23 Μαρ 2017

Η κούρσα θανάτου στη γέφυρα Ουέστμινστερ – Η στιγμή που γυναίκα πέφτει στον Τάμεση (βίντεο)

Η κούρσα θανάτου στη γέφυρα Ουέστμινστερ – Η στιγμή που γυναίκα πέφτει στον Τάμεση (βίντεο)

Το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο είχε ως αποτέλεσμα 5 νεκρούς και περίπου 40 τραυματίες. Ανάμεσα στους τραυματίες στη γέφυρα Ουέστμινστερ είναι και 3 αστυνομικοί, 3 Γάλλοι μαθητές, 4 Βρετανοί φοιτητές και 2 Ρουμάνοι τουρίστες. Μία γυναίκα έπεσε ή πήδηξε στον Τάμεση, από τη γέφυρα. Ανασύρθηκε από το νερό, αλλά έχει σοβαρά τραύματα.

Μάλιστα, έχει δημοσιευτεί και βίντεο από την γέφυρα που καταγράφει την κούρσα θανάτου του δράστη με το τζιπ, καθώς και τη γυναίκα που έπεσε στον Τάμεση.

Στο δεύτερο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα οι αγωνιώδεις προσπάθειες των αστυνομικών να διώξουν τους πολίτες μπροστά από το κτίριο του κοινοβουλίου. Οι άνθρωποι τρομοκρατημένοι προσπαθούν να κρυφτούν ή να φύγουν όσο πιο μακριά γίνεται από το σημείο.

Τέλος, η βρετανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του από την επίθεση. Σύμφωνα με το BBC, πρόκειται για τον 48χρονο Κηθ Πάλμερ ο οποίος υπηρετούσε στο σώμα τα τελευταία 15 χρόνια.

pronews.gr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η κούρσα θανάτου στη γέφυρα Ουέστμινστερ – Η στιγμή που γυναίκα πέφτει στον Τάμεση (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: