1 Μαρ 2017

Η ευχάριστη είδηση: «Δυο ώρες πριν μας ενημέρωσαν ότι κοβόμαστε» κανένα έλεος σε προδότες τύπου Μαίρη Συνατσάκη! αλλάζετε κανάλι οπού την βλέπετε!

Η ευχάριστη είδηση: «Δυο ώρες πριν μας ενημέρωσαν ότι κοβόμαστε» κανένα έλεος σε προδότες

Στην ίδια μοίρα ολα τα πρακτοράκια!(μαζί με αυτα στο ίντερνετ! εκεί που τους αξίζει στην αφάνεια!) Απολύτως αιφνιδιαστικά έπεσε η αυλαία για την εκπομπή “Ξαναδέστε Τους” το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Η τελευταία εκπομπή για τον Νίκο Μουτσινά, τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Μαρία Ηλιάκη ήταν αυτή της Πέμπτης.

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για πρώτη φορά για το κόψιμο της εκπομπής στην εκπομπή «Όλα Καλά»: «Δύο ώρες πριν μας ενημέρωσαν ότι κόβεται η εκπομπή. Ήταν αιφνίδιο το τέλος του Ξαναδέστε τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμη τόνισε πως εκείνη την ημέρα που έλαβε τέλος η εκπομπή, σταμάτησε και η συνεργασία της με τον Alpha και ανακοίνωσε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα: «Ετοιμάζω κάτι καινούργιο στο MAD».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η ευχάριστη είδηση: «Δυο ώρες πριν μας ενημέρωσαν ότι κοβόμαστε» κανένα έλεος σε προδότες τύπου Μαίρη Συνατσάκη! αλλάζετε κανάλι οπού την βλέπετε!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications