπάλες φωτιάς πετούν σε αποστολές εισβολείς πάνω από τη Γερμανία. Οι πιλότοι έχουν συναντήσει αυτο το απόκοσμο όπλο πολλές φόρες για περισσότερο από ένα μήνα σε νυχτερινές πτήσεις τους. Κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει τι είναι αυτό το όπλο. Οι «μπάλες φωτιάς» εμφανίζονται ξαφνικά και συνοδεύουν τα αεροπλάνα μας για μίλια. Φαίνονται να είναι ραδιο-ελεγχόμενα από το έδαφος, επίσημες εκθέσεις αυτο αποκαλύπτουν ».

Θέλοντας να διατηρήσει την ανωνυμία του, ο αξιωματικός είχε δηλώσει στον τύπο της New York εκείνη την εποχή: «Είναι πολύ πιθανό ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι η τελευταία εξέλιξη υπέρ-τεχνολογίας που οι Γερμανοί είχαν ήδη χρησιμοποιησεί. Κατά τη διάρκεια της νύχτας αποστολές πάνω από τη δυτική Γερμανία ειχαν δει σε αρκετές περιπτώσεις δίσκους να λάμπουν ή μπάλες που ακολούθησαν τους σχηματισμούς μας. Ήταν γνωστό ότι οι Γερμανοί είχαν ισχυρούς προβολείς που στόχευαν το στόχο, εν μέρει προκειμένου οι Γερμανοί πιλότοι να βλέπουν καλύτερα τον στόχο, αλλά κυρίως για να τυφλώσει τους πιλότους μας .

Προκαλούσαν συνεχή νευρική ένταση των πληρωμάτων μας, μειώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητά τους. Κατά το τελευταίο έτος του πολέμου οι Γερμανοί έστειλαν επίσης μια σειρά από φωτεινά αντικείμενα τηλεκατευθυνόμενα να παρεμβαίνουν στα συστήματα ανάφλεξης των μηχανών μας ή τη λειτουργία του ραντάρ επί του σκάφους. Κατά πάσα πιθανότητα Αμερικανοί επιστήμονες πήραν αυτήν την εφεύρεση».

Το Μάρτιο και τον Απρίλιο του 1945 το Vril 7 που ηταν στο "Alpenfestung" για λόγους ασφαλείας, πέταξε στην Ισπανία για να πάρει σημαντικές προσωπικότητες που είχαν καταφύγει εκεί και στην Νότια Αμερική με υποβρύχια για το "Neuschwabenland» [το ναζιστικό- έδαφος της Ανταρκτικής] με ασφάλεια, καθώς και στις μυστικές γερμανικές βάσεις.

Ένα χρόνο αργότερα, το 1946,έγιναν πολλές θεάσεις που εμφανίστηκαν ξαφνικά, στη Σκανδιναβία, λαμπερά αντικείμενα άγνωστης προέλευσης και σίγουρα τεχνητά που προκάλεσαν μεγάλη αναταραχή μεταξύ των Συμμάχων σε Ανατολή και Δύση.Και πάλι ένα χρόνο αργότερα, το 1947, ένας αυξανόμενος αριθμός απο άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα εμφανίστηκαν, ως επί το πλείστον δίσκοι-ή σε σχήμα καμπάνας, μερικές φορές με μορφή πούρου - εμφανίστηκαν πάνω από τη Βόρεια Αμερική.

Αναφέρουμε επίσης ότι υπάρχει μια έγχρωμη φωτογραφία από φρουρό στη πλέον κατεχόμενη Δυτική Γερμανία στη δεκαετία του εβδομήντα, ενός δίσκου που προσγειώθηκε,ο δίσκος είχε τον σταυρό σε εναν ιππότη και μια σβάστικα (卐)απο κάτω.Επιπλέον, ένα μεγάλο ποσοστό περιπτώσεων όπου έγιναν προσωπικές επαφές με τους ανθρώπους από τα λεγόμενα UFO,είπαν οτι οι απάνθρωποι αυτοι ηταν της «Άριας φυλής» και ότι μιλούσαν άπταιστα γερμανικά ή άλλη γλώσσα με γερμανική προφορά. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ(ΥΓ οχι δεν εχω διαβάσει το βιβλίο του Χίτλερ αλλα μιας και ημαστε της ίδιας φυλής και παίρνουμε τα ίδια μηνύματα ϟϟ δεν χρειάζεται, τα στοιχειά με οδήγησαν στο ίδιο συμπέρασμα!γέμισε ο πλανήτης δίποδα ζώα η κατα τους Εβραίους γκοϊμ... )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications