30 Μαρ 2017

Το X-37B διαστημικό σκάφος επιστρέφει στη Γη μετά από 678 ημέρες σε μυστική αποστολή στο διάστημα!

Το X-37B διαστημικό λεωφορείο επιστρέφει στη Γη μετά από 678 ημέρες σε μυστική στο διάστημα!

Το μυστηριώδες διαστημικό λεωφορείο ανήκει στην Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει επιστρέψει στη Γη μετά από 678 ημέρες (ρεκόρ)στο διάστημα , η αποστολή του; είναι άγνωστη.

Αυτή είναι η τέταρτη μυστική αποστολή του, και η NASA δεν έδωσε καμια απάντηση, όταν ρωτήθηκε τι έκανε τόσο καιρό και τι αποστολή είχε. Από μόνο του, αυτό ειναι ένα διαστημικό σκάφος «drone», γιατί δεν είναι επανδρωμένο σε αποστολές, ίσως συνδέονται με κάποια μορφή κατασκοπείας στη Μέση Ανατολή, αλλά αυτό είναι άπλα εικασίες.

Η πιο πιθανή θεωρία είναι ότι μπορεί να είναι ένα σύστημα επιτήρησης, όπως μερικοί ήταν σε θέση να εντοπίσουν την θέση του κάθε τέσσερις ημέρες, στην ίδια περιοχή του ουρανού.

Το Μάιο του 2010, το Πεντάγωνο είχε δηλώσει ότι ο ρόλος του, ήταν να υποστηρίζει στρατιωτικά σώματα της γης. Απαντώντας για το τι κάνει αυτο το σκάφος, είπαν οτι αυτό ήταν:«μέρος ενός προγράμματος που υποστηρίζει την τεχνολογία υψηλού κινδύνου, τον πειραματισμό και την ανάπτυξη των λειτουργικών εννοιών»(?) ότι μπορείτε να καταλάβετε με αυτο που διαβάσετε!,δεν λέει τίποτα αλλα ασυναρτησίες! και αυτο μπορεί να δηλώνει ότι αυτό είναι ένα σύστημα κατασκοπείας.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το X-37B διαστημικό σκάφος επιστρέφει στη Γη μετά από 678 ημέρες σε μυστική αποστολή στο διάστημα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: