20 Μαρ 2017

ΝΤ. ΤΡΑΜΠ: Ώρα να τελειώσει το παραμύθι των Ίσων Πολιτισμών... (ναζι)ειναι που λεει τα αυτονόητα!!

 ΝΤ. ΤΡΑΜΠ: Ώρα να τελειώσει το παραμύθι των Ίσων Πολιτισμών...

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισεευκό Οίκο.Κανείς από εμάς δε φοβάται πως ο χριστιανός δίπλα του θα ανατιναχτεί στο όνομα του Χριστού!!!Στο όνομα του Μωάμεθ και του Αλλάχ όμως σκοτώνει και σκοτώνεται!!!

Δυστυχώς τα σημερινά γεγονότα στο Παρίσι αποδεικνύουν την αλήθεια των όσων είπε. Παράλληλα είναι ένα ράπισμα και στην ελληνική κυβέρνηση που ‘κάλεσε’ τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα (θυμηθείτε δηλώσεις τύπου «λιάζονται στις πλατείες») αλλά και στους αλληλέγγυους, αριστερούληδες που θεωρούν πως τα σύνορα είναι γραμμές στον χάρτη!

Δεν είναι όλοι οι πολιτισμοί ίσοι. Υπάρχουν κακοί και καλοί, υψηλής και χαμηλότερης ποιότητας.

Τα 270,000,000 εκατ νεκρούς της Τζιχάντ κάποιοι ανέφεραν πως και στο όνομα του Χριστού έγιναν εγκλήματα. Αυτό είναι δεδομένο. Με μία διαφορά. Ο χριστιανισμός ξεπέρασε τις ασθένειες του Μεσαίωνα. Το Ισλάμ όχι. Κανείς από εμάς δε φοβάται πως ο χριστιανός δίπλα του θα ανατιναχτεί στο όνομα του Χριστού. Στο όνομα του Μωάμεθ και του Αλλάχ όμως σκοτώνει και σκοτώνεται.

Κατά συνέπεια οι πολιτικές των ανοικτών (χωρίς έλεγχο) συνόρων είναι προβληματικές και πρέπει να βρεθεί εναλλακτική.από fyllokaiftero1.blogspot.gr

Άλλα γιατι ολα αυτα? η πιο κάτω εικόνα τα λεει ολα,για το ποιοι ειναι οι αληθινοί ρατσιστές :

White pride - The Wikipedia Jews (TOW✡)White pride is a motto primarily used by white separatist, white nationalist, neo-Nazi and white supremacist organizations in order to signal racist or racialist viewpoints.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΝΤ. ΤΡΑΜΠ: Ώρα να τελειώσει το παραμύθι των Ίσων Πολιτισμών... (ναζι)ειναι που λεει τα αυτονόητα!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: