Η Κοίλη Γη υπάρχει, σύμφωνα με τους Ινδιάνους Macuxi του Αμαζονίου - Αντέχεις την αλήθεια?
Σύμφωνα με τους Ινδιάνους Macuxi του Αμαζονίου υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος μέσα στον πλανήτη μας.

Οι Ινδιάνοι Macuxi γνώριζαν για την ύπαρξη της Κοίλης Γης σχεδόν εκατό χρόνια πριν. Όμως λένε την αλήθεια οι θρύλοι ή είναι μια ακόμη απίστευτη ιστορία της λαϊκής παράδοσης;

Τι θα συμβεί αν το κλασικό «Ταξίδι στο Κέντρο της Γης» του Ιουλίου Βερν, είναι πράγματι αλήθεια; Και κάπου εκεί κάτω, ένας ολόκληρος κόσμος περιμένει να εξερευνηθεί, ένα μέρος όπου κατά κάποιο τρόπο, τα έμβια όντα κατοικούν στα βάθη του πλανήτη μας και μια σειρά που αρχαίους πολιτισμούς και κουλτούρες ήξεραν ότι υπήρχε ή υπάρχει ακόμα και σήμερα! Τι θα συμβεί αν, στην πραγματικότητα είναι αλήθεια;

Οι Ινδιάνοι Macuxi είναι ιθαγενείς που ζουν στον Αμαζόνιο, σε χώρες όπως η Βραζιλία, η Γουιάνα και η Βενεζουέλα. Σύμφωνα με τους μύθους τους, είναι οι απόγονοι των παιδιών του Ήλιου, που είναι ο δημιουργός της Φωτιάς και της νόσου και ο προστάτης του «εσωτερικού της Γης.»

Ένα διάγραμμα του κέντρου της Γης ως μια γιγαντιαία μπάλα φωτιάς από το βιβλίο του 1678, Υπόγειος Κόσμος.

Από στόμα σε στόμα οι θρύλοι τους μιλούν για την είσοδο τους στη Γη. Μέχρι το έτος 1907, οι Macuxies είχαν μπει σε κάποιο μέρος του σπηλαίου, και ταξίδευσαν 13-15 ημέρες μέχρι να φτάσουν στο εσωτερικό. Είναι εκεί, στην άλλη άκρη του κόσμου.Επίσης οι κάτοικοι στο εσωτερικό της Γης έχουν πολύ υψηλή νοημοσύνη και οι ικανότητες τους είναι πολύ ανώτερες από τις σημερινής ανθρωπότητας(σας θυμίζει κάτι?).

Σύμφωνα με τους Macuxies τους δόθηκε η αποστολή να φρουρούν και να κρατούν τους ξένους μακρυά από την είσοδο της «κούφιας Γης». Οι Θρύλοι από αυτούς τους ανθρώπους ισχυρίζονται ότι όσοι εισήλθαν στο μυστηριώδες σπήλαιο, σε περιήγηση που κράτησε τρεις ημέρες, συνάντησαν γιγαντιαίες σκάλες. Μετά την τρίτη ημέρα, που άφησαν πίσω τους, τους δαυλούς τους, συνέχισαν το ταξίδι τους, σε μέρη που φωτίζονταν από φώτα που υπήρχαν ήδη στις σπηλιές: τεράστια φανάρια, στο μέγεθος ενός καρπουζιού που έλαμπαν φωτεινά σαν τον ήλιο.

Μετά από 4-5 ημέρες ταξιδιού, μέσα στη σπηλιά, είχαν απώλεια βάρους και η σωματική τους μάζα, τους επέτρεπε να κινούνται πολύ πιο γρήγορα. Οι θρύλοι των ανθρώπων Macuxi δηλώνουν ότι στις 5 ημέρες μέσα στα σπήλαια, πέρασαν από τεράστιες κοιλότητες των οποίων τα ανώτατα όρια δεν μπορούσαν να τα αντικρίσουν, και σε έναν από τους θαλάμους του σπηλαίου, υπήρχαν τέσσερα αντικείμενα «σαν τον ήλιο» που ήταν αδύνατο να κοιτάζουν, κάτι που έμεινε ακατανόητο στους ανθρώπους Macuxi.

Μέσα στη Γη, υπάρχουν περιοχές όπου αναπτύσσονται καρποφόρα δέντρα. Λένε ότι τα φρούτα όπως cajúes, βελανιδιές, μάνγκο, μπανάνες και μερικά μικρότερα φυτά, τα συνάντησαν μετά από 6-7 μέρες ταξίδι, αντικρίζοντας μεγαλύτερες περιοχές με βλάστηση. Αλλά δεν είναι όλες οι περιοχές πράσινες και ανεπτυγμένες. Κάποια μέρη είναι εξαιρετικά επικίνδυνα και θα πρέπει να αποφεύγονται, όπως και εκείνα με την πέτρα που βράζει και τους κολπίσκους των «azoge».

Είναι πιθανό οι θρύλοι Macuxi να είναι πραγματικοί; μάλλον ναι! αυτοι που απορρίπτουν τα πάντα οτι δεν ξέρουν και το θεωρούν οτι δεν υπάρχει, η δεν γίνεται αυτο, χωρίς να εχουν στοιχειά ειναι χαμηλής νοημοσύνης! και η ιστορια εχει δείξει, και ακόμα δείχνει ποια ειναι αυτα τα "άτομα" που απορρίπτουν τα πάντα και συνήθως ειναι μιας συγκεκριμένης παράταξης! όταν απορρίπτεις τα παντα δεν μπορείς να ανακαλύψεις και τίποτα! παράδοξος μονο μια χωρα και ένας λαος κάποτε ερευνούσε για ολα αυτα που οι σημερινοί τα θεωρούν "θεωρίες συνωμοσίας" ετσι άπλα γιατι δεν τους τα είπαν στα σχολεία!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications