Φόρος προστιθέμενης αξίας :άλλη μια μασονική απάτη που δεν εχει σκεφτεί κάνεις  και αποτέλεσμα της εξόντωσης την Γερμανίας το 1945!
Φόρος προστιθέμενης αξίας :άλλη μια μασονική απάτη που δεν εχει σκεφτεί κάνεις

Ο λεγόμενος Φόρος Προστιθέμενης Αξίας (αρκτικόλεξο Φ.Π.Α.) είναι έμμεσος φόρος που επιβλήθηκε από το "Παράγωγο Δίκαιο" του Κοινοτικού Δικαίου στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Προκειμένου να υπάρξει μία ενιαία εναρμόνιση στην έμμεση φορολογία των κρατών-μελών της ΕΟΚ, το έτος 1957 διορίζεται από την Κομμισιόν (Ευρωπαϊκή Επιτροπή) μια ειδική επιτροπή φορολογικής εναρμόνισης με πρόεδρο τον καθηγητή Neumark. Η Επιτροπή Νιούμαρκ όπως καθιερώθηκε να λέγεται εξετάζοντας τις μέχρι τότε πρακτικές ανά τον κόσμο, μετά από πολλές συζητήσεις πρότεινε την κατάργηση όλων των εφαρμοζομένων εσωτερικών (εθνικών) σωρευτικών φόρων κύκλου εργασιών και την αντικατάστασή τους μ΄ ένα μόνο φόρο, τον Φ.Π.Α.

Καθιέρωση του Φ.Π.Α. στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα καθιερώθηκε την 1η Ιανουαρίου 1987 ύστερα από απόφαση του τότε υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Τσοβόλα (νόμος 1642 της 21ης Αυγούστου 1986) με τρίχρονη καθυστέρηση.Αντικείμενο του φόρου σύμφωνα με το άρθρο 2 του Κώδικα Φόρου Προστιθέμενης Αξίας είναι: Η παράδοση αγαθών και η παροχή υπηρεσιών, εφόσον πραγματοποιείται από επαχθή αιτία στο εσωτερικό της χώρας από υποκείμενο στο φόρο που ενεργεί με αυτή την ιδιότητα. Η εισαγωγή αγαθών στο εσωτερικό της χώρας(? δλδ πρέπει να πληρώνεις καθε χώρα!)με λίγα λογία πληρώνεις φόρο για οτι αγοράζεις , με αυτα τα δεδομένα κανένα κράτος δεν έπρεπε να οφείλει πουθενά ,καθώς τα ποσά ειναι τεράστια που εισέπραττε , περίεργο που υπάρχει οικονομική κρίση ! το εχει διανοηθεί κάνεις?.

Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα
Η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (ΕΟΚ) υπήρξε η σημαντικότερη και γνωστότερη από τις τρεις Ευρωπαϊκές Κοινότητες (οι άλλες δύο ήταν η ΕΚΑΧ και η ΕΥΡΑΤΟΜ). Ιδρύθηκε την 1η Ιανουαρίου 1958 με τη θέση σε ισχύ της ομώνυμης Συνθήκης περί ιδρύσεως της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας (υπογραφή 25.3.1957). Με την έναρξη ισχύος της Συνθήκης του Μάαστριχτ το 1993 ιδρύθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ΕΟΚ μετονομάστηκε ως Ευρωπαϊκή Κοινότητα. Αυτά που δεν γράφουν σε μασονοσελιδες τύπου wikipedia.org:

Οι Ευρωπαίοι ήταν πάντα αντισημίτες, "επειδή είναι στο DNA τους", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Εβραϊκής Ένωσης, Tomer Orni, σε συνέδριο στις Βρυξέλλες, όπως αναφέρει το European Jewish Press.«ο αντισημιτισμός είναι μέρος του DNA της Ευρώπης . Έχει τις ρίζες του στην Ευρώπη και υπήρχαν πάντα διαφορετικές πηγές κινήτρων για αντισημιτισμό». (* "Integration" εννοείται η «ενσωμάτωση» των μειονοτήτων σε μία ομοιογενή κοινωνία. Με λίγα λόγια ο πολυπολιτισμός / πολυφυλετισμός είναι το ζητούμενο και το ποθούμενο για τους Εβραίους «ανησυχούντες». Αλλά μόνο για την Ευρώπη!)

Η Ευρωπαϊκή Εβραϊκή Ένωση (European Jewish Union) είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) που εδρεύει στις Βρυξέλλες η οποία ιδρύθηκε το 2011 με ιδρυτές τους Εβραίο-Ουκρανούς, Ihor Kolomoyskyi και Vadim Rabinovich. Η ομάδα αντιπροσωπεύει τις «ανησυχίες της εβραϊκής κοινότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση». Δημιουργία της Ευρωπαϊκής Εβραϊκής Ένωσης είναι το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κοινοβούλιο (European Jewish Parliament - EJP) – με 120 μέλη σύμφωνα με το πρότυπο της ισραηλινής Κνεσέτ - το οποίο ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2012, με σκοπό «οι Εβραίοι να έχουν μια επιρροή στην Ευρώπη».

Η Genesis του ΕΕΚ
Η ιδέα για την δημιουργία του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κοινοβουλίου ανήκει στον Ισραηλινό πρόεδρο, Σιμόν Πέρες ο οποίος ήταν σίγουρος ότι η νέα αυτή δομή στην Ευρώπη θα έχει μεγάλη επιτυχία. Σε τροχιά υλοποίησης μπήκε από την στιγμή που δημιουργήθηκε η Ευρωπαϊκή Εβραϊκή Ένωση, μία μη κυβερνητική οργάνωση με ιδρυτές τους Εβραίους Ουκρανούς, Ihor Kolomoyskyi και Vadim Rabinovich . Και οι δύο είναι από τις πιο ισχυρές οικονομικές προσωπικότητες παγκοσμίως που ξεκίνησαν τις επενδύσεις τους με την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης.Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κοινοβούλιο είναι βασισμένο να λειτουργεί σύμφωνα με το Κνεσέτ. Τι είναι το Κνεσέτ; Είναι η ομάδα που νομοθετεί στο Ισραήλ με έδρα την Ιερουσαλήμ το οποίο εγκρίνει και χρίζει τον Πρόεδρο της χώρας και επιβλέπει την κυβέρνηση.

Αυτό πάτησε και στο σχέδιο την Γερμανίας για ανάπτυξη όλων τον χώρων που ειχαν ελευθερωθεί απο την μασονία: Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, το Ναζιστικό κόμμα στη Γερμανία επεξεργάστηκε ένα σχέδιο για την ενοποίηση της Ευρώπης, έτσι ώστε να γίνει ανάπτυξη οπως έγινε και εκεί στην Γερμανία μέσα σε λίγα χρονιά . Εμπνευστής του προγράμματος, ήταν ο υπουργός οικονομικών του Χίτλερ, Βάλτερ Φουνκ που δημοσίευσε το 1942 τη μελέτη του, με τον τίτλο Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (Europäische Wirtschaftsgemeinschaft) μετα την ισοπέδωση της Γερμανίας οι ρόλοι αντιστράφηκαν όλη η Ευρώπη έπεσε στα μασονικά χεριά χωρίς αντίπαλο καν...

Αυτά τα λίγα προς το παρόν γιατι εγω δεν ειμαι μαϊμού ,σε ενα πείραμα με μαϊμούδες έδειξε οτι: γίνονται υπερασπιστές ενός κανόνα, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο. Γιατί «έτσι βρήκαν τα πράγματα», βρείτε πόσες μαϊμούδες έχετε γύρο σας! επίσης εχει παρατηρηθεί οτι για οτι κατηγορούν με λυσσά ολα τα ΜΜΕ/ τηλεόραση ειναι το σωστό ,και λάθος αυτο που αποκρύπτουν, εχει δει κανεις να λένε πότε για τους ιδρυτές του καπιταλισμού η τους υπευθύνους όλης αυτής της κατάστασης στην Ευρώπη?

Για το «Η Ευρώπη έχει στο DNA της τον αντισημιτισμό» θα ασχοληθούμε σε άλλο άρθρο!γνωρίζω γιατί το λέει!(ΥΓ για δείτε τους κομμουνιστες εχουν καμια διάφορα απο τους Εβραίους, άραβες και λοιπες σημιτικές φυλές?) και αυτα τα ήξερα πριν αρχίσουν τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο με στόχο να σκοτωθούν δις άνθρωποι και επιβολή πολεμικών αποζημιώσεων κατι σαν το ΔΝΤ της εποχής στην Γερμανία για ενα πόλεμο που άρχισαν αυτοι!, για γενοκτονία μεσώ οικονομίας! η άλλη γινόταν ξεκάθαρα μεσώ Στάλιν οποιος δολοφόνησε 40 εκατομμύρια !Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ !δεν εχει ιδέα η μαζα, εδω ταιριάζει απόλυτα το παρακάτω βίντεο,και εξηγεί και γιατι κουβαλούν λαθρο, όσο για την δημοκρατία? άστο εβραϊκό δημιούργημα ειναι και αυτο! οπως αποκαλύψαμε εμείς πρώτη φορά στο ελλαδισταν μεσώ του Αισώπειοu μύθου,που ψεύδος λενε οτι ειναι δημιουργία Ελλήνων ,αυτός που το δημιούργησε μισούσε την δωρική φυλη που άνηκαν οι Μακεδόνες Σπαρτιάτες κτλ!ειρωνεία :Αδόλφος Χίτλερ: Ο Άνθρωπος που Πολέμησε τον Διεθνή Σιωνισμό,(1889-1945) γεννήθηκε στο Braunau am Inn στην Αυστρία, δύο χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Γερμανία ηταν Δωρικός/ Διναρικός φυλετικός τύπος ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications