10 Μαρ 2017

Μέτα την ερευνά που είδαν οτι δεν περνάει η προπαγάνδα έβαλαν τον Ευαγγελάτο και ξεκαθάρισε το θέμα των χημικών αεροψεκασμών!

Μέτα την ερευνά που είδαν οτι δεν περνάει η προπαγάνδα έβαλαν τον Ευαγγελάτο και ξεκαθάρισε το θέμα των χημικών αεροψεκασμών!

Κοντά τρεις δεκαετίες τώρα η Ανθρωπότητα ταλανίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο με αυτό το θέμα που λέγεται “χημικοί αεροψεκασμοί” Να τα βίντεο και οι φωτό, οι ομάδες και τα κινήματα, οι φωνές και οι απομυθοποιήσεις, οι κόντρες στο διαδίκτυο και οι από κοινού έρευνες με οργανισμούς που ξεκινούν αλλά φτάνουν (περίεργος) σε αδιέξοδο. Μέτα το:Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τους χημικούς αεροψεκασμούς ! και το Πιλότος κινηματογραφεί 3 αεροπλάνα που ψεκάζουν ταυτόχρονα! έβαλαν τον ειδικό ! τα μεγάλα μέσα!

Κι έρχεται ένας Ευαγγελάτος, μα τι Ευαγγελάτος! Mε ένα τρίλεπτο αφιέρωμα – τέλος! Όλα ξεκαθάρισαν με μιας, μετά τον απίστευτο συλλογισμό-επίλογο του τόσο μεγάλου και εξαντλητικά αναλυτικού αφιερώματος!

Στην εκπομπή καλέστηκε και μίλησε στο τηλέφωνο μέλος της ομάδας δράσης κατά των χημικών αεροψεκασμών. Δεν μεταδόθηκε. Προτάθηκε να μιλήσει και η υποφαινόμενη. Δεν καλέστηκε. Μίλησε ένα και μόνο άτομο, που θα μπορούσε να είναι η εισαγωγή ενός τουλάχιστον τριαντάλεπτου ντοκιμαντέρ. Πόσοι θα μπορούσαν άραγε να κάνουν δηλώσεις σε 3 λεπτά;

Αν ήταν αμερικάνικη η εκπομπή, με τις ρεπορταζίστικες ταχύτητες που ξέρουν να χειρίζονται σαν μάστορες, τουλάχιστον έξι!Και στο τέλος έρχεται και ο επίλογος απόλυτου σουρεαλισμού που θα ζήλευαν και οι πιο προχώ της τάσης:

“Τώρα επειδή μόνο με χιούμορ μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό, ένα πρώτο ερώτημα που θα μπορούσε κανείς να πει, είναι μήπως τελικά όντως πρέπει να αρχίσουν να μας ψεκάζουν; Θα μπορούσε να είναι κάποια λύση… που λέει και ο ποιητής… Το δεύτερο είναι αν μας ψέκαζαν, προφανώς θα είχαν βρει αυτό να μην φαίνεται, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειεςςς…”

Σουρεάλ! Σε ποιον ποιητή άραγε να αναφέρεται; Στον Σουρή;

Αν ακόμα αναρωτιέστε γιατί η ελληνική δημοσιογραφία κατατάσσεται τόσο χαμηλά παγκόσμια, λίγο πιο πάνω από ολιγαρχικά καθεστώτα Αφρικής και Λατινικής Αμερικής, είναι γιατί οι Ευαγγελάτοι δουλεύουν ακριβώς έτσι. Του είπαν, κάνε το ρεπορτάζ γιατί είναι πιασάρικο κι έχει γίνει θέμα μετά την έρευνα, αλλά μην παραλείψεις να το ταπώσεις στο τέλος. Από nea.allnewz.gr.VIDEO με τίτλο:(2017) 100% απόδειξη ότι η NASA δηλητηριάζει με Chemtrails τον πληθυσμό - NWO :

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μέτα την ερευνά που είδαν οτι δεν περνάει η προπαγάνδα έβαλαν τον Ευαγγελάτο και ξεκαθάρισε το θέμα των χημικών αεροψεκασμών!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats