1 Μαρ 2017

«Ξαφνικός θάνατος» στους συνταξιούχους αλλα και αύριο να γίνουν εκλογές πάλι ΣΥΡΙΖΑ θα ψιφηζαν !– θέλουν μειώσεις σε ποσά άνω των 600 και 800 ευρώ!

«Ξαφνικός θάνατος» στους συνταξιούχους  αλλα και αύριο να γίνουν εκλογές πάλι ΣΥΡΙΖΑ θα ψιφηζαν !– θέλουν μειώσεις σε ποσά άνω των 600 και 800 ευρώ!

Με “ξαφνικό θάνατο” απειλεί τους συνταξιούχους το ΔΝΤ που μπήκε στο παιχνίδι της διαπραγμάτευσης με… φουλ επίθεση στις συντάξεις.

Ήταν τέτοιες οι απαιτήσεις των δανειστών στην πρώτη ημέρα που οι διαπραγμάτευση ξαφνικά διακόπηκε στις 10 τη νύχτα και ενώ όλοι ανέμεναν μια… μεγάλη βραδιά με συζητήσεις ως τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Ταμείο επιφύλασσε την πιο δυσάρεστη έκπληξη για την κυβέρνηση. Απαίτησε περικοπές στις συντάξεις από το 2018 και όχι από τη διετία 2019-2020 και σε βάθος ακόμη και πενταετίας όπως επιθυμεί το Μαξίμου.

Μάλιστα το ΔΝΤ επιμένει και στη μείωση της Εθνικής Σύνταξης που είναι σήμερα στα 384 ευρώ. Οι δανειστές λένε ότι αυτό το ποσό είναι κατά 30% μεγαλύτερο σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, δείχνοντας έτσι εμμέσως πλην σαφώς προς την κατεύθυνση μιας μείωσης της τάξης των 115 ευρώ, κάτι που θα σημάνει μείωση της εθνικής σύνταξης από το ποσό των 384 στα 269 ευρώ.

Ταυτόχρονα όμως το Ταμείο τινάζει στον αέρα και άλλη μια πρόβλεψη του νόμου Κατρούγκαλου απαιτώντας αλλαγή στα ποσοστά αναπλήρωσης για όσους έχουν πολλά έτη ασφάλισης και μεγάλες εισφορές οι οποίοι σήμερα είναι και οι μεγάλοι χαμένοι του ασφαλιστικού που έφερε η κυβέρνηση με μειώσεις ως και 30%.

Οι απαιτήσεις των δανειστών οδηγούν προς την κατεύθυνση των άμεσων μειώσεων για όσους ήδη παίρνουν σύνταξη. Επί της ουσίας έχει πλέον πέσει στο τραπέζι μείωση από 5% ως 20%.

Από την πλευρά της κυβέρνησης σε καμία περίπτωση δεν μπαίνει σε συζήτηση περικοπή σε συντάξεις κάτω των 600 ευρώ και έτσι διαμορφώνονται τα εξής δεδομένα:.

Κλιμακωτή μείωση στις ήδη καταβαλλόμενες συντάξεις. Προστασία για όσους λαμβάνουν ποσά κάτω από 600 ευρώ Μείωση 10%-15% στις συντάξεις από 600 ως 800 ευρώ Μείωση 15%-20% στις συντάξεις 800 ευρώ και άνω...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Ξαφνικός θάνατος» στους συνταξιούχους αλλα και αύριο να γίνουν εκλογές πάλι ΣΥΡΙΖΑ θα ψιφηζαν !– θέλουν μειώσεις σε ποσά άνω των 600 και 800 ευρώ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: