31 Μαρ 2017

Σοκ στο Γκάζι: Αλβανοί έριξαν το «σιρόπι του βιασμού» σε ποτό φοιτήτριας και τη βίασαν

Σοκ στο Γκάζι: Αλβανοί έριξαν το «σιρόπι του βιασμού» σε ποτό φοιτήτριας και τη βίασαν

Αντιμέτωπη με έναν αληθινό εφιάλτη ήρθε μία 22χρονη φοιτήτρια που είχε βγεί για ένα ποτό σε μπαρ στο Γκάζι με την παρέα μερικών φίλων, όλοι τους από την Αλβανία, όπως και η κοπέλα.

Τίποτα δεν έδειχνε πως η νυχτερινή διασκέδαση με τους φίλους που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης, ότι θα κατέληγε στον βιασμό της και μάλιστα ότι θα είχε καταναλώσει στο ποτό της ένα άκρως τοξικό ναρκωτικό για να καταστεί αυτό πραγματικότητα…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των παιδιών βγήκε έξω και εκεί που διασκέδαζαν ένας νεαρός Αλβανός από την παρέα, περίπου 30 ετών, χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, έβγαλε από την τσέπη του ένα μπουκαλάκι με ένα άκρως επικίνδυνο και τοξικό ναρκωτικό που διαφημίζεται από διάφορα S@x Shop που το πουλάνε παράνομα, ως αφροδισιακό και ως το “χάπι βιασμού”, γιατί έχει την ικανότητα να κάμπτει αντιστάσεις και έσταξε μερικές σταγόνες στο ποτό της κοπέλας…

Λίγο αργότερα, η κοπέλα άρχισε να μην αισθάνεται καλά και να ζαλίζεται πολύ έντονα.

Τότε ο νεαρός δράστης εμφανίστηκε στην παρέα πρόθυμος να βοηθήσει την κοπέλα και να την πάει εκείνος με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της.

Οι υπόλοιποι έμειναν ήσυχοι ότι αυτό θα συνέβαινε… Αντιθέτως όμως, ο βιαστής πήγε το μισολιπόθυμο κορίτσι σε ένα ξενοδοχείο απέναντι από την γέφυρα Πουλοπούλου στο Γκάζι και εκεί επί δύο ώρες την βίαζε σχεδόν αναίσθητη.

Στη συνέχεια, την πήρε και την πήγε στο σπίτι της.

Περίπου 3 ώρες μετά, η κοπέλα άρχισε να συνέρχεται και ξύπνησε στο σπίτι της και στο κρεβάτι της φοβερά ταραγμένη και σε μεγάλη σύγχυση, αφού δεν καταλάβαινε τι της είχε συμβεί.

Σιγά-σιγά συνήλθε και άρχισε να εξηγεί στην μητέρα της, τους φόβους της.

Εκείνη τότε, την πήγε πρώτα σε ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο όπου έδωσε δείγμα ούρων και ελήφθη καλλιέργεια για να γίνουν άμεσα εξετάσεις.

Πήγαν μία βόλτα με το αυτοκίνητο στην γύρω περιοχή και εκεί θυμήθηκε θολά το ξενοδοχείο ποιο ήταν και στη συνέχεια πήγαν σήμερα το πρωί στο Τμήμα Ασφαλείας Πετραλώνων και κατήγγειλαν το γεγονός, ενώ παρέδωσαν και το εσώρουχο που φορούσε η κοπέλα χθες τα ξημερώματα για να γίνει ανάλυση από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Αξιωματικοί της Ασφάλειας Πετραλώνων πήγαν στο ξενοδοχείο, όπου ευτυχώς υπήρχε κλειστό κύκλωμα και είδαν ότι η κοπέλα έλεγε αλήθεια.

Στις 05:30 καταγράφεται ο νεαρός με το θύμα εμφανώς ζαλισμένο να εισέρχονται στο ξενοδοχείο.

Στις 07:37 καταγράφεται η έξοδός τους από το ξενοδοχείο με την κοπέλα να είναι υποβασταζόμενη και σε αθλία κατάσταση από τον βιαστή της, που στη συνέχεια την τοποθετεί στο αυτοκίνητο και φεύγουν.

Από την πινακίδα του δράστη, που επίσης καταγράφηκε από την κάμερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πετραλώνων βρήκαν την διεύθυνση του στον Νέο Κόσμο και πραγματοποίησαν επιχείρηση για να τον συλλάβουν.

Εκεί όμως εντελώς τυχαία έπεσαν πάνω σε αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής που παρακολουθούσαν τον δράστη επί δύο μήνες καθώς είχαν πληροφορίες ότι μαζί με τον θείο του πραγματοποίησαν εμπόριο ναρκωτικών και μάλιστα σε μεγάλη κλίμακα.

Αφού αντήλλαξαν πληροφορίες οι αστυνομικοί των δύο Υπηρεσιών αποφάσισαν να βάλουν μία γυναίκα αστυνομικό να προσποιηθεί ότι του έκλεινε ραντεβού, εκείνος κατέβηκε από το σπίτι για να πάει δήθεν στο ραντεβού και εκεί οι αστυνομικοί όρμησαν και τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και το μπουκαλάκι με το ναρκωτικό των βιασμών το οποίο φαίνεται πως μάλλον το χρησιμοποιούσε σε κάθε ευκαιρία…

Η νεαρή φοιτήτρια πήγε σε ιατροδικαστή για να γίνει πραγματογνωμοσύνη ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και για τον νόμο περί ναρκωτικών.

Η έρευνα σε βάρος του συνεχίζεται από τη Δίωξη Ναρκωτικών σε ότι αφορά τις δραστηριότητές του στη διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ερευνάται η πιθανότητα να έχουν υπάρξει τυχόν και άλλα θύματά του με τον ίδιο τρόπο…

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σοκ στο Γκάζι: Αλβανοί έριξαν το «σιρόπι του βιασμού» σε ποτό φοιτήτριας και τη βίασαν
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: