23 Μαρ 2017

Βίντεο: O δράστης του μακελειού κάνει κήρυγμα μίσους κοντά στο σημείο της επίθεσης!

Βίντεο: O δράστης του μακελειού κάνει κήρυγμα μίσους κοντά στο σημείο της επίθεσης!

Κάτι παραπάνω από γνωστός στις βρετανικές αρχές και ειδικότερα στη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, ήταν ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο.

Ο Αμπού Ιζαντίν είχε απασχολήσει πολλάκις την αστυνομία, καθώς συνήθιζε να βγάζει πύρινους λόγους υπέρ του Ισλάμ και της σκληρής εφαρμογής των νόμων που το διέπουν και δη στην ίδια περιοχή που πραγματοποίησε την επίθεση, στο Ουέστμινστερ.

Βίντεο έχει καταγράψει τον πύρινο λόγο που έβγαλε πρόσφατα μπροστά σε άλλους μουσουλμάνους στο Λονδίνο. Ο φανατικός οπαδός του Ισλάμ μιλά με μίσος για τον δυτικό πολιτισμό, στον οποίο ωστόσο βρήκε καταφύγιο για να ζήσει τη ζωή του και απαιτεί την εφαρμογή του ισλαμικού νόμου, καθώς και την υποδούλωση των γυναικών.

Δείτε το βίντεο από την κεντρική αγορά της περιοχής Ουέστμινστερ, λίγα μέτρα απόσταση από το σημείο που προκάλεσε το αιματοκύλισμα την Τετάρτη…

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βίντεο: O δράστης του μακελειού κάνει κήρυγμα μίσους κοντά στο σημείο της επίθεσης!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: