Μαρία Orsic Κανένας μην μένει εδώ!!! ΓΙΑΤΊ ήθελαν να καταστρέψουν πάση θυσία την Γερμανία ???
Μαρία Orsic Κανένας μην μένει εδώ!!! ο σατανάς  με τους Μογγόλους εισβάλει στο Βερολίνο !!

Εδώ θα δούμε μια αλλά πτυχή απο τις πολλές, που ήθελαν να καταστρέψουν πάση θυσία την Γερμανία, άφορα την τεράστια πρόοδο της τεχνολογίας μέσα σε λίγα χρονιά, γιατι δεν ηταν ανώτεροι οι "ναζι"!! και ναι!! καίνε ακομα πετρέλαιο και βενζίνη τα αυτοκίνητα! 0 εξέλιξη εδω και 100 χρονιά!!

Η γερμάνια είχε ανακαλύψει την ελεύθερη ενέργεια αυτάρκης και ανεξάρτητη από τα παγκόσμια καρτέλ πετρελαίου των εβραιων! !«ενέργεια μηδενικού σημείου»,(κακό αυτο για τους Εβραίους)οπως και την ατομικής ενεργείας, και βόμβας που έγινε δοκιμή με επιτυχία στις αρχές του Δεκεμβρίου του 1944, αλλα ο Χίτλερ ηταν κατα της χρήσης για στρατιωτικούς σκοπούς, λόγο των τραγικών συνεπειών που εχει σε άμαχους,(μέγα λάθος βλέπεις δεν μπορουν να γίνουν όλοι τέρατα!) όμως δεν ειχαν τους ίδιους ενδοιασμούς οι Βρετανοί και όλοι οι βάρβαροι σύμμαχοι τους !πήραν αυτη την νεα τεχνολογία και πήγαν και τις έριξαν σε αμάχους στο Ναγκασάκι-Χιροσίμα ,να σημειωθεί εδω :αν ειχαν απο πριν πυρηνική βόμβα, θα την ειχαν ρίξει στην Γερμανία, οπως ισοπέδωσαν ολόκληρες πόλεις σκοτώνοντας κατα χιλιάδες άμαχους!ειρωνεία σήμερα νομιζουν οτι ο Χίτλερ ηταν ο μεγαλύτερος εγκληματίας! .

Όταν οι Βρετανοί με τους πράκτορες έμαθαν οτι ειχαν φτιάξει ιπτάμενους δίσκους,μια συσκευή που ονομάζεται «σταμάτημα του κινητήρα » (έκλεινε απο απόσταση τις μηχανές των αεροσκαφών), ένα όπλο ακτίνων, καθώς και μια πατέντα στην ατμόσφαιρα σαν μια ομπρέλα προστασίας απο τα βομβαρδιστικά, με ένα ιδιαίτερα εύφλεκτο αέριο(?) που θα έκανε τα αεροπλάνα που θα πετούσαν σε αυτο να εκραγούν, λειτουργούσε σε οτι είχε κινητήρες εσωτερικής καύσης!αυτό το τεχνολογικό πλεονέκτημα θα εξασφάλιζε την τελική νίκη,αλλα βομβάρδισαν τα εργοστάσια.

Σύμφωνα με την έρευνα του Wendelle Stevens το 1944 μια μαζική βομβιστική επιδρομή ξεκίνησε κατά των κρίσιμων εργοστάσιων ρουλεμάν στο Schweinfurt. Μέσα σε λίγες ώρες μια μοίρα απο δέκα έως δεκαπέντε δίσκοι των Γερμανών κατάφεραν να εξαφανιστούν απο εκατόν πενήντα βρετανικά και αμερικανικά βομβαρδιστικά απο ενα ενδεχόμενο βομβαρδισμό καθώς δεν ηταν εξοπλισμένα για πολεμο.

Ωστόσο, η τεχνολογία αντι-βαρύτητας Vril είχε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα απο το αναμενόμενα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί,οτι το σκάφος ΔΕΝ «πέταξε» με την παραδοσιακή έννοια. Είχαν τεράστια γυροσκόπια, αυτά τα σκάφη ανυψώθηκαν δημιουργώντας το δικό τους διακριτό βαρυτικό πεδίο. Έτσι, η ειδική Μονάδα των SS έφερε την αποκλειστική ευθύνη για την μυστική ανάπτυξη του όνειρου του Χίτλερ για μηχανήματα πτήσης με ελεύθερη ενέργεια.

Εμπνευσμένο από τα ουτοπικά οράματα των ιδανικών τόσο της ομάδας Thule και Vril Society, ο Αδόλφος Χίτλερ ανήλθε στην πολιτική εξουσία υπό την σημαία της σβάστικας και του Εθνικού Σοσιαλιστικού Κόμματος της Γερμανίας. Για να δημιουργήσει έναν κόσμο της κοσμικής αρμονίας, οι Εβραίοι ειχαν αλλα σχεδια όμως, βύθισαν την Ευρώπη στον καταστροφικό Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο κατα της Γερμανίας, και επιστροφή στον μεσαίωνα και στον σκοταδισμό!.

Μέχρι το 1945 ο Kammler είχε τον έλεγχο όλων των άκρως απόρρητων έργων των SS. Σίγουρα η ομάδα Vril θα ήταν μία από τις πρώτες προτεραιότητες του. Ο Kammler έκρινε επιτακτική ανάγκη την κατασκευή ενός καταφυγίου έκτακτης ανάγκης στο Νότιο Πόλο - η τελευταία αδάμαστη ήπειρος του πλανήτη, 17 Απριλίου 1945,ο Kammler εξαφανίστηκε από τη Γερμανία με άγνωστο προορισμό.

Ακριβώς ένα μήνα πριν από την ολοκλήρωση του Haunebu III, ένα αινιγματικό μήνυμα στάλθηκε από την Μαρία Orsic σε όλα τα μέλη του Vril Society, αναφέροντας απλώς "Κανένας μην μένει εδώ." (μάλλον είχε "δει" τι θα γινόταν!),η Μαρία εξαφανίστηκε και αυτη μαζί με την ομάδα Vril, ίσως έφυγε μαζί με τον Kammler - στη Νότια Αμερική, η στην Ανταρκτική, ή ενδεχομένως ακόμα και στο Aldebaran!

Το τελευταίο σκάφος είχε σχεδιαστεί για στρατιωτική βοήθεια, αλλά ίσως έφυγε σε ασφαλές καταφύγιο στο Aldebaran!!, ηταν το Haunebu III με διάμετρο 250 πόδια (76.2 m) οπλισμένο με τέσσερα πολυβόλα, ναυτικούς πυργίσκους μεγάλου διαμετρήματος, και ικανό για διαστημική πτήση! φέρεται να ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 1945.

Με τις ορδες χρήσιμων ηλίθιων ανθρωποειδών Μογγόλων και σατανικών κομμουνιστών απο ρωσικά στρατεύματα, καθώς και βρετανικά και αμερικανικά στρατεύματα, να προχωρούν αδυσώπητα προς την γερμανική ενδοχώρα, οι προμήθειες, επιστήμονες, και ιπτάμενοι δίσκοι εκαναν σταθερά εκκένωση από την Ευρώπη, και με τα U-boat σε μυστικές βάσεις στην Ανταρκτική, στην Neuschwabenland, αποικία της Γερμανίας - ένα τεράστιο κομμάτι εδάφους στο Νότιο Πόλο το οποίο είχε προσαρτηθεί από τη Γερμανία το 1938.

Τέλος πρώτου μέρους, δείτε την άλλη πλευρά που δεν σας έδειξαν πότε(ολοκαύτωμα με στοιχειά!), αλλα ούτε ερευνήσατε πότε πολλοι απο εσάς, ξέρω γιατί οπως και την στάση ορισμένων, στην κεντρική φώτο ειναι ο εβραιος Ilya Echrinpyrg που μοίραζε φυλλάδια για εβδομάδες και ζητούσε τον βιασμό των γυναικών (γερμανικές γάτες)που είχαν μείνει ζωντανές για να γεμίσει ο τόπος μούλικα κατώτερα ανθρωποειδές και στην Γερμανία! τι δεν κατάλαβες? γιαυτό απο το 1945 και μετα στην Γερμανία σταμάτησε απότομα η εξέλιξη και γέμισε αριστερούς κομμουνιστές(χρήσιμα σκυλιά των εβραίων) στην Ελλάδα υπάρχουν ηδη απο την τουρκοκρατια και πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς! αυτα τα κτηνώδη σατανικά μιάσματα! αφου ούτε κρατούν, ούτε εχουν ιδέα την τεράστια σημασία της καθαρότητας της φυλής, για τις μάζες ειναι "ναζιστικές θεωρίες"! ... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ...:

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Πρόσεχε τους τονισμούς στα άρθρα.
Γράφεις συνεχώς χρονιά, αντί για χρόνια.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications