27 Μαρ 2017

Έξι αρχαίοι χάρτες που δεν έπρεπε να υπάρχουν

Έξι αρχαίοι χάρτες που δεν έπρεπε να υπάρχουν

Πολυάριθμοι χάρτες έχουν ανακαλυφθεί σε όλη την ιστορία, και παραμένουν ακόμη και σήμερα ως ένα αίνιγμα για τους επιστήμονες και τους σκεπτικιστές.

Ενώ οι περισσότεροι είναι εξοικειωμένοι με το χάρτη του Πίρι Ρέις, δεν είναι ο μόνος χάρτης που που παραμένει ένα μυστήριο στην ιστορία.

Πολλοί άλλοι χάρτες όπως αυτό του Πίρι Ρέις έχουν ανακαλυφθεί, και οι μελετητές παραμένουν σε αμηχανία και δεν μπορουν να εξηγήσουν την ακρίβεια τους και το επίπεδο της λεπτομέρειας που περιέχουν σε μια εποχή χωρίς τα σύγχρονα μέσα.

Μερικοί από αυτούς δημιουργήθηκαν σαν κάποιος να ήταν σε θέση να δει τη γη από ψηλά πολύ πριν δημιουργηθούν αεροπλάνα, μερικοί από αυτούς τους χάρτες είναι χιλιάδων ετών,παλαιοί ακομα και πολύ πίσω απο την επίσημη έναρξη του πολιτισμού!

Ποιος δημιούργησε τους χάρτες και πως; Πώς είναι δυνατόν να εμφανίζουν χαρακτηριστικά που ήταν άγνωστα στον άνθρωπο, σύμφωνα με την επίσημη ιστορία ...; ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έξι αρχαίοι χάρτες που δεν έπρεπε να υπάρχουν
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: